Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızım olursa adını güneş koymayı düşünüyorum oğlum olsa da güneş koymak istiyorum eşim güneş kız ismi diyor sizce

bende buğlem ismini çok beğeniyorum cenneti müjdeleyen melek anlamına geliyormuş anlamını da çok beğendim

kızlar 34 haftalık hamileyim ve bi kızımız olacak adını ceylin elfida koyacağız. ben çok begeniyorum. sizce nasıl...

Elfida gözden çıkarma, feda etme, vazgeçme anlamında. Bence olumsuz bir enerjisi var. Ama siz bilirsiniz.

Kızımız olursa Ruha koymayı düşünüyoruz. Arapça bir isim. Mutluluk, ılık bir rüzgar, bereket anlamını taşıyor. Ama kısa isimler koymayın, enerjisi düşük oluyor, destek için ikinci bir isim daha koymayı düşünüyoruz.

kızlar 3 yaşında bi oğluum var adı muhammed bera şuandada 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hayırlısıyla kız olmasınıu çokkkk istiyorumm..ve oğlumun ismine uyan bi isim arıyorum erkek olursa kayra koyucam kız olursada rüya ama yanına bi isim daha arıyorum fikirlerinizi bekliyorumm

kızlar 34 haftalık hamileyiz yakında doğum olacak ama biz hala minik kızımıza bi isim veremedik
yeni isimlere bakıyorum eski isimlere bakıyorum bi türlü beğenemiyoruz yardım edin lütfen

Bir kızım var (Allah bağışlasın işallah ) Eğer olurda Rabbim bir kez daha Anne olmama müsade ederse Kız:YAZEL Oğlum olursada işallah YAĞIZ istiyorum ..Allah evlatlarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin işallah..

ben Efil ismini seviyorum bi bayanda. Alman vatandaşı bi arkadaşım Türk vatandaşlığı yaptırdığında isim olarak Efili seçmiş. hoşuma gtmişti:)

geçmişi okumadım var mı bilmiyorum ama Gülce ismi hoşuma gidiyor benimde.

kızlar 34 haftalık hamileyim ve bi kızımız olacak adını ceylin elfida koyacağız. ben çok begeniyorum. sizce nasıl...

ceylin çok koydular bi kaç yıldır muhtemelen 2009 2011 bebeklerinin %40'ı ceylin...elfida daha güzel sanki? bende kızıma bi isim bulamadım hala

kız bebek ismi DERİN bir kızın daha olursa koyacağım.ilk kızımın adı sinem deniz

biz 4 yıldır azospermle uğraşıyoruz eğer rabbim bize bebek nasip edrse kız olursa ismini derin yada derin özlem koyacağız ama erkek olursa düşünmedik..

ben öykü koymayı düşünüorum kızımın ismini ikinci isim olarak belis koyup koymamakta kararsızım sizce öykü belis hoş gelior mu kulağa yoksa sadece öykü mü iyi yardım edin çok kararsızım yaa:S

ayrıca kumsal ismide güzel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…