Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çocukluğumdan beri en sevdiğim ve bir kızım olursa muhakkak koyacağım dediğim isim: Zeynep

Rabbime hamdolsun bir kızım var ve ismi Zeynep Beyza...

mila die bi isim duydum tv de. bi futbolcunun kızının adı.anlamıda çok güselll.
mila: rumca da isim anlamı 'tatlı sevgilim' demektir.ismi mila olanların uğruna yüzlerce şarkı yapılmıştır,türkçedeki leyla gibi düşünebilirsiniz.

nasıl kızlar...

Son düzenleme:
benim kzımın adı HANZADE
soylu hanım saray kadını demek cok seviyorum cokta yakısıyor:)

erva yla sahra ya bayıldım kızımın adı naz ama ben de olumsuz etkilediğini düşünüyorum somut bişey konmamalı çocuğa karakterini etkiliyo.ve tek heceli isimleri kullanmakta kolay diil kendi bile benim adım nazoş diyo bazen nazdan kolay geliyo:)

şuan 34 haftalık hamileyim ve bir kızımız olacak allahın izni ile inşallah. Biz asya ismini beğendik güzel bir isim diye düşünüyorum

ceylin anlamı yengeç yuvasına verilen ad olarak geçiyor çok araştırdım

14 haftalık hamileyim,,,ikisi kız midir erkekmidir bilmiyorum ama sevdiğim isimler:
atalina
denisa
melisa
ella
inci
masal
asya
destina

isimlerin hepsi cok guzel. ben eger bir kız evlat sahibi olursam DEVA ismini koymayı istiyorum. benım ıcın ozel bir anlamı olacagı ıcın sectım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…