Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eylül
alaz
yağmur
derin
derya
masal
hazal
hazan
anıl
ela
nehir
nihan
ada
azra
beren
ceren
öykü
çağla
duygu

ben eskiden beri kızım olursa Ada koyarım diyordum. Şimdi cinsiyetini öğrendik kızmış. Yalnız bir sorun var ki rüyamda henüz hamile değildim getirip kucağıma bir kız çocuğu verdiler ve adı Ceylin dediler. Ne anlama geldiğini bile bilmiyordum öğrendim cennet çiçeği demekmiş. Şimdi bana rüyanda gördüysen koymalısın diyorlar. Sanırım Ceylin Ada koyacağım ama hala kararsızım.

Eşim illa hayrünnisa olsun istiyo bende uzun isimleri sevmiyorum anlamı güzel ama uzun bende nisa derim diyorum kızıyo :)

baştan sona bütün isimleri atlamadan okudum çok güzel isimler var.benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil yarın doktora gidiyoruz inşallah belli olur.kız olursa İNCİ NAZ düşünüyorum ben de.

7 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil henüz bebişimin,ama kızım olursa adını beril ya da berra koymak istiyorum anlamlarını bilmiyorum ama kulağa hoş geliyo.kuzenim eslem koydu kızının adını,Allah'a teslim olan demekmiş anlamı güzel yani,düşünülebilir.Bi hocam ın kızının adı da erva bu ismi de beğeniyorum.

bende 9. ayıma girdimkızım olacak adını öykü koymak istiyorum beren ismini de cok begeniyorum karaqr veremdm yaa :)

baştan sona bütün isimleri atlamadan okudum çok güzel isimler var.benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil yarın doktora gidiyoruz inşallah belli olur.kız olursa İNCİ NAZ düşünüyorum ben de.

Öncelikle Hamileliğin hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla doğmasını ve sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.kızıma Hilal kayra ismini çok severk koydum. Ama o mini minacık kollarımdayken küçük İncim diye severdim. çok zarif çok güzel bir isim. çocuklarımız hepsi de gerçekten birer İnci...

yeni bir isim değil ama ben Zeynep ismini çok seviyorum.

aynenn zeynep benim de ilk tercihim. erkek de de ömer ismi çok hoşuma gidiyor.Bence eski isimler hem daha güzel hem daha anlamlı.Ama eski yeni birlikte de olabilir.Mesela zeynep ela benim çok hoşuma gidiyor

benimde doğumuma az kaldı bir kızım olacak Nilay ve Gülin ismi arasında çok git gel yaşadık ama sonunda Nilay ismine karar verdik

Zeynep....Tek geçerim kızımada bu ismi vedrdim hem manası hemde peygamberimizin kızının ismi olması sebebiyle senelerdir hayalimdi....Klasikler vazgeçilmezimdir.

Arkadaşım Elisa koymuş kızının ismini değişik isim arayanlara duyrulur

İsimleriyle sağlıklı uzun ömür yaşasınlar cümlemizin evlatları...

Biz de Elif ismini vereceğiz kızımıza inş... Klasikler benim de vazgeçilmezlerim.Sırf kulağa hoş geliyor diye öylesine konmamalı bence isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…