Bu iş bu kadar kolay olacak olsa kimse meme estetiği olmaz arkadaşım. Olmayan meme dokusu vakumlanarak büyütülemez yada olmayan yağ dokusu vakumlanarak büyük popo yapılamaz. Bu tür şeylere inanmayın. Belki anlık vakum etkisi ile şişebilir ama kısa vadede sonuçlar elde edilir ancak.Bir güzellik merkeziyle konuştum.Göğüs ve popo için vakumlama yapıyorlarmış.6 seans,haftada iki seans toplam 3 hafta sürüyormuş.İlk seanstan etkisini görmeye başlarsınız dedi konuştuğum kişi.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
merhaba5 ay önce yaptırdım. Çok memnunum.
kas altı mımerhaba neden revizyon oldunuz acaba ? ben de olucam benim de küçük kaldı protez hareket ediyor açılan geniş poşuda
anladığım kadarıylaBen dikleştirme ile birlikte protez istedim ama Doktorum 1 cm sarkma var silikon toparlar dedi ve dikleştirme yapmadı. Meme dokum olduğu için kas üstü yapıldı. Olabilecek en maksimum cc konuldu 275cc. Protezim hareket etmiyordu. 2 sene sonra sarkma oldu ve dalgalanmalar çok rahatsız derecede belirginleşti. Başka dr. İle görüşmeye gittim meme ultrason çekindim ve ciddi derecede kapsülün oluştuğunu ve sıvı biriktiğini öğrendim. O yüzden tekrar revizyon oldum
lütfen ara ara motiva ve mentor arasında ki farkları paylaşabilir misinizBu deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle kas altı arkadaşlar. 21 Eylül 2023 te kas üstü 275 cc mentor orta profil silikon takıldı. 2 sene sonra 25 Eylül 2025 te tekrar ameliyat oldum ve dikleştirme ile birlikte 300 cc motivasyon orta profil kas altına yerleştirildi. Daha çok yeni 1 hafta olmadı bile sonuçları ne olacak bilmiyorum yaşayıp göreceğim. Ama kas üstü mü asla ! Mentor güzel bir marka ama meme dokusu olmayanlarda daha kullanışlı çünkü kapsül oluşumu daha kalın bir tabaka ile oluşuyor o yüzden genelde meme dokusu olmayanlara takılması daha mantıklıymış.
100 bin tl falan değil bu ameliyatlar çok daha pahalıCanım meme dokunun altına yada üstüne silikon koyularak büyütülmesi, yada dikleştirilmesi sağlanıyor 90.000 - 100.000 TL başlayan bir ameliyat. Memnuniyet oranı % 95 filandır .Ben memnunum :)
Kas üstü için meme dokunuz varsa ve eğer cilt yapınız kalınsa tercih ediliyor. Meme dokunuz yoksa yada deriniz ince ise protez kas altına yerleştiriliyor. Sarkma yada dikleştirme istememe ile alakalı değil.anladığım kadarıyla
dikleştirme istemezseniz
hafif sarkmayı gidermek için
kas üstü silikon yapılıyor
Tabiki paylaşırım mentor çok sert değildi ellediğimiz zaman asla belli olmuyor ve anlaşılmıyordu sert değildi ama Motiva daha çok yeni onu deneyimleyip yazacağım belkide dahada yumuşak tam meme kıvamında olacak bilemiyorum.lütfen ara ara motiva ve mentor arasında ki farkları paylaşabilir misiniz
yumuşaklık falan gibi
Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor ücretler. 21 Eylül 2023 te sadece meme büyütme ameliyatım için 100 bin ödedim. Şimdi iste 25 Eylül 2025 te dikleştirme ile protez değiştirme ameliyatıma 140 bin ödedim . Başka bir doktora daha gittim oda 350 bin lira dedi.100 bin tl falan değil bu ameliyatlar çok daha pahalı
Devlette miydi? Merdiven altı korkunç hastaneler o fiyattaHastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor ücretler. 21 Eylül 2023 te sadece meme büyütme ameliyatım için 100 bin ödedim. Şimdi iste 25 Eylül 2025 te dikleştirme ile protez değiştirme ameliyatıma 140 bin ödedim . Başka bir doktora daha gittim oda 350 bin lira dedi.
Hayır devlet değil özel hastane dr çok araştırdım okuduğu okul ,uzmanlık nerde yapmış, hasta memnuniyeti, öncesi sonrası fotoğraflar vs. İlk ameliyattan memnun kalmayınca ikinciyi çok araştırıyorsun meçburen.Devlette miydi? Merdiven altı korkunç hastaneler o fiyatta
Bilmiyorum bana güven vermediHayır devlet değil özel hastane dr çok araştırdım okuduğu okul ,uzmanlık nerde yapmış, hasta memnuniyeti, öncesi sonrası fotoğraflar vs. İlk ameliyattan memnun kalmayınca ikinciyi çok araştırıyorsun meçburen.
Güven vermesi için gidip görüşüp konuşmanız gerekiyor zaten .Bilmiyorum bana güven vermedi
o zaman fatih dağdelen daha pahalıdırHastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor ücretler. 21 Eylül 2023 te sadece meme büyütme ameliyatım için 100 bin ödedim. Şimdi iste 25 Eylül 2025 te dikleştirme ile protez değiştirme ameliyatıma 140 bin ödedim . Başka bir doktora daha gittim oda 350 bin lira dedi.
meme dokun varsaKas üstü için meme dokunuz varsa ve eğer cilt yapınız kalınsa tercih ediliyor. Meme dokunuz yoksa yada deriniz ince ise protez kas altına yerleştiriliyor. Sarkma yada dikleştirme istememe ile alakalı değil.
Planlamayı doktorunuz yapıyor göğüs çapı göğüs kafesi vs. Bir sürü etken var göz önünde bulundurulması gereken. Ama siz ben kas altı istiyorum diye söylerseniz onu uygulayacaktır. Genelde tercih size sunulur . Ben kas üstünün dej avantajlarını bilmediğim için doktora güvendim ona bıraktım kararı ama bana anlatılsaydı bilseydim ısrarla kas altı isterdim. Tercih hakkınız var yani.meme dokun varsa
sarkma yoksa
kas altı olur değili mi
nasıl anlatsam
parmaklar acıkken
avucunuzu doldurup hafif taşan meme dokusundan bahsediyorum
Ozan Can Canbolat ( Aktif İnternational hastanesi)dokdorun ismini yazabilir misiniz
burdan yasaksa özelden de olur
motiva ergonomik olan mıTabiki paylaşırım mentor çok sert değildi ellediğimiz zaman asla belli olmuyor ve anlaşılmıyordu sert değildi ama Motiva daha çok yeni onu deneyimleyip yazacağım belkide dahada yumuşak tam meme kıvamında olacak bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?