bencede konu sahibine gereksiz yüklenilmiş.kadın zaten kendinden çocuğundan kısıp dört senedir ödeme yapıyor.bunu başına gelmeyen bilemez.tamam hak hak diyoruzda bu 4 senede az buz değil yani.görümcelerin muhatabı babalarıdır.belkide adam böyle bir hesap yaptı.oğluma 30binle ev alırım kızlarımada oturduğum evden pay veririm diye .orasını bilemeyiz.konu sahibide kendine verilenin üstünü kendi emekleriyle tamamlamış zaten.keşke eşin ödeseydi bu kadar zoruna gitmezdi o zaman.oda iyiymiş karışma birşeye, para yok de istenince sonrada senin adın paragöz olsun.
Ayrıca kaynananın hava atması zoruna gitmişya o kadar iyi anlıyorum ki seni.düğün takılarıda dahil olmak üzere herşeyi beraber yaptık eşimle.biz aldık düğünde takılacakları annesine verdik.aylarca borç ödedik.sonra duydukki işte ben şunu bunu sattım düğün yaptım.senmi yaptın anne dedi ne sattın söyle bakalım dedi.kızardı bozardı kem küm ama herkes öyle biliyor söylenmiş ve inanılmış birşeyi değiştiremiyorsun.bizim çok kalbinimizi kırdı.resmen enayi yerine koydu.hava atmayın kardeşim yapmamışsanız neyin havasını atıyorsunuz.