- 4 Mayıs 2016
- 3.002
- 8.168
- 158
- 28
Yeni işinize karşı olan bu negatif dusuncelerinizi bence önceki yaşadıklarıniz da tetikliyor. Artik eski is nankor arkadas mevzusunu kabullenin daha pozitif bakmaya çalışin. Size yazık, boşverin Allaha havale etmışsınız kalsin oyle. Elbet herkes eksikliginizi hissedecek bakalim yeni eleman sizin gibi çalışabiliyor mu?İnşallah, öyle oldu diyemedim henüz ama derim inşallah. Şuan çalışıyorum ve her sabah ayaklarım geri gidiyor sanki, çalışma isteğim kayboldu. Çünkü aradığım işi bulamadım maalesef. Çok yoruldum aramaktan da, çalışırken bile sorguluyorum benden bir şeyler istenince, tabii yaptığımla kalayım diye içimden geçiriyorum.
Yeni işinize karşı olan bu negatif dusuncelerinizi bence önceki yaşadıklarıniz da tetikliyor. Artik eski is nankor arkadas mevzusunu kabullenin daha pozitif bakmaya çalışin. Size yazık, boşverin Allaha havale etmışsınız kalsin oyle. Elbet herkes eksikliginizi hissedecek bakalim yeni eleman sizin gibi çalışabiliyor mu?
Siz artik yeni işinizle eskisini kiyaslamaktan vazgecin hatta bu konuyu düşünmeyi yasaklayin kendinize. Evet haksizlik nankörlük falan filan ama hayat sizin hayatiniz onlari düşünerek aylarinizi harcayamazsiniz. Bir saniye bile düşünmek vakit kaybi bence şuan. Fazla caninizi sıkmalarına müsaade etmeyin sizin giden zamaniniz geri gelmiyor ayrica şuan heepsi hayatini yaşıyor eminim düşünmüyorlar siz de dusunmeyin yaşadıklarınizdan ders aldiniz tecrübe sahibi oldunuz tamam artik içsel olarak mevzuyu kapamaya bakın
Bakın sizin gidişatınız hiç iyi değil. Kendimden biliyorum. Geçmişte size hata yapan insanları takıntı haline getirip sürekli düşünmek hiç iyi bir şey değil. İnsanı depresyona sürükler.
Her türlü mecradan silin görüşmeyin konuşmayın düşünmeyin. Yeni bir işiniz de var anladığım kadarıyla. Yeni işinizle yeni insanlarla ilgileninn. Daha iyi olmaması için hiçbir sebep yok.
Herkes kendi hareketlerinden sorumludur. Onun böyle davranması onun karakteriyle ilgili sizin değil. N'olur şöyle yapsaydım yapmasaydımı bırakın.
Aaaa ne gerek var seviyesini düsürmeye ama söyle bir düsününce yapiş kiz sacina diyorum bendeee insanin icindeki iyiligi böyle böyle öldürüyorlar sonrada aaa sen cok degistinMadem olmuş olan tutun saçından şöyle bi çevirin ay sinir oldum ya
Aaaa ne gerek var seviyesini düsürmeye ama söyle bir düsününce yapiş kiz sacina diyorum bendeee insanin icindeki iyiligi böyle böyle öldürüyorlar sonrada aaa sen cok degistin
İşten çıkma süreciniz tam oturmadı bende.
Siz patrona işten çıkmak istiyorum dediniz ve kabul etmedi.Bu durumda bir gün izin istediniz ve ertesi gün yerinize başka biri ise alınmış.
(Patron başlı başına tutarsız.Sizi işten çıkardıysa neden izin kullandırdı.)
Bu durumda patron sizi ihbarsız işten çıkardığı için ihbar tazminatınızı verdi mi?
Yasal haklarınızı sonuna kadar aldınız inşallah
Bu durumda sizi işten çıkarmayı daha önceden mi düşünmüş yoksa denk mi gelmiş acaba?Hayır, kabul etti. Ben izin istedim verdi, o akşam daha önce eleman aradığını söylediği biri aramış, yani şansıma 1 günde de eleman bulmuş oldu. Ki 15 gün iş devretme sürecim oldu. Ona göre ben kendim çıktım zaten.
Hayır, kabul etti. Ben izin istedim verdi, o akşam daha önce eleman aradığını söylediği biri aramış, yani şansıma 1 günde de eleman bulmuş oldu. Ki 15 gün iş devretme sürecim oldu. Ona göre ben çıkmak istediğimi söylediğim için işten ayrıldım, bunu öne sürdü hep.
Bu durumda sizi işten çıkarmayı daha önceden mi düşünmüş yoksa denk mi gelmiş acaba?
beraber calistiginiz arkadasin peki ne sucu var? Istem siz cikmak istemissiniz, patronunuz da kabul etmis.
Size verdiği maaş gözüne çok gelmiş olabilir.Söylediğimde afalladı, peki tamam olur dedi zaten genelde kimse gitme dur demez. O olaydan sonra da moralinin bozul olduğunu söylemişti başka bir arkadaş (hala konuşurum onunla) İzniniz olursa bugün eve gidebilir miyim dedim? Tabii dedi. Yorgun olduğumu o da biliyordu. Kendisi zaten senin dinlenmen lazım diyordu sürekli, anlayamadığım zaten bu düşman değiliz rehberinde hala olduğum için, güzellikle vedalaştık, pişmanlığımı dile getiren benim, karşılığında size kırılabilir miyim hiç, anlıyorum sizi diyen bir adam, neden bu katı onu hiç bilemedim?
Size verdiği maaş gözüne çok gelmiş olabilir.
Sizin yaptığınız işi daha tecrübesiz ve heyecanlı birine daha ucuza yaptırabilir.
Yada size sürekli dinlenmen lazım diyorsa veriminizi düşük bulmuş olabilir.
Veya birileri (siz tahmin edersiniz) sizin hakkınızda bir yerlerde bir şeyler fısıldamış olabilir.
Bunlar hep ihtimal tabi.
Ek olarak patron daha önceden sizi işten çıkarmak istemişse siz istifa ederek ekmeğine yağ sürmüşsünüz
Özel sektör zaten böyle değil mi?Normalde işi bilmediği halde, işe aldırdığım kişiye de yakın maaşı vermişti, normalde bonkördür.
2 ay cumartesi dahil tek başıma çalıştım yeri geldi 9 da yeri geldi 11 de çıktım. O yüzden dinlenmen lazım diyordu.
Her şey bir ihtimal tabii, keşke bende öğrenebilseydim bu katılığın altında yatan asıl sebebi..
Tek aklıma gelen benim kimseye ihtiyacım yok mantığı ve diğer elemanlara da benim üzerimden ayağınızı denk alın mesajını vermesi...
Özel sektör zaten böyle değil mi?
Kimse vazgeçilmez değil.
Ne kadar süredir orada çalışıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?