- 4 Mayıs 2016
- 3.002
- 8.168
- 158
- 28
Yeni işinize karşı olan bu negatif dusuncelerinizi bence önceki yaşadıklarıniz da tetikliyor. Artik eski is nankor arkadas mevzusunu kabullenin daha pozitif bakmaya çalışin. Size yazık, boşverin Allaha havale etmışsınız kalsin oyle. Elbet herkes eksikliginizi hissedecek bakalim yeni eleman sizin gibi çalışabiliyor mu?İnşallah, öyle oldu diyemedim henüz ama derim inşallah. Şuan çalışıyorum ve her sabah ayaklarım geri gidiyor sanki, çalışma isteğim kayboldu. Çünkü aradığım işi bulamadım maalesef. Çok yoruldum aramaktan da, çalışırken bile sorguluyorum benden bir şeyler istenince, tabii yaptığımla kalayım diye içimden geçiriyorum.
Siz artik yeni işinizle eskisini kiyaslamaktan vazgecin hatta bu konuyu düşünmeyi yasaklayin kendinize. Evet haksizlik nankörlük falan filan ama hayat sizin hayatiniz onlari düşünerek aylarinizi harcayamazsiniz. Bir saniye bile düşünmek vakit kaybi bence şuan. Fazla caninizi sıkmalarına müsaade etmeyin sizin giden zamaniniz geri gelmiyor ayrica şuan heepsi hayatini yaşıyor eminim düşünmüyorlar siz de dusunmeyin yaşadıklarınizdan ders aldiniz tecrübe sahibi oldunuz tamam artik içsel olarak mevzuyu kapamaya bakın