- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Oylemi icimi rahatlattnzKanser icin deil gastrite sebep olan helikobakteri var mi diye yapiliyor o.annem babam ikisinden de aldilar parca bakteri cikmadi.arkadasimda varmis ilac tedavisi gordu.skmayin caninizi
Evet :) bozmayin moralinizi.bakteri de ilacla gecen bisi zatenOylemi icimi rahatlattnz
Insllah ben kanser fln sandm ya bakteriyse ilacla geciyosa iyi o zamanEvet :) bozmayin moralinizi.bakteri de ilacla gecen bisi zaten
Ilacla tedavi ediliyormi gercektenSakın olun
pozitif düşünün
midede bir bakteri var
onun için yapılıyor genellikle bu test o da ilaçla tedavi edilecek bir sey
içinizi ferah tutun geçmiş olsun
Ilacla tedavi ediliyormi gercekten
Hepte saydiginiz seylerden yiyor genelde kendisi pozitif cikar buyuk ihtimal pozitif cikarsada ilacla mi tedavisi acabaO sonuçlarda helikobakter yazar pozitif ve ya negatif yazar ve çok korkulcak bir durum değil artık çoğu insanda var yeme alışkanlığına bi göz atın derim kızarmış yağlı baharatli acı sirkeli eksi şeylerden uzak durcak
Yaaa oylemi dersiniz zaten evhamli biriyim ben bide cevremizde hep endeskobi yapanlar bizden parca almadilar dendigi icin korktum ozellikle ablamin midesinin 3te2 si yara ondan bile almamislar korktum bendene kanseri yav hemen kanser yaptınız Allah korusun. aynısını ben kendi sonucumda da gördüm o bakteriyi incelemek ya da yarayı incelemek için çok ufak bir parça alınıyor herkeste olan bir durum neredeyse ki ya gastrit ya da ülser ya da mide kapakçığında zayıflık falan çıkar sonuçta korkulacak bir şey yoktur içinizi ferah tutun.
Endoskopi yapılırsa biyopsi de alınır bi amacı da o zaten.Yaaa oylemi dersiniz zaten evhamli biriyim ben bide cevremizde hep endeskobi yapanlar bizden parca almadilar dendigi icin korktum ozellikle ablamin midesinin 3te2 si yara ondan bile almamislar korktum bende
Insallah bizimdd oyle cikareşim 3 kere endoskopi oldu üçünde de parça aldılar.
hepsi de iyi çıktı.Helikobakteri bile çıkmadı.Genelde alıyolar diye biliyorum ama bazı hastanelerin farklı olabilr tabi
Cok tesekkur ederim icim rahatladi bu yorumlari gordukceEndoskopi yapılırsa biyopsi de alınır bi amacı da o zaten.
Sizin yakınların haberi yoktur.
Midenin ödemli olması gastrit sebebiyle ve çoğu insanda ben de dahil var bu.
Muhtemelen helicobacter pylori çıkar antibiyotik kullanır geçer.
Evhamlanacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?