- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
Insallah oyle olur ya insallahdoktor ilaç verir, hiçbir ağrı sızı kalmaz, birkaç ay içerisinde de midede ne problem varsa o iyileşir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah oyle olur ya insallahdoktor ilaç verir, hiçbir ağrı sızı kalmaz, birkaç ay içerisinde de midede ne problem varsa o iyileşir.
Cok tesekkur ederim sagolun oyle ilacla diyetle olcaksa ben bakarm ona cok guzelEşimle ben ortalama 2 yılda 1 kez yaptiriyoruz
İkimizde mide hastasiyiz 15 20 senedir
Gayet normal bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz cok sükür
O işlem her endoskopide yapilan rutin birsey
Hic korkmayin
Geçmiş olsun
İlaç diyet vs idare edicek artik
Rica ederimCok tesekkur ederim sagolun oyle ilacla diyetle olcaksa ben bakarm ona cok guzel
Dikkate alcam bu soyledikleriniRica ederim
Çok güzel mide ilaçlari var artik
Hic üzülcek birsey yok
Benim eşim mide ilaclarina yapisik yasiyor yillardir cunku diyetine dikat etmiyor
Acı tuzlu sicak ve hizli yemek zararli
Gec saatte yemekte
Birde bazi bunyelere kudret nari cok iyi geliyor ama ben kullanamadim
Trabzon hurmasi da yiyebilir ama simdi zamani degil
Yaaa oylemi dersiniz zaten evhamli biriyim ben bide cevremizde hep endeskobi yapanlar bizden parca almadilar dendigi icin korktum ozellikle ablamin midesinin 3te2 si yara ondan bile almamislar korktum bende
Sagol cnm Allah razi olsunyok ya çoğundan alınıyor ben yeni yaptırdım alındı ülser çıktı yani çok da önemli değil. tam emin olmak istedikleri kişiden alıyorlar yani dikkatli olan doktor istiyor hepsi aynı değil. hiçbir şey çıkmaz dua edin mübarek günde. kaygılanmayın
Kizlar esim endeskobi oldu sonuc kisminda gastrit yaziyor ama antrum mukozası Hiperemik Ödemli olup antrumdan parca alinmistir diyor. Biyopsi sonuclari 15 gune cikacak cok korkuyorum kanser cikmasindanboyle olan varmi hic
Onemli Bse cikmadimi yaniBenim de aynı gibiydi . Parça alınmayacaktı benden ama endoskopi yapan dr . alınmasını uygun gördü . Mide koruyucu verdiler öyle idare ediyorum işte .İnşallah iyi haberler alırsınız .
Ben deegecmis olsun.
uyanik mi yaptirdin yoksa hafif uykulu mu.
bisey hissettin mi
sonrası zor muydu
ben de erteliyorum senelerdir kokrutugum icin
Rica ederim
Çok güzel mide ilaçlari var artik
Hic üzülcek birsey yok
Benim eşim mide ilaclarina yapisik yasiyor yillardir cunku diyetine dikat etmiyor
Acı tuzlu sicak ve hizli yemek zararli
Gec saatte yemekte
Birde bazi bunyelere kudret nari cok iyi geliyor ama ben kullanamadim
Trabzon hurmasi da yiyebilir ama simdi zamani degil
Hazir su tuketiyoruz sebze zaten cok az tuketiyor kendisi :) kotu bir sey cikmaz degilmiH.pylori Turkiye'de cok yaygin.10 kisiden 8 inde var malesef. Icme sularina dikkat edin cesme suyu icmeyin. Meyve ve sebzeyi sirkeli suda bekletip tuketin. Parca sadece bakteri icin alinmiyor aslinda hucrelerin asitten ve diger faktorlerden ne kadar etkilendigini goruyoruz
Hazir su tuketiyoruz sebze zaten cok az tuketiyor kendisi :) kotu bir sey cikmaz degilmi
Cok cok tesekkur ederim.Endoskopide direk mide mukozasini gorup on tani belirleriz cunku bir cok kanserde mide yapisi gozle gorulecek kadar bozulmustur.Esinizde midede gastritle uyumlu bulgular gorulmus. Bisey cikacagini dusunmuyorum istek kagidinda on tanilara yazilir malignite kuskusu.. ama %5 10 ihtimalle bisey cikarsa da cok erken bulunmus olur. Icinizi sıkacaginiz bi durum yok..