Endişeliyim

yuva yıkan kadınsınız başka bir yaftanız yok...
bu adamla güzel bir ikili olurdunuz aslında, o eşinin, hayat arkadaşının arkasından atıp tutan biri, siz evli erkeklerle birlkte olabilen biri.
üstelik gizleme durumu da yok, düpedüz evli olduğunu bile bile birlikte oluyorsunuz.
ne bekliyorsunuz gerçekten?
hala bu yalanlara inanan insanlar kaldı mı diyordum varmış meğer.
aldatan erkeklerin çoğu karısıyla mutsuzdur, güya ayrı yatarlar, sevmezler flan ama iş ciddiye binince tekmeyi yiyen 3. kadın olur, köpek gibi karılarının peşinde koşarlar.
siz de etiketinizle mutlu mesut başka aşklara yelken açarsınız.
konunun gerçekliğinden şüphe etsem de sinirimi bozdu.

fake konu açmak bedava demi :)))) Konular da hep aynı :) Azıcık üretin ya,değişik bir şeyler üretin de bari beyin jimnastiği yapalım:)

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

Sen nerden biliyosun evlerinde geçimsizlik olduğunu yanlarındamıydın. Onlar evliler her evlilikte iyi yada kötü dönemler olur, bu onları ilgilendirir seni değil.. Yuva yıkan kadın diyorsun, sen zaten başta karakterini göstermişsin.

Yaaa varya yazacaklarımıda şaşırdım. Ama seni elime verseler evire çevire döverdim, akşam akşam okuduğum konuya bak. SEN VE SENİN GİBİ EVLİ ERKEKLERLE İLİŞKİ YAŞAYAN KADINLARI ÖLDÜRESİM VAR. ERKEK KITLIĞIMI VAR. BİR KADIN OLARAK SENİN GİBİLERDEN BEN UTANIYORUM. Bu yaşadıklarını Allah sanada yaşatacak merak etme görmeden ölmeyeceksin. Bugün seninle ilişki yaşayan erkek yarın eşine geri döner sen ortada kullanılmış olarak kalırsın...:47::47::47:

Sevgilin karısına değer verdiği için boşanmıyor. Sen ise geçicisin. Önemsiz, değersiz birisin. Sonuçta evli erkeklerle düşüp kalkan kimbilir daha ne yapar diye düşünür insanlar. Anlık heyecan için birebir, ama uzun vadeli yatırım yapılmayacak kadar gereksizsin. Karısına, en az verilmiş hukuki hakları kadar yakınken, size bir "ayrıldık" diye bitirecek kadar uzak. Karısı affeder affetmez kendi sorunları, onlar beraber evli kalacakken siz kullanılıp atılmış tek kullanımlık bir kağıt mendil olarak yaşamaya devam edeceksiniz.

Yani erkekler böyle düşünüyor. :34:

Ne yapacaksin canim adamin gonlunu yapmaya devam et....aman kusur eyleme....askini canli tut...cirkeflesme sakin :)))boyle askini yasa ...cocuk buyur karisi bosar seni alir menun kalirsa ilgi alakandan:)))

o herifin amacı boş zamanını seninle geçirmek, laga luga yapmasın yapıosa icraat yapsın hikaye okuyor ş....z herif karısıyla beraber olduğunu bildiğin halde lütfen devam etme uzak dur, yazık olan sana olur, gönül bu akada konuyor b...da, Allah ıslah etsin böyle herifleri

Konunun gerçek olduğuna inanmıyorum

eğer gerçek ise siz .....................................................

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

adam senin arkandan ne diyor hiç düşündün mü karısını helalini elaleme anlatan sen için neler anlatır arkadaşlarına cinsellik varsa anlatmıştır herşeyi
ikinci kadın bile olamazsın basit kadın olursun sadece
o kadar bekar var git onlarla karısına hayrı olmayanın sana mı hayrı olur
haaa adam boşanmıştır çocuğu vardır o ayrı ama adam karısından boşanmayacak senle gönlünü eğlendirecek sonra evine gidecek
allah ıslah etsin seni

madem bir anneyi çocuğu düşünmüyorsunuz
biraz kendinize saygınız olsun kendinize!!
tabi gerçek bir konuysa bu
değilsede eğlenecek başka birşey bulun:47:

adam haklı. şimdi ayrılamaz. sen yuva yıkan kadın olursun sonra.
ne münasebet.
biraz bekleyin çocuk büyüsün. aklı ersin.
belki o arada ikinci çocukları da olur. kısmet artık.
çirkef karısı seni yolmaya gelir gider.
alışırsın.

-ye memed ye- diyeceğim artık sana başka bişey diyemiyorum.

belkıde o cırkef dedıklerı kadın melek gıbı bır kadındır:ssz:kımse baba evıne g.tune rahat battıgından gıdıp durmaz senın o bıseyler hıssettıgın sutten cıkma ak kasık adam kımbılır neler neler yapıyordur kadıncagıza:47:senın gıbı kımbılır kac kısıyle aldattı? kadın belkı ondan gıdıyodur baba evıne:27:dovuyodur belkı kadını nebılıyosun:51:o adam bıkere ıyı bı adam olsa karısını aldatmaz, sana bısey soluyeyımmı bu adam karısından ayrılmak ıstemıyo ısteseydı ayrılırdı cocuk cok kucuk bahanelerıde hıkaye,ne dıyecektı senı kandırmak ıcın? ben yuvamı yıkmam senın ıcın, fakat gonul eylendırmek ıstıyorum senınle, arayıslardayım,doyumsuzum mu?o konusmaların hepsı hıkaye sana atılan zarf,sende hepsını yutmussun,bıkere adam gıbı adam aynı yastıga bas koydugu kadının orda burda dedıkodusunu yapmaz burdandanmı cakmadın kofteyı?ozaman yolun acık olsun:3:bugun karısını aldatan yarın senı aldatır:50:

Son düzenleme:
şimdi iki kelime edicem banı yiycem...

sen bekle çocuğun aklı ereceği zamanı.. o arada da karta kaçmaya başlarsın adam da yeni bi 'çıtır' bulur...

ne biçim insansınya.. adam yok memlekette elalemin evli barklı çoluklu çocuklu kocasına göz koyuyorsun.. daha derdim de işte.. kurallar var forumda.. Allah akıl fikir selamet versin sana! VE EN BAŞTA DA VİCDAN!

Yuva yıkanın yuvası olmazmış,duydunuz mu bu sözü hiç ???

Şimdi bana "yok yuvalarını ben yıkmadım da,adam zaten eşinden boşanmayı düşünüyormuş benden önce de,kadın çok çirkefmiş bir de çok iticiymiş,ben eskiden hep kınardım milleti başıma geldi yuva yıkan kadın olmak istemiyorum ama aşık oldum" vs vs diye cevap vereceksiniz muhtemelen fakat siz bile bile lades demişsiniz şimdi gelmiş bize burada fikir mi danışıyorsunuz ?

Size burada Kadınlar Kulübü kadınları olarak sadece yaptığınız şeyi tasvip etmediğimizi ve eshefle kınadığımızı belirten cümleler yazarız.

Buradaki üye arkadaşlarımın sanmıyorum ki size "doğru yoldasın canım,böyle devam et,adama karısını boşattır evlen,her şey gönlünce olsun"diyeceğini :34:

Ne diyeyim ki Allah akıl fikir ve en önemlisi de vicdan versin :50:

İnsanlar başkalarına yaşattıkları acıları çekmeden ölmezler, ilahi adalet bu dünyada işlermiş...
O günü bir bekleyin derim...

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum[/QUOTE

Kızlar yine aynı şeyler, sonunda hakaret yicez sanki:)))Ama ya gerçekse diye cevap yazıyorum: baştan sona hata. Zaten 1. hatunlar rahat batar bize, durup durup gideriz falan, 2.hatunlar melek olurlar tek akıllı onlardır o kadar akıllıdırlar ki bir gün birinci kadının kaderini yaşarlar. :)) Yaşın çok genç lütfen sana daha uygun bir birliktelik yaşa.

hepinizin hakkımda kötü düşünmesi beni farklı algılaması veya belkide hakaret etmesi çok normal hiçbirinize kızmıyorum inanın düşünceleriniz için hepinize çok tesekkür ediyorum

Back
X