Endişeliyim

büyük konuşmak istemiyorum ama
bu aşk denilen şeyi benim aklım mantığım almıyo galiba
alsa bu tür konular normal gelir heralde
tabi bu yşanılan iğrenç ilişkiler aşksa
bide şu tuhaf geliyo yok karısı çok çirkefmişte!!!!! yok bilmem neymişte
adama huzur vermiyomuşta
doğru düzgün çıkıp biz şehvetimizin azgınlığımızın kurbanı olduk
kendimizi frenleyemedik deseniz daha dürüstçe olur
belki bizlerde biraz daha acaba diyerek yorum yaparız
aksi halde sizin gibi genç insanlara diyecek kelime bulamıyorum

işte kadının arkasından nasıl atıp tutuyor,duydukları ile kendini savunmak istiyor
onuda geç öyle şerefsizlerin hiç bir işi yolunda gitmez inaşallah
allah cezalarını versin...

beddua etmem haşa ne haddime ama seni kör şeytana havale ediyorum o bilir yapıcağını.. seninde yuvanı başka bi kadın yıksında aldığın bedduların altında ezil

kusura bakma güzelim dışlıyorum seni dışlamaya da devam edicem hayatımda bu kadar yüzsüzünü de gömedim
hala bide cevap veriyosun ne zaannediosun adam karısını coluğunu cocuğunu bırakıp seni mi alıcak zannediyosun
ozman öyle sanmaya devam et cunku hiçbişey olmıcak sen böyle ikinci kadın olarak kalıcaksın o yıne her gece karısının cocuklarının yanına gidicek sanada bekle bekle diyip gönül eğlendiricek .....
bu mu istediğin hayat bumu aşık olmanın bedeli pardon ama aşk buysa biz hiç askı yaşamadık demektir...
Haaa bide kendine bunu yakıştırıyo olman ailenin falan bunları bilio olması ayrı bi enteresan azıcık genelleme yaparsak kızının bu durumda olduğunu bilen bi çok anne( bırak babayı yani onu hiç karıştırmıyorum ) o kızı öldüremez evlat der ama yinede eve zincirler o adamdan ayırır bi temizde sopa atar ...
benim mantığım senin aşkını kabul etmiyo yawrum etmicekte...:47::47::47:

Hatanı anlamış olmana da sevindim sana hayatında başarılar....

yüz bin kere begen butonu.....:)

Yürü git beeeeeee
kötü düşüncelerimize kızmıyomusss
Bak yine sabah sabah cıktı karşımaaa
YÜZSÜZMÜSÜN nesin bide buraya yazı yazısosun

yazacak,söylenecek öyle çok şey var ki..
siz öncelikle daha çocuksunuz
yaşınız kaç sizin ya????
nasıl bir aileden geldiniz????
yapınız herşeye müsade etmiş
siz ne bayan ne kadın nede kızsınız....
sana neler yazmak isterdim....
inşallah senin yuvan 40 'ınada gelsen olmazz...inşalahhh....
terbiyesiz seni bide kendini savunuyor..
ayy sinir boşalması yaşıyorum
benim kendimi savundugum yok önceki yorumlardada söyledim terbiyesizlik etmeyin ben buraya size derdimi anlattım akıl aldım ve aranızda allah razı olsun insan gibi konusan ablalarımda oldu bugün aklımı basıma getiren sizin gibi düşene bir tekme daha vuranda birdaha konuya yorum falan yazmayın bana bu kadar önyargılı davrandınız inşallah yasarsınız yasadıgımıda görürsünüz sehvete mi kapılmısım askın kör haline mi bıraktık diyoruz anlamıyo musunuz siz

benim kendimi savundugum yok önceki yorumlardada söyledim terbiyesizlik etmeyin ben buraya size derdimi anlattım akıl aldım ve aranızda allah razı olsun insan gibi konusan ablalarımda oldu bugün aklımı basıma getiren sizin gibi düşene bir tekme daha vuranda birdaha konuya yorum falan yazmayın bana bu kadar önyargılı davrandınız inşallah yasarsınız yasadıgımıda görürsünüz sehvete mi kapılmısım askın kör haline mi bıraktık diyoruz anlamıyo musunuz siz

Bayılıyorum hemen şu inşallah sizde yaşarsınız demelerinize. Arkadaşım ben de 22 yaşındayım ve ailemden aldığım terbiye ile ben evli bir adama değil aşık olmak kafamı bile kaldırıp bakmam. Tamam bu aşk, sevgi işleri elimizde olmadan gelişebilir kalbe zincir vurulmaz ama yüce Allah bizlere doğru yolu bulalım diye bir beyin ve vicdan vermiş.

Sen önce terbiyen, onurun, gururun, annenden emdiğin sütün helali için kimseyi utandıracak bi'şey yapmadan yolunu çizmen gerekiyor. Bak yaşıtız kınamıyorum ama bu kadar insan bu olaya hata diyorsa bir düşün. Biz bilmiyor muyuz sanki aşık olmayı, sevmeyi?

Birde ailem biliyor demişsin o kısmı anlamadım. Aile yapını çözemedim. Ben öyle bi'şey yapacağım annem önce "bir kadın bana bu duyguyu yaşatsa ne hissederdin" der sarsar kendime getirirdi beni.

Sen Leyla değilsin o da Mecnun değil. Korkma ayrılırsan aşkından yataklara düşüp verem falan da olmazsın.

Senin bize bedduan tutmaz ama o çocuğu kucağında ağlayan kadının ahı, bedduası tutar sana bi'daha kendine de gelemezsin. Tez zamanda hatanı anlarsın umarım.

Eğer o adam seni sevseydi emin ol boşanırdı. Çocuk küçükmüş bla bla bla. Senin durumunu yaşayıp terkedilip, geri karısına dönüp üstüne hakaret yiyen arkadaşların yazısını oku bi'onların sevdikleri adam neler diyormuş (boşanacağım, karım çok kötü, kardeş gibiyiz vs.) Sen kendine 2.kadın olmayı nasıl yakıştırıyorsun. Sen sanıyor musun o kadınla beraber olmuyor. Evlendiğini düşün ve bir bebeğinin olduğunu ve bir kadının gelip "çok seviyorum ne yapabilirim" dediğini. Bana korkunç geliyor, umarım tez zamanda sanada korkunç gelir.

He son olarak tüm yorum yazanlar adına "Duanla yaşamadık ki bedduanla ölelim" deyip, arabeske bağlamak istiyorum:ssz:.

Allah vicdan versin sana.

Yüzde yüz katılıyorum. Önceki benzer konularda yazdığım mesajlarda zaten kesinlikle birinci derecede sorumlu olanın evli olup da başkasıyla birlikte olan taraf olduğunu yazmışımdır. Beni zaten KK'da yıllardır tanıyanlar bilir bu fikirlerimi. O kadına söz veren de o bebeğe baba olan da adamdır. Büyük sorumluluk onundur. Suç öncelikle adamındır. Ama burada konu açıp bizim muhatabımız olan da başkasına verilmiş sözü olan adamla gün geçirmekten besi duymayan yani aslında kendisi de kandırılan 2. kadındır. Eğer bu konuyu bir arkadaşımız "eşim beni aldatıyor, ama eşim pek masum kız ona yapışmış" diye açsatdı aynen sizin yazdıklarınızı yazardım. KArşımdaki adam değil o nedenle fikirlerim de konuyu açanla ilgili oldu.

Haklısınız suç ilk olarak kadının eşindedir. Ancak kadın, kadının halinden anlamalı. Sonuçta o da bi'gün anne olacak tıpkı o kadın gibi. Ne güzel demişler kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye.

sen şimdi ne yapmak ne duymak istiyosun ben anlamadım ki. burdaki insanlar sana ayrıl bu günahtan kurtul der başka ne diycekti. sen adamın karısı için öyle kötü sözler kullandın ki en başta orda bi antipati kazandın zaten.burda hiç kimse seni masum bulmaz kusura bakma.

ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulur bunu unutma sanki haklıymış gibi bi de beddua mı ediyosun insanlara

burda insanlar biraz sert konuşuyo çünkü yaptığın ne kadar yanlış birşey bunu gör diye. herkes sana canım cicim mi diycek böyle bi olay yaşamana rağmen. kendini insanların yerine koy bi düşün ben o kadının yerinde olsam napardım diye

ve bir kadın daha gelir saltanatınız biter.. Bu işler böyle yürür..
Yuva yıkanın yuvası mı olur.. Olmasın da..

Terbiye dersi bir de ha.:27::27::27:

Arkadaş ne güzel demiş.

Başkasına beddua edeceğine sen önce aldığın bedduaları düşün.:ssz:

Yuh be yuh benimle aynı yaştasın.Sen bunu aşk mı sanıyorsun?
Evcilik mi oynuyorsunuz siz anlamadım ki...
Kendine gel bence bir an önce.
Sonra vay efendim evlilik vaadiyle kandırılan genç kıza neler olmuş çıkıyor haberlerde boy boy...

Zaten ayrıldığını ve bu yanlısı surdurmedigini söylemiş.
Eğer yaptığını hakli görseydi benim de söyleyecek iki lafım olurdu.
Yaptıgı guzel degil, tasvip de etmedim ama bu yanlışa son vermişse önemli olan budur.
Yanlis yaptığını kabul ediyor, artik o adamla görüşmeyeceğini söylüyor.
Yanlısı telafi etmek yerine bir de kendi doğrunuzla onu vuruyorsunuz.
O zaten sizin doğrunuza sahip olsaydı, o hatayı yapmazdi.
Sizden yardım isteyen insana boyle mı yol gösteriyorsunuz?
Pes...

tesekkür ederim hakaret içermeden halimden anlayarak uyarıda bulundugunuz için ben hatamı anladım

ınsallah gercekten anlamıssındır hatanı sırf tepkı aldıgın ıcın bole soylemıyorsundur,su dunyadakı hersey bız ınsanlar ıcın bır hata yaptın ama anladın sonunda yanlıslarını zararın neresınden donersen kardır ALLAH TOBE EDEN KULLARINI affeder gencecık kızsın bekar adam bulursun kendıne hem cocuguda varmıs cok zor olur sureklı sorun yasarsın cocuk yuzunden ya bız kadınlar nekadarda koru korune baglanıyoruz bole ya o gormek ıstemedıgımız duymak ıstemedıgımız seyler sonra ask bıtınce cooooooooooooook canımızı yakıyor cooook

1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum

yaş farkınız çok aslında olu olmasınada siz daha çocuk sayılırsınız
ne aceleniz vardı boşanmasını bekleseydiniz
bu gün resmi nikahlı karısını altatan
sizi hayli hayli aldatır baktı gördü siz evlilik istiyosunuz çocuğunu öne sürdü
ah ah
ne bu hemen iki gülücük iki tatlı sözde yelkenleri indirmeler
sonra çok pişman olursunuz
yol yakınken kendi yolunuzu çizin evli adamdan kimseye hayır gelmez

ha zaten hep bu eşler çirkef olur, adamlar sütten çıkmış ak kaşıktır çünkü. kadın da baba evine rahat battığından gidiyordur sürekli. zaten dünyada bekâr ve çocuksuz adamların da nesli tükendi. ne yapsın konu sahibi kızımız.:36: allahım bunları okudukça deliriyorum. yuvasına sadık olmayan, eşini aldatan adam sanıyor musun ki seni gerçekten seviyor? olay sadece cinsellik... farklı arayışlar...o adam her gece evinde, karısının koynunda,çocuğunun yanında bunu hazmedebiliyorsan,kendini buna layık görüyorsan devam et...sadece o kadına ve çocuğa acırım.
ha yuva yıkanın yuvası olmazmış, tonlarca da örneğini gördük...olmasın zaten...

cokk güzel yazmışsın kardesim agzına saglık bu konuları gördükce kızlara sinir oluyorum allahım sonumuzu hayretsin...

niye endiseleniyorsun ki
zaten iliski baslamis
endiselnemen gereken kismi atlatmissiniz....
bundan sonrasi devami konusunda kararasiniz olmali..
o da net gibi..
yani yuva yikan kadin yolunda hizli adimlarla gidiyorsunuz...:15:

yarın öbürgün ailen den de duyan olacak
ne diyeceksin
boşancaktı ama çocuğu çok küçük mü
allah korusun ilişkin ne boyutta bilmiyorum ama
ya sende hamile kalırsan ozaman senin çocuğun için ne dicek istemiyodum benim zaten çocuğum varmı allah yardımcın olsun

kızım sen dengesizmisin??????????
'inşallah yaşarsınız' senin gibi evli adama aşık olucagıma yatak döşek hastalanırım yinede yuva yıkmam
kendini paklarken karşındaki insana dua etme
layık değilsin çunku
hiç de hatanı anlamış değilsin
buradan çok baskı gelince
geri dönüş yaptın
çocuk çocuk olma diyeceğim zaten öylesin...
yorum yazsanda cevaplamıyorum senin gibi insanlarıda allah görüyor inş. cezanı çekersin
hadi byyyy

Zaten ayrıldığını ve bu yanlısı surdurmedigini söylemiş.
Eğer yaptığını hakli görseydi benim de söyleyecek iki lafım olurdu.
Yaptıgı guzel degil, tasvip de etmedim ama bu yanlışa son vermişse önemli olan budur.
Yanlis yaptığını kabul ediyor, artik o adamla görüşmeyeceğini söylüyor.
Yanlısı telafi etmek yerine bir de kendi doğrunuzla onu vuruyorsunuz.
O zaten sizin doğrunuza sahip olsaydı, o hatayı yapmazdi.
Sizden yardım isteyen insana boyle mı yol gösteriyorsunuz?
Pes...

allah razı olsun bi siz anladınız

Back
X