Valla ben de anlamadım .hastanede girdim ultrasona dün dr. yoktu gösteremedim öğleden sonra gidecem tekrar.d.kontrol hapıyla olmaması lazımdıNe inatçı kistmiş Ben rahim ağzı kanserine karşı aşı oluyorum canm dr. önermişti 26 yaş geçmeden olunması gerekiyodu.6 ayda olunuyo aşı.3doz.onu bekliyordum.Sonuncusunu bu ay olacam.onu olurken hamile kalmamak gerekiyor.Ben de oyüzden hap kullandım.Bu ay bırakacaktım kontrol içinbigitim kist var zaten hissettim ağrım vardı 1haftadır falan batıyordu.Ben yasmin kullanıyorum.Sen ne kullanıyorsun?Yasmin en hafif olanmış ondan mı oldu acaba?
Kızlar kötü bir haberim var dünden beri moralim çok bozuk.Ben de mayısta kist ameliyatı oldum.6-7 aydır d.kontrol hapı kullanıyorum.Buna rağmen dün yine 2,5 cm lik kistim olduğunu öğrendim.Hap kullanırken nasıl oluyor bu hiçbişey anlamadımÇok üzgünüm
2,5 cm den birşey olmaz daha fazla büyümez küçülnce hapı bırakırsın dedi.Ama aslında içim çok da rahat değil.Belki Ankarada da dr.a görünürüm tekrar.
Çok sağol canım.Not aldım her şeyi.Ben özel hastanede olduğum için ameliyatımı çok fazla fark ödemiştik.Tekrar gitmeye karar verirsem devleti düşünüyorum.Burdaki kendi dr.um yokmuş izne çıkmış-tam vaktini bulmuş- onunla aynı yerde çalışan dr.a sordum ben de dün.Normal olabilir daha fazla büyüyeceğini sanmıyorum hapa devam et yok olunca da bırakırsın dedi.Ama kendi dr.uma da soracam gelsin bakalım bi.Zaten şimdilik yapılacak başka da bir şey yok sanırım.[/QU
valla bilmiyorumda yani özelin tek farkı ne biliyomusun sadece işte işlemlerin daha hızlı ıolabiliyo ama şunuda söyleyim zaten tahlil verdiğinde özelde olsa 1 2 gün sürüyo sonuç alman devlet te aynı zaten farkeden bişi yokki belki davranışları dicem ama bu eskiden olsaydı özelde daha iyi davranıyoar doğru derdim ama şimdi diyorum inanaılmaz güzel ilgileniyolar hep canım cicimle iş yapıyolar hele o senin suratına bakmayan hemşireler inanalımaz iyi olmuşlar çünkü hasta hakları falan çok farklı oldu artık en ufak şikayette personel adına işlem yapılıyo o yüzden artık çok iyiler sanıyorum :) bencede bide etliğe gel eğer gelebilirsen
Çok sağ ol canım yardımların için .yerimseniben Ankaradaki ameliyat yapan dr.u telle aramayı düşündüm ona bir sorayım bakalım o ne diyecek.
Bence yeni bir doktora git arkadaşım. Benimde laparoskopi ile olduğum ameliyattan sonra yine ortaya çıktı. Bende doktorumu değiştirdim ve öğrendimki bu tip kistlerin laparoskopi ile temizlenmesi çok mümkün değilmiş. En iyi yol açık ameliyatmış. Şimdi ameliyat olacağım yeniden.
Minimania nasılsın canım? Ameliyattan sonraki durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?