Endometriosis (Çikolata kisti)

yaa benim soldaydı.Şimdi yine sol taraf arıza çıkardı sağ taraf uslu sol taraf çok üzüyor beni:çok üzgünüm:

valla benim hiç kanamam olmadı mesela adetime kadar adetimide gününde ve normal oldum ama bu diren olayını kimseden duymadım ondna merak ediyorum

Isırgan tohumunu ben de deneyeceğim. Tavsiyeler için teşekkürler.

Genelde sanki vücudun sol tarafı sorun çıkarıyor gibi geldi bana ama belki bir rastlantıdır.
Arkadaşlar ameliyattan sonra hap kullanmama rağmen kist oluşmuştu tekrar.Moralim çok bozulmuştu.Burdaki dr. um izindeydi, ankaradaki ameliyat olduğum prof.a telde sordum ve dünde burdaki dr.um dönmüş ona da sordum.İkisi de aynı şeyi söyledi.2,5 cmlik kist hiç birşey değil herkesde var ve kimse farkında bile değil dediler.Hapı bırakıyorum bu ay.hihoyyyt Hap etkisiyle 2-3 ay hamilelik olmayabilir ama oladabilir dedi dr.6 ay hamilelik olmazsa eşimi falan da inceleyeceklermiş Yani umudumu kesmişken hapı bırakıyorum dualarınız benimle olsun.Çok umutlandım.İnş.allah yüzümüzü güldürüra.s.

ayyyyyyyy canım benim çok sevindim vallahi kız kaydirigubbakcemile3 inşallah hadi bakalım canım yanlış anlamazsan yaşını sorabilirmiyim benim 31 yeni girdim yani senağlama

İnşallah güzel haberlerini alırız.

ayyyyyyyy canım benim çok sevindim vallahi kız kaydirigubbakcemile3 inşallah hadi bakalım canım yanlış anlamazsan yaşını sorabilirmiyim benim 31 yeni girdim yani senağlama

hihoyyyt Canım ben de 26 yaşında sayılırım artık. 1 ay sonra 26 oluyorum.Dr. bir de dün folbiol verdi.Folik asit.Hamilelik öncesi ve ilk 3 ay falan gerekliymiş dün akşam ilk kez kullandım.Kullanmıyorsan sen de al eczaneden zararı olacağını sanmıyorum.Hem de ççok ucuz 1YTLdelikafadulden Ayrıca bu ayki adetimle birlikte arısütü polen bal karışımı yiyecem eşimle birlikte.Sana da tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

sağol canım ya ama ben 1 ay öncesinde beri içiyorum folik asiti inşallah güzelim ya allah kucaklaırmızı boş bırakmaz yaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

merhaba kizlar, bugün laparoskopi oldum bundan 10 yil öncede olmustum
endometriozis im var doktor fazla olmadigini söyledi, olanlarida temizlemisler
ama ilginc olan rahimde perde olmasi, daha önce hic böyle birsey duymamistim
ilk laparoskopi yapildiginda doktorum bundan hic bahsetmedi ve kayitlardada yok
böyle bir seyler karsilasan oldumu? forumda aradim ama bu konuyla ilgili birsey bulamadim malesef :sm_confused:

öncelikle çok geçmiş olsun sanada canım sen perde içinmi laparoskopi oldun yeni? ben duydum tabiki perde olan kişiler var tabi sanıyorum bu perde kanalların önünü tıkadığı için gebeliğe engel oluyor diye biliyorum.nekadarlık evlisin bebeğin varmı canım

Arkadaşlar selam, bugün ameliyat sonrası 2. kontrolüme gittim. Yumurtalıklar temiz görünüyor. Bir daha 4 ay sonra kontrole gidicem. Bu arada bana da rahmin ters dedi doktor. Ama panik yapmamamı bunun zaten kadınların yüzde 30'unda olduğunu söyledi.

sevindim güzelim sonucuna ama bu rahim tersliği gebeliğe engel oluyo diye duydum ben ama yanlış olmasın birdaha danışsanydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…