Selam;ben de evlenmeden önce muayeneye gittim.solda 2cm sağda 5 cm olmak üzere iki tane çikolata kistim çıktı.çok doktor araştırdım.özel bir hastaneye göründüm.kesin ameliyat ondan sonra da ancak tüp bebek dedi dünya başıma yıkıldı.arkadaşımın tavsiyesiyle bir doktora göründüm doğum kontrol hapı kullanmamı ve ısırgan otu tohumunu yemeklere serpmemi söyledi.ben 20 aydır doğum kontrol hapı kullandım ve hergün 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yuttum.geçen ay check-up a gittim.rahmimin temiz kistlerimin yokolduğunu hapı bırakabileceğimi söyledi.artık çocuk yapmaya elverişli olduğum için bu hafta jinekoloğa gidicem.istersen doktorumun adını ve telefonunu veririm muaeyene olursun.hemen düşünmüyorsan çocuk bence ameliyat olma derim.çünkü tekrarlıyor.hamile kaldığında da mutlaka normal doğum yapman %90 oranında temizliyor.geçmiş olsun.mutlu haberlerini bekliyorum.
Ya bu kistler genelde solda mı oluyor yada 2 tarafta da varsa büyük olan solda mı oluyor benim öyleydi dikkatimi çeken de hep öyle olmuş nedense:1shok:
Genelde sanki vücudun sol tarafı sorun çıkarıyor gibi geldi bana ama belki bir rastlantıdır.
Arkadaşlar ameliyattan sonra hap kullanmama rağmen kist oluşmuştu tekrar.Moralim çok bozulmuştu.Burdaki dr. um izindeydi, ankaradaki ameliyat olduğum prof.a telde sordum ve dünde burdaki dr.um dönmüş ona da sordum.İkisi de aynı şeyi söyledi.2,5 cmlik kist hiç birşey değil herkesde var ve kimse farkında bile değil dediler.Hapı bırakıyorum bu ay.hihoyyyt Hap etkisiyle 2-3 ay hamilelik olmayabilir ama oladabilir dedi dr.6 ay hamilelik olmazsa eşimi falan da inceleyeceklermişYani umudumu kesmişken hapı bırakıyorum dualarınız benimle olsun.Çok umutlandım.İnş.allah yüzümüzü güldürüra.s.
Genelde sanki vücudun sol tarafı sorun çıkarıyor gibi geldi bana ama belki bir rastlantıdır.
Arkadaşlar ameliyattan sonra hap kullanmama rağmen kist oluşmuştu tekrar.Moralim çok bozulmuştu.Burdaki dr. um izindeydi, ankaradaki ameliyat olduğum prof.a telde sordum ve dünde burdaki dr.um dönmüş ona da sordum.İkisi de aynı şeyi söyledi.2,5 cmlik kist hiç birşey değil herkesde var ve kimse farkında bile değil dediler.Hapı bırakıyorum bu ay.hihoyyyt Hap etkisiyle 2-3 ay hamilelik olmayabilir ama oladabilir dedi dr.6 ay hamilelik olmazsa eşimi falan da inceleyeceklermişYani umudumu kesmişken hapı bırakıyorum dualarınız benimle olsun.Çok umutlandım.İnş.allah yüzümüzü güldürüra.s.
ayyyyyyyy canım benim çok sevindim vallahi kız kaydirigubbakcemile3 inşallah hadi bakalım canım yanlış anlamazsan yaşını sorabilirmiyim benim 31 yeni girdim yani senağlama
İnşallah güzel haberlerini alırız.
hihoyyyt Canım ben de 26 yaşında sayılırım artık. 1 ay sonra 26 oluyorum.Dr. bir de dün folbiol verdi.Folik asit.Hamilelik öncesi ve ilk 3 ay falan gerekliymiş dün akşam ilk kez kullandım.Kullanmıyorsan sen de al eczaneden zararı olacağını sanmıyorum.Hem de ççok ucuz 1YTLdelikafadulden Ayrıca bu ayki adetimle birlikte arısütü polen bal karışımı yiyecem eşimle birlikte.Sana da tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5
sağol canım ya ama ben 1 ay öncesinde beri içiyorum folik asiti inşallah güzelim ya allah kucaklaırmızı boş bırakmaz yaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
merhaba kizlar, bugün laparoskopi oldum bundan 10 yil öncede olmustum
endometriozis im var doktor fazla olmadigini söyledi, olanlarida temizlemisler
ama ilginc olan rahimde perde olmasi, daha önce hic böyle birsey duymamistim
ilk laparoskopi yapildiginda doktorum bundan hic bahsetmedi ve kayitlardada yok
böyle bir seyler karsilasan oldumu? forumda aradim ama bu konuyla ilgili birsey bulamadim malesef :sm_confused:
Arkadaşlar selam, bugün ameliyat sonrası 2. kontrolüme gittim. Yumurtalıklar temiz görünüyor. Bir daha 4 ay sonra kontrole gidicem. Bu arada bana da rahmin ters dedi doktor. Ama panik yapmamamı bunun zaten kadınların yüzde 30'unda olduğunu söyledi.
sevindim güzelim sonucuna ama bu rahim tersliği gebeliğe engel oluyo diye duydum ben ama yanlış olmasın birdaha danışsanydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?