bilgilerin icın cok tesekkur ederim canım peki bebisin varmı yani ben bebişimin olmamasını bu hastalığın bendede olabileceğinden olduğunu sanıyorum.çekilen hsg filmimde kotu geldi cunku.aslında herseyin sonucu bu hastalıga cıkıyo gibi.peki nereye basvurucam boyle bi durumda üniversite hastanesinemi yoksa ozel biyeremi gideyim
cok tesekkur ederim canım benim.bu ay doktoruma tekrar sorucam napayım diye aklım hep orda artık cevremdekilere sormaktanda utanıyorum benim karnım niye ağrıyo diye.herkez psikolojik diyo ama ben biliyorum kendimi, tuplerimde bi sorun cıkmasaydı bende psikolojik diye düsünecektim ama bi sorun oldugu kesin.sanırım en iyisi laporoskobi yaotırmak,bunun nasıl yapıldıgınıda anlatırmısın burda devlet hastanesinde yokmus.allahım ne olur bende anne olmak istiyorum hepimize yardım etBenim ağrılarım adetimin ilk 2 günü oluyodu ama dayanılmaz şekilde.Ağlardım sürekligeçmiş olsun canım yaa.Kist değildir inşallah kötü bişey değildir.Ultrasonda çıkardı yoksa.
Çok geçmiş olsun minimania.Ameliyat olup iyileşmişsin bile bak.Ben de ameliyathanede adımı söylediklerinde ayılırken ilk sözüm karnım acıyoo olmuştu:) Sonrada gözümü her açtığımda tamamen ayılana kadar aynı şeyi söylemişim..Sanırım birazda korkudan oluyor.Ama 6 ay boyunca adet görmemeni anlamadım.haplar 21 tane 7gün ara vermen lazım ve o arada adet oluyorsun? Bi yanlışlık olmasın.Bende hap içiyorum ama hep ara verdim ve adet oldum.Tekrar çok geçmiş olsun umarım yeniden yaşamayız bunları.İyi günler
Anladım canım.Sen bekarsın belki bununla alakalıdır.Gerçi ben de ameliyattan 3ay sonra evlendim bana böyle bişey söylemedi dr.Ama duymuştum yalancı menopozu.Benim haptan dolayı sanırım tekrarlamadı.Yani şöyle2ay önce falan karnım ağrıdı hemen dr.a koştum 1cm falan kist vardı.Temizlenir temizlenmez gel dedi dr. tekrar gittiğimde yoktu kist.Bu çok normal dedi dr.heray olablir ve kendiliğinden kaybolur dedi.Benim kistim 15cm e yakındı 2taneydi ama 2.yi bilmiyorum.Ameliyattan sonra karnında şişlik vardır senin herhalde benim öyleydi bisüre darşeyler giyme.etek en rahatı.Birde az yemek yiyince bile karın patlayacak gibi hissediliyor.Bunlar çok normal.Yorma kendini ağır kaldırma dikkat et kendine.Hapı bırakmak istiyorum ama korkularım var.Tekrar geçmiş olsun canım inş. birdaha yaşamayız bunları.
Patolojiye gitti tabi canım.Benim zaten dr. riskli gördüğü için burada yapmadı ameliyatımı.Ankarada ameliyat oldum.Çok zor korkunç günlerdi.Ama atlattım çok şükür temiz çıktı herşey.Aklıma bile gelmemişti ağrı çekerken kist falan bilmiyordum bile böyle birşey olduğunu.Gaz sancısı sanmıştım hep.Öğrendim zaten 3gün sonra ameliyat oldum 2008 mayısta oldum ben de ameliyatımı.ozamandan beri kullanıyorum hap.Ameliyattan 3ay sonra evlendim.Dr. evlenir evlenmez çocuk yap demişti ama ben hazır değildim.Şimdi 1ay sonra hapı bırakmayı planlıyorum ama bakalım inş.tekrarlamaz tekrar.Tek korkum bu.Çocuk isterken kistle uğraşmaktan çok korkuyorum.Çok zor gerçekten ailede tek yaşayan benim ve inşallah son olur bu hepimiz için.
Umarım bir daha yaşamazsın. Artık iyi haberlerini verirsin buradan bir kaç ay sonra:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?