Canımcım çok teşekkür ederim. ŞenizHayır kısırlığa neden olmuyormuş, genellikle gebeliğin 12. haftasından sonra rahim düzeliyormuş.
öncelikle çok geçmiş olsun sanada canım sen perde içinmi laparoskopi oldun yeni? ben duydum tabiki perde olan kişiler var tabi sanıyorum bu perde kanalların önünü tıkadığı için gebeliğe engel oluyor diye biliyorum.nekadarlık evlisin bebeğin varmı canım
sagolasin canim, 13 yillik evliyim bir kizim var 9 yasinda, ilk laparoskopiyi kizima hamile kalmadan önce olmustum ve 1.derece endometriozis oldugumu söylemisti doktor tekrar bebek istedik ama olmadi 3 asilama 3 tüp bebek denedik sonuc negatif olunca tekrar laparoskopi olmak istedim endometriozis in arttigini düsünüyordum ama baska birseyle karsilastik rahmimde perde varmis ilkinde doktor böyle birsey söylememisti, rahimde perde varken tüp bebek yapilmiyormus o kadar öfkelendimki doktoru gidip parcalamak geldi icimden senelerdir tedavi oluyorum ve bunu 12 sene sonra ogreniyorum ya, hemde almanya gibi biryerde, üstelikte hep ayni klinige gittim tüp bebek cok stresli bir tedavi maddi olarakta baya külfetli her defasinda negatif sonuc madden ve manen cok yiprandim ama doktorun neyineki aliyo parasini gerisi umurunda degil herneyse nasip böyleymis hayirlisi olsun...
canim uzun zaman oldu tam hatirliyamiyorum ama sanirim kisa bir süre sonra hamile kaldim benim endometriozis 1. dereceydi doktor fazla olmadigini söylemisti ikinci laparoskopiyi baska bir doktor yapti oda az ve etkisiz oldugunu söyledi hayirlisi bakalim perdeyide aldircaz mecburen umarim artik normal yollardan hamile kalabilirim, canim Rabbim sizede en kisa zamanda annelik duygusunu tattirsin...
MRB krizantem bende yeni ögrendim kirstim oldugunu adet olunca gel dedi doktor neye göre karar veriliyor ameliyata yani kirstin buyuklugune göre mi 2.5 aydır adet göremyorm ilaç kullanıyorm adet olmak için yardımcı olursan sevinirm:a015:
mrb alara canim ben hamile kalamadigim icin laparoskopi olmayi kendim istedim 1. derece endometriozis im vardi arttigini düsündügüm icin laparoskopi istedim doktor endometriozisin pek etkili olmadigini söyledi, birde sürpriz yapti doktor rahmimde perde varmis... doktorunla görüs canim gerekli bilgiyi o verecektir sana, forumda okudum saracoglunun sitesindede var sogan kürünü dene bence faydali... Rabbim sifalar versin canim...:Saruboceq:
:a.s.
a.s.teşekkürederm geri döndugun için bende bu gun adet oldum:sm_cool: yarın doktoruma gidecem tedaviye başlıyacazÇok üzgünüm çoook rahimdeki perde olayına gerçekden üzüldüm eminim ki onunda tedavisi vardır geçmiş olsn sıkma canını
Bu çikolata kisti tanısı nasıl konuyo arkadaşlar ultrasondan bakıldığında görülen bişey mi.benimde adetlerim çok ağrılı geçiyo . Ultrasona girdim bişeyyok dedi doktor.alttan da baktı bişey olsa söylerdi heralde.
ARKADAŞLAR MERHABA.BENDEDE ENDOMETRİOSİST VARDI AÇIK AMELİYATLA ALDIRDIM.ÜÇ AY HAPLA KORUNDUK HEM TEDAVİ HEMDE KORUNMA AMAÇLI.ŞİMDİ HAPI BIRAKTIK VE ALLAH NASİP EERSE BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.ACABA BENİM DURUMUMDA OLAN ARKADAŞLAR NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALABİLDİLER.İÇİMDE HEP SANKİ HAMİLE KALAMICAKMIŞIM GİBİ BİR HİS VAR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...senağlama
ARKADAŞLAR MERHABA.BENDEDE ENDOMETRİOSİST VARDI AÇIK AMELİYATLA ALDIRDIM.ÜÇ AY HAPLA KORUNDUK HEM TEDAVİ HEMDE KORUNMA AMAÇLI.ŞİMDİ HAPI BIRAKTIK VE ALLAH NASİP EERSE BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.ACABA BENİM DURUMUMDA OLAN ARKADAŞLAR NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALABİLDİLER.İÇİMDE HEP SANKİ HAMİLE KALAMICAKMIŞIM GİBİ BİR HİS VAR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...senağlama
endometriozis nasıl teşhis ediliyo? tahlillemi ultrasonlamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?