Endometriosis (Çikolata kisti)

yok canım ne demek haklısın aslında çocuk düşünmem lazım ama halen maddi olarak işleri yoluna koyamadık bir de ben yeni büro açtım işlerimin oturması lazım yoksa ben de artık ilaçlardan da yan ekilerinden de sıkıldım aslını istersen bahane de buluyorum biraz da sanırım olmayacağından korkuyorum aslında kendimi henüz o yala girecek kadar güçlü hissetmiyorum ama böyle hikayeler de umut vermiyor değil
maşallah Allah sağlıkla bebişine kavuştursun seni inşallah darısı her isteyenin başına

Amin canım teşekkür ederim.İnşallah darısı istediğin zaman senin de başına.benim de işlerim pek yolunda gitmiyordu zaten 2sene olmuştu başlayalı.Bu arada meslekdaşmışız:) İlk başlarda düşük tehlikem falan da olunca ben de ara verdim kapadım büroyu şimdilik.Ama çok sıkılıyorum düşündükçe.Ne zaman nasıl başlayacam tekrar ve nasıl altından kalkacağım hepsinin Çok zor bu işler:gitme: Allah yardımcın olsun

Amin canım hepimizin bebek kısmetiyle gelir derler sıkma kendini inşallah daha iyisi olur iş başı yaptıktan sonra
Hayoırlısı olsun hepimiz için :)

bu aralar yeni adet oldu bende önceden hiç olmuyordu ,yumurtalığıma aniden çok şiddetli bir ağrı giriyor, genellikle reglime yakın zamanlarda yerimden kalkarken yada yatakda dönerken genelde. ay sonunda randevum var usg ye giricem ama çok kafama takılıyor çikolata kisti böylemi olur, yada iltihap falanmı ne olabilir?bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

canım çikolata kisti endometrioz nedeniyle oluşuyor benim ağrılarım kistim yokken ve vücudumda endometiroz odakları varken genelde nası anlatayım böyle sanki karnımın içndeki kaslar sanki çekiliyormuş gibi tuhaf bi şekilde oluyordu şu anki kistim de srekli şekilde ağrı veriyor anlattığın gibi değil farklı hikayesi olan varsa bilmem ama
senin kistin hareket edince sorun oluyorsa bence iltihap gibi bişi felandır yanlış bilmiyorsam geçmiş olsun canım belki de sadece üşütmüşsündür

arkadaşlar doktorum banada doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım ama kulllanmak istemiyorum bıraksam mı off çok karışıkkkkk kafammmm önerilerinizi bekliyorummmm

canım ne amaçla verdi sağlığınla ilgili birşeyse aksatmadan kullan derim ben sadece korunmak içinse sen bilirsin

eğer kilo aldırmasından korkuyorsan akşaları iç gece 11 gibi felan hap iştah açar çünkü böylece en yoğun olduğu anda uykuda olursun içtikten kısa süre sonra miden kazınırsa bir orta boy elma yersin

bir ay önce bende kullandım doğum kontrol hapı,sol yumurtalıgımda 5 cm kist vardı. geçen kontrole gittim erimiş kist. ilacın da bir yan etkisini görmedim

BENIMDE doktor kist var dedi 2 kez tüp bebek tedavisi oldum ama olmadi 4.yillik evliyim ne yapcami bilmiyom biz avusturyada yasiyoruz doktorlar bana hersey yolunda dedi sende proglem yok dedi ama yumurtam az oluyo bilmiyorum birde istanbulda deniyelim diyoruz bana nereyi önerir siniz cok tesekkurler allah hepinize sabir versin :ecrin_bebek:

canım benim arkadaşımın ablası da isviçre de yaşıyor iki kere orada tüp bebek denedi olmadı sonunda Türkiye de denedi o zaman tuttu Türkiye bu konuda pek çok ülkeden daha ileri durumdaymış bana öyle söylediler onlar da o yüzden Türkiye de denemişler sen de bi Türkiye yi dene istersen

doğum kontrol hapını bana kist için verdiler 1 ay kullandım bi değişiklik olmadı 1 ay daha kullancam
bu işler gerçekten zor hem çocuk istiyorum hem hap kullanıyorum okadar zoruma gidiyo ki .bu arada ksit olup da öocuk isteyen arkadaşlar siz neler yapıyosunuz .tecrübelerinizi bizimle paylaşınnn buna çok ihtiyacım var. aklım çoook karışıkkk

merhabalar öncelikle hepimizin gönlünün muradını versin allah.bendede çikolata kisti çıktı 2,5 cm kadar bir tane.Doktorum yasmin ilaç verdi ve ben hamile kalmak isterken17 aydır korunmuyoruz çok moralim bozuldu kullandığımda işe yarayacakmı merak ediyorum henüz 2 tane kullandım 2 tablet yani.adetliyken tekrar kontrole gitcem küçüldü küçüldü yoksa ameliyat dedi rahim filmide çektirdim daha önce tüpler normal tıkanıklık yok dedi ve rahim filminden sonra hamile kalma sansı artat demişti normal yolla.ama suan şans varsa bile doğum lontrol hapıyla yok ediyoruz kafam karışık bu hapı kullunıp kullanmam arasında gidip geldim başladım
ben bu kisti biliyordum ama küçüktü başka bi doktor hamileliğe engel değil küçük dedi ve klomen falan kullandım çatlatma iğnesi hamilelik gerçekleşmedi kist biraz büyüdü umudumuzu yitirmeyelim nezaman ağlamaklı olsam bu konuyla ilgili şunu aklımdan geçiriyorum
DERDİM VAR AMA DERDİMDEN ÇOK ÇOK BÜYÜK ALLAHIM VAR ONA GÜVENİP ONA SIĞINIYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Sızın fıkırlerınızı alabılırmıyım ben rahım fılmımden sonra normal adet gÖrdÜm ve adetlıyken doktora gıttım ozaman kıst ıÇın ılaÇ verdı az beklesemıydım acaba
fılmden sonra hamıle kalabılırmıydım eŞımde herŞey normal 2007 yılında 1 kez normal yolla korunmadıĞım ılk ay hamıle kaldım ama malesef1,5 aylıkken dÜŞÜk yaptım ve ben 1 yıl kendıme zaman verdım vermez olaydım hemen keŞke korunmadan hamıle kalmaya ÇalıŞsaydım en bÜyÜk pıŞmanlıĞım bu sanırım bı bebeĞım olursa hıÇ korunmak ıstemıyorum 2,3 bırı kucaĞımda bırı karnımda oh ne gÜzel alllah hepımıze versın

bencede düşünmelisin bendede kist var veben yokken hamilelik istemediğim için çok pişmanım inan bana aramak çok daha zor kimi istemeden kalıyo ben17 aydır uğraşıyorum sonuç yok büro herzaman olabilecek bişey para da herzaman kazanılabilir ama çocuk olmayınca her olumsuzluğu yokda ondan diye olmamasına bağlamak çok acı verici biran önce doktorunla görüş ve hamile kal derim ben herkes annelik şansını herkesevermiyor inşallah verdiklerindenizdir

amin canım bu sene sonuna doğru gereken doktor kontrollerini yapıp rtık düşünmeye başlamak istiyorum ama bakalım kısmet
bozma moralini canım benim bir arkadaşım da 18 ay korunmadı en son artık napalım olmuyor madem ileride tedavi deneriz bir süre böyle bekleyelim derken hamile kallıverdi umarım senin d kucağın dolar yakın zamanda ama kistini ihmal etme o da gebelik şansını düşürmesin

arkadaşlar hep bakıyorum sizlerde hap falan kullandırıyorlar.ancak bana 1 tane bile dr hap vermedi.arada basit kistlerim oluyor onlar için d.k.hapı 1 ay kullanıyorum.rahim filmi çektirmedim. ama 2 kez hamile kaldığımdan dr.lar gebelik için çalış diyo ama eşim çoğu dönem il dışında,zaten sorun var olmuyo.tüp bebek,bile tutmadı.üfff üf

canım bece hap versede kullanma ben bu kistten yeni ameliyat oldum 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım küçülme olacak diye beklerken bu kistlerin denetik olduğunu söyledi bazı doktorlar yani öyle ameliyat olmadan yok olmazmış diğer bi yolu da hamilelik fakat kalmayı biarz zorlaştırıyo ben ameliyat sonrası iğne kullanıyorum iğneler bitince inşallah anne olurum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…