yok canım ne demek haklısın aslında çocuk düşünmem lazım ama halen maddi olarak işleri yoluna koyamadık bir de ben yeni büro açtım işlerimin oturması lazım yoksa ben de artık ilaçlardan da yan ekilerinden de sıkıldım aslını istersen bahane de buluyorum biraz da sanırım olmayacağından korkuyorum aslında kendimi henüz o yala girecek kadar güçlü hissetmiyorum ama böyle hikayeler de umut vermiyor değilNeden bebek düşünmüyorsun mutlu bir evliliğin varsa bence düşünmelisin.Belki seni ilgilendirmez diye düşünebilirsin.Ama ben de geçen sene mayısta tanıştım çikolata kistiyle.11cm lik kist patlamak üzere ve patlarsa yumurtalıklarını kaybedebilirsin dediler,ayrıca kanser olma ihtimalin de var dediler.Apartopar ameliyat oldum.Ozaman nişanlıydım .Sonra ağustosta evlendim d.kontrol hapı kullanırken yine kist çıkı ortaya ve 2dr.da hemen hapı bırak hamile kal dediler yumurtalıklarımın yine riske girme ihimali vardı.26 yaşındayım ve bana kalırsa ben de bir kaç sene daha bebek dşünmüyordum.Ama sonradan hiç olamamasını düşünmek daha kötü geldi bana ve hapı bıraktım 2ay sonra hamile kaldım.Şuan 4buçuk aylık hamileyim.Şimdi de iyiki olmuş diyorum ve kendimi şanslı hissediyorum.Hareketlerini de hissetmeye başladım o kadar güzel bir şey ki bu.Ona kıyafetler alıyorum kendimden çok bebeğimi düşünüyorum.Çok mutluyum.Allah herkese yaşatsın inş. bu duyguyu.Bunu hissetmek ,her şeye değer,iyice bir düşün derimopuyorumnanaktanyerimseniben
yok canım ne demek haklısın aslında çocuk düşünmem lazım ama halen maddi olarak işleri yoluna koyamadık bir de ben yeni büro açtım işlerimin oturması lazım yoksa ben de artık ilaçlardan da yan ekilerinden de sıkıldım aslını istersen bahane de buluyorum biraz da sanırım olmayacağından korkuyorum aslında kendimi henüz o yala girecek kadar güçlü hissetmiyorum ama böyle hikayeler de umut vermiyor değil
maşallah Allah sağlıkla bebişine kavuştursun seni inşallah darısı her isteyenin başına
yok canım ne demek haklısın aslında çocuk düşünmem lazım ama halen maddi olarak işleri yoluna koyamadık bir de ben yeni büro açtım işlerimin oturması lazım yoksa ben de artık ilaçlardan da yan ekilerinden de sıkıldım aslını istersen bahane de buluyorum biraz da sanırım olmayacağından korkuyorum aslında kendimi henüz o yala girecek kadar güçlü hissetmiyorum ama böyle hikayeler de umut vermiyor değil
maşallah Allah sağlıkla bebişine kavuştursun seni inşallah darısı her isteyenin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?