mrb... bana yardımcı olursanız çok mutlu olucam ben son bir senedir iki ayda bir ağrılı regll dönemi yaşıyorum regll döenemmin hemen bitiminde kahve rengi lekelenme oluyor ama her ay değil iki üç ayda bir oluyor . daha önce böyle bişey yaşamamıştım doktora gidip bana evet çikolata kisti bu demesinden çok korkuyorum mafoldumben
Korksan da bir an önce dr.a gidip nedenini öğrenmelisin.Belki hiç bir şey yok belki var ama küçük ve hapla kontrol altına alınabilir durumdadır.Benim de hep adetlerim sorunlu geçerdi ama bunun normal olduğunu öyle bir inandırmışlar ki bize dr.a gitmeyi düşünmedim bile hiç.Ta ki kist büyüyüp 11cm olup patlama aşamasına gelince ve bana dayanılmaz ağrılar çektirene kadar.Birden kist olduğunu ve acilen ameliyat olmam gerektiğini öğrenmiştim daha kistin ne olduğunu bilmedenAllah tan hiç bir sorun yaşamadım ne önce ne sonra evlendikten sonra da 7ay hap kullandım hapı bıraktım ve bir ay sonra hamile kaldım Allah isteyen herkese yaşatsın:Saruboceq: senin de inş. bir sorunun yokturyerimseniben Ki bana kistle alakalı değil gibi geldi.
Canım merhaba...bende Çİkolata kİstİyle mÜcadele etmİŞtİm ama benİmkİ 4,5 cm dİ o yÜzden İlaÇ tedavİsİnİn vakİt kaybı olarak dÜŞÜndÜk..ÇÜnkÜ eĞer kİstİn 3,5-4 cm den kÜÇÜkse hapta etkİ edebİlİyor yanİ kÜÇÜlerek yok olabİlİyor...ama bÜyÜkse erİmİyor yanlızca kullandıĞın hap onun boyutunu sabİtlemİŞ oluyor bÜyÜmesİİnİ engellİyor o kadar..İnŞallah senİnkİ erİyecek dİye dÜŞÜnÜyorum canım ÇÜnkÜ kÜÇÜkmÜŞ..bu İllet Öyle bİŞeykİ Çok kısa sÜrede Çok hızlı bÜyÜyor...benİm İkİ hafta İÇİnde kİstİn boyutu 1 cm daha bÜyÜmÜŞtÜ amaelİyattakİ halİ Öyleydİ yanİ...İhmal etme doktorun verdİ hapı kullan ..İnŞallah erİyecek canım...Çok korkulacak bİr yanı yok bunu...evet bu kİstle hamİle kalmak hem sakıncalı hemde zor canım..o hamİle kalanlar İstİsnalar canım...Üstelİk tedaavİ gÖrmeden beklemek en kÖtÜsÜ ÇÜnkÜ acayİp rahİmde ve kanallarda tahrİbata yol aÇıyor yapıŞıklık yapıyor canım...İyİ dÜŞÜn tatlım İyİ olucak İnŞallah de...gerÇekten boyutu kÜÇÜkmÜŞ İnŞallah erİyecek
Evet canım bende bİlmİyordum doktorumun sÖyledİĞİ buydu etraftanda duyduĞum kadarıyla zor bİr kİst ÇeŞİtİ zaten sende bİlİyosun..ben amelİyat olmamak İÇİn Çok dİrenmİŞtİm..Çocukta dÜŞÜndÜĞÜmÜz İÇİn doktor bİran Önce olmamı tavsİye ettİ..Üstelİk aÇık sezeryan amelİyat oldum ben...kİst allahtan yumurtalıklara ve kanallara zarar vermemİŞtİ yanlızca benİm baĞırsaklarıma yapıŞıklık yapmıŞtı..allah yaŞayan kİm varsa herkese acİl Şİfalar versİn Çok zor bİr rahatsızlık bu ya
canım rahim yada kanallar bir zarar görüdmü tatlım...yani normal yolla olabilir diyor mu doktorlar
gulbe-seker gittiğin dr bana da yazarsan sevinirim.çünkü benim biri2,5 diğeri 2 cm civarında.hiçbir ilaç vermediler.tedavi yapacak bir dr arıyorum.yardımcı olursan sevinriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?