gulbe-seker gittiğin dr bana da yazarsan sevinirim.çünkü benim biri2,5 diğeri 2 cm civarında.hiçbir ilaç vermediler.tedavi yapacak bir dr arıyorum.yardımcı olursan sevinriim
tebrik ederim..ne güzel, Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...inşallah tez zamanda bizim göbüşlerde dolar.:Saruboceq:
rabbim isteyen herkese versin inşallah ama hayırlısıyla
herkese hayırlı hafta sonları ben bekarım 25 yaşındayım adetlerimden bıkmıştım keşke adet olmasaydım yaz kış çekilmiyo bilirsiniz işde allah da beni öle bir cezalandırdı ki adet olamıyorum . olacağım zaman şiddetli bir ağrı mide bulantısı kasıklarımda bir canavar var içimi parçalıyormuş gibi. neyse bunu 3 ay önce yaşadım ve doktora gittim. doktor çikolata kistim olduğunu ve yasmin ilacını kullanmam gerektiğini söledi kullandım 2 kutu iyi hoştu güzeldi ama adetlerim az ve kokulu oldu internetten araştırdım. bi iksir gördüm aldım kullandım ağrılarım iyiydi adetim yine hatta eylül 5 inde adet oldum bu ay 30 unda koyu katran gibi lekelerle ben geliyorum dedi amaa bişi olmadı sadece o ağrı ve bulantılar nüksetti. doktorumu değiştirip tabi önce acilin yolunu tuttum çünkü dayanılcak gibi deildi ölmek istiyordum o an. neyse ertesi gün yani adetin (görünmeyen adetin) 3. günü hormon testler için doktora gittim. hormonlarım normal çıktı sorun yok sol yumurtalığımda kist var birde hariç günler akıntı yoğunluğum vardı bana ornisid fort akıntı için ve kist içinde cyclo progynova verdi. bugün kullanmaya başladım. bana kullanan arkadaşlarım varsa bu ilaçlar hakkında bilgi verebilirler mi ağrılarım geçip adetim normal olcak mı karnım şiş patlıcak gibi acıyor artık şişlikten el değmiyor affedersiniz ama wc ye gitmeye korkar oldum nasıl bir hastalıktır bu ki düşmanımın başına vermesin .. ve bu kist için alternatif tıp herşeyi denemek istiyorum. nolur kullanan çözüm bulan varsa yazsın lütfen. nişanlıyım yaza nasip olursa evlencem. bebeğim olsunda istiyorum ama bu kist ilerlerse olmıcak biliyorum.yan etkileri nedir bu ilaçların. tüylenmekten bahsediyorlar. yeterince tüylüyüm zaten kilo deseniz. su içsem yarar cinste şuanda normalim evet ama dikkatlerim sonucunda öle başağrısı diyorlar migren mevcut birde bu eklenirse ben yataktan kalkamam heralde kasıklarda ağrılar söz konusu zaten bu ilacı almamdaki sebep o bu ne ki şimdi... offf çok konuştum biliyorum ama bekar olduğum için doktorlarda tam tedavi uygulayamıyor. neden kanama olmuyor ya? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba kızlar bişi sorsam bu kistin varlığı ne gibi testler ne gibi muayenelerle anlaşılıo yani dokora gitiim mesela ne dicem yada doktor anlamak için ne yapacak bana yaamafoldumben
bendede 5 aydır garip şeyler oluo(lafa bak ya o ne demekse:))yani adetlerim hep gecikmeye başladı hep gününde saatinde olurdum hatta.sonra ilk 12 saat ağrı ve yoğun kanama 24 saati tamamlayınca kanama bitio yerine 5 veya 6 gün süren kahverengi akıntılar başlıo ki normalde en fazla 5 gün hasta olurdum şimdi böle sonra göğüslerimde hassasiyet olmuo artık böle okula giderken ağrısından yürümezdim normalde ne bilim böle şeyler işte ya yardım edin bi bana
Merhabalar
bende endometriozis hastasıyım. ilk trşhiş emarda enfomtriozis odakcıkları görünerek kondu. ilk doktorum 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi. ben bebek istediğim için yanaşmadım başka doktara gittim. o da doğum kontol hapının bu kistin tedavisi olmadığını sadece ksitin bütümesini durduracağını söyledei. bir an önce hamile kalmamın dahi iyi olaağını ve bir süre normal yollardan denememi tavsiye etti ama bein kafam çok karışık kisyim 1,75 cm sağ yumurtalıkta yaklaşık1 yıldır hamile kalamadım ama kisti öğreneli 5-6 ay oluyor nasıl bir yol takip etmeliyim emin olamıyorum
Tecrübesi olaların tavsiyesini bekliyorum
Merhabalar
bende endometriozis hastasıyım. ilk trşhiş emarda enfomtriozis odakcıkları görünerek kondu. ilk doktorum 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi. ben bebek istediğim için yanaşmadım başka doktara gittim. o da doğum kontol hapının bu kistin tedavisi olmadığını sadece ksitin bütümesini durduracağını söyledei. bir an önce hamile kalmamın dahi iyi olaağını ve bir süre normal yollardan denememi tavsiye etti ama bein kafam çok karışık kisyim 1,75 cm sağ yumurtalıkta yaklaşık1 yıldır hamile kalamadım ama kisti öğreneli 5-6 ay oluyor nasıl bir yol takip etmeliyim emin olamıyorum
Tecrübesi olaların tavsiyesini bekliyorum
hsg filmi çektirmedim. hormon testi yaptırdım normal çıktı. eşim spermiogram verdi sonuçları daha çıkmadı. yumurta ölçümü yapacak doktor 14. gün
hsg filmide çektirmeyi düşünüyorum ama doğum kontrol hapı kullan diyen doktor şimdide kisti alsınlar diyor.
hsg filmi çektirmedim. hormon testi yaptırdım normal çıktı. eşim spermiogram verdi sonuçları daha çıkmadı. yumurta ölçümü yapacak doktor 14. gün
hsg filmide çektirmeyi düşünüyorum ama doğum kontrol hapı kullan diyen doktor şimdide kisti alsınlar diyor.
bende de var bu kist.(endometriozis)
çok şükür hamile kalmama engel olmadı 5 yıldır var.7 cm di hamile kaldım doğumdan sonra 4 cm indi.oğlum 3 yaşında şimdi tekrar hamileğim kist 5 cm.allahın izniylr sezeryan olacam ve kistide aldıracam.ilkide sezeryan oldu ama dr almadı kisti kanama olur falan dedi.doğrusu kendine güvenemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?