arkadaşlar aranızda çikolata kistini ameliyatla aldırıp, doğum kontrol hapıyla tekrarlamasını engelleyen var mı? yoksa herkesin dediği gibi illa çocuk mu yapmak gerekiyo bu kisti aldırdıktan sonra?stres oldum tekrarlayacak diye çok korkuyorum...
arkadaşlar aranızda çikolata kistini ameliyatla aldırıp, doğum kontrol hapıyla tekrarlamasını engelleyen var mı? yoksa herkesin dediği gibi illa çocuk mu yapmak gerekiyo bu kisti aldırdıktan sonra?stres oldum tekrarlayacak diye çok korkuyorum...
birde bi sitede uğur akyol diye bi beyin çikolata kistinin geçmesi için yaptığı bi macun varmış bunu duyan yada kullanan varmı?
arkadaşlar bende daha önce sormustum kullanan varmı diye? ben su an bekar oldugumdan dogum kontrol hapı kullanıyorum. ama evli olup bebek dusunen ve olmayan varsa mutlaka bu macundan almalı. kullananlarla kesınlıkle konusun ve bence deneyın hıcbısey kaybetmezsınız...
ewt canım ben duydum ve kullandım şimdi onu söylemek için siteye girdim.uğur bey duyan varmı deyincede şaşırdım.canım 2 ay önce tam tüp bebeğe gitmeye niyetlenmişken bir sitede bunu duydum facede sitesi var üye oldum orda kullanan ve hamile kalan bir bayanla telefonla görüştüm.uğur beylede telefonla görüştüm.kistim 2.5 civarındaydı ve 2,5 yıldır hamile kalamıyordum.1.ay kullandım kistim yok oldu allaha şükürler olsunki.2.ay kullandım sonuç pozitif çok şükür.canım şuanda hamileyim.allahım uğur beyi ve bu macunu karşıma bana sebep olsun diye çıkardı.sitede büyük kisti olan arkadaşlarda var onlarınkide hep küçüldü yok oldu ameliyata gerek kalmadan.
askask nasıl anladın var oldugunu ..genel muayene sırasında mı ..
merhaba hamile olduğunuza gerçekten sevindim.benim kistim şu an yok ameliyat oldum 2 yıl önce ama hamilede kalamadım tüp bebek denememde negatif oldu bende de işe yarar mı acaba? nasıl ulaşabiliriz bu beyefendiye ?
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bu şekilde mutlu sonuclar duyunca çok mutlu oluyorum ve inşallah bende deneyeceğim Uğur bey ile görüştüm dediğiniz gibi facebook tada var inşallah bu macun banada derman olur.....ve burda arkadaşlar sonucları bende paylasacağım.
canım bende hiçbi şekilde bi belirtisi olmadı genel rutin kontrolde doktor söyledi ve şok oldumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?