Endometriosis (Çikolata kisti)

Geçmiş olsun canım hayırlısı ile olur sen hiç moralini bozma karafesleğenin dediği gibi herşey sağlıklı da olsa olmayınca olmuyor..Rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

canım telaşlanma çok, normal kisttir diye düşünüyorum..hemen kurtulursun inşallah...soğan kürü de çok iyi gelir, bi araştır istersen...

canım teşekkür ederim bakalım ilaclarımı kullanıp gidicem o zaman herşey belli olur .. senin durumun daha ileri boyuttaymış çok geçmiş olsun atlattığına sevindimm bebişin hayırlı olsunn annesinin yüzünü güldürsün

ayyy amin amin inş. canım..Moralini bozma gerçekten moral çok çok önemli ca 125 bende yüksekti en son 15 lere düştü 6 ayda bir kontrol ettiriyorum..Soğan kürü de gerçekten etkili kuzen içti 1,5 cm kadar küçülttü 1 ayda

soğan kürüne başlamadım nasıl yapıcağımı şaşırdım bazıları adetten 15 sonra başlıyor bazısı öncee hangisini yapmak lazım kı

5 aylık hamileyim diye okuyorum yaaa ne alakaysa aman yaa işte böyleyim şuan

he he yok yok doğru okudun da ben sildim sonra bugün bir arkadaş vardı bebeşi yok üzülüyor bende var dedim bazen kıskanıyorum elimde değil dedi üzmek istemem kimseyi ondan sildim geri canım :) aslında böyle haberleri söylemeli ki kimse umudunu yitirmesin..Düşün ya adam yüzüme karşı çocuğun olmaz dedi ilk gittiğimde gülerek öldürdüm kendimi nişan söz istemiyorum bitti dedim ama bak evliyim bebek yolda teyzesi =))) inş. Rabbim sizlere de nasip eder hayırlısını istemek gerek..

ohhh bee bi an hafızamı yokladım ne oluyor bana dedim hay allah iyiliğin versin şimdi oldu bakkk canım benim allah yüzünü güldürmüş bunu paylaşman çok güzel :) ama çokta ince düşüncelisin diğer arkadaşı düşünerek silmişsin allah hepimize nasip etsin bütün anne adayları ne olur yıpratmayın kendinizi bende dahil olmak üzere allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin taçsız prenses sanada maşallah diyeyim de nazar falan değmesin :)a.s.

Ahhh canım Allah razı olsun Çok tatlı bir bebiş nasip etsin dün öğrendim sadece eşim ve form da ki arkadaşlar biliyor nazardan korktuğum için 2 ay kadar söylemeyi düşünmüyorum..Gerçekten nasip ben bu aydan sonra korunmaya başlayacaktım eşim önce istemiyordu korunmamı ama bebek var şimdi 2 sene olmamasına ikna etmiştim eşimi ama bak şimdi bebiş yolda vardır bunda da bir hayır diyorum hamd ediyorumm

arkadaşlar geçen cuma laparoskopi oldum.ilk 4 -5 gün kanama oldu ağrı yoktu,2 gündür ağrı,elektriklenme var ve kahve rengi akıntı?sizde de oldu mu böyle şeyler?

Allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin, merak ettim evlendikten sonra ne kadar korundun. ilaçlamı?

arkadaşlar geçen cuma laparoskopi oldum.ilk 4 -5 gün kanama oldu ağrı yoktu,2 gündür ağrı,elektriklenme var ve kahve rengi akıntı?sizde de oldu mu böyle şeyler?

benım kanamam olmamıştı dogum kontrol hapımı kullanıyordum cunku, ameliyat sonrası bel agrısı ve göbek deliğinde agrılar olabılıyor fakat akıntın yogun gelirse doktora görünmen gerekebilir. ihmal etme sakın

doktor benimde moralimi bozdu ilk günler depresyona girdim yemek yiyemedim 3 kilo verdim hayata çok bağlıyımdır ama nerdeyse heyşeyden vazgeçtim nişanlımdan ayrılmayı düşündüm düğün olmasını istemedim şimdi daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum ve rabbime sığınıyorum ağlamamaya çalışıyorum ne olur arkadaşlar burada birbirimize destek olalım güzel haberleride olanlar burda yazsın moral olur ....

: 1.5 cm mi 15 cm miydi canım kistin?çünkü 15 cm büyük ve hamileyim diyosun bu oldukça ümit verici normal yollarla mı hamile kaldın tedaviyle mi? neler yaptın biraz bilgi versen bana:) bu arada bebeğin hayırlı olsun allah nazardan korusun

bugün hast aradım dr izne ayrılmış,9unda gelecekmiş(ağrıların sonradan olması korkutuyor

bugün hast aradım dr izne ayrılmış,9unda gelecekmiş(ağrıların sonradan olması korkutuyor

akıntıların çok yoğun değilse endişelenme... operasyonu nerde ve kime oldun bu arada?ameliyat olduun hastanede başka kadın doğumcular vardır en azından doktorun izinden dönene kadar onlara danışabilirsin....

ben 3 gün önce adet sancılarım için doktora gittim ve çikolata kisti olduğumu öğrendim ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor. Yeni evliyim ve çocuğumun olmamasından korkuyorum araştırmadan ameliyat olmak istemiyorum . Acaba istanbul da önerebileceğiniz doktorlar var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim

geçmiş olsun cnm, Allah yardımcın olsun..hayırlısıyla çocuğun olur inşallah, bu illet hastalıkla hamile kalabilen çok insan var...tez zamanda kistinden kurtulman ve bebiş sahibi olman dileğiyle kardeşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…