- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
- Konu Sahibi bahtsizdomates
Başımdan gecen olayi anlatmak istiyorum son üç yıldır şiddetli kasik ağrılarım ile gitmediğim doktor kalmadi ilk bas ağrının nedeni icin filmdi, hsgydi vs herseyi yaptilar ama bir sey bulamadılar sonra birseyin yok diye postaladılar tekrar bir doktora gittim.ikinci cocugu istiyoruz ama gebe kalamadım dalında uzman doktora gittim bana tüp bebek önerdi koşulsuz kabul ettim ağrılarım iğnelere başlayınca daha da arttı bunu doktora söylediğimde yumurta ağrısı normal dedi başka türlü ağrıydı ben biliyordum yanlis bir şeylerin gittiğini insan vücudunu tanımaz mı? Doktoruma tekrar soyledim ısrarla hsgyi tekrarlamasını istedim beni reddetti sen bir psikilok doktoruna git once rahatla oyle transfer yapalim dedi ailem eşim bu rahatsızlığımı hic önemsemediler benim ağrıyı kendim uydurduğumu soylediler cunku doktorlar daha iyi bilinçli ya doktora tekrar gittim ağrılarımın gun geçtikçe arttığını daha fazla dayanacak gücüm kalmadığını soyledim doktorum bu sefer normal endometriozis hastasısın dedi ama çocuğa engel degil dedi ben internetten araştırma yaptim yumurta toplama isleminden sonra kısa süreliğine m3nopaza koymuyormuş hasta yumurta vuyumesi engelleniyormus ama bunu yapmadı bana ve su anda ağrı farkli boyut kazandı belki odaklar daha da arttı hidrosalpinks tuplerde sivi birikimi gibi sizi var tüplerimde bu endometrizois hastalığı yaparmış ben bu şartlarda o bebek nasil tutunsun bana bir akıl verin neyapmaliyim?