inşallah bebeğine kavuşursun canım... o zaman sen yurtdışında mı görüyorsun tedaviyi?
Insallah canim hepimiz kavusuruz hasretini cektigimiz yavrularimiza.. evet canim ben hollandada tedavim suruyor ama buda negatif sonuclanirsa bende turkiyeye gelip orda tup bebek yaptiricam (insallah sonuc guzel olrda gerek kalmaz)[/QUOTE
inşallahh gerek kalmaz canım. ama yurtdışında olanaklar daha gelişmişken hemen teşhis koyamamaları çok ilginç geldi bana. benim hemen bildi dr.lar. kiii yaşadığım yer küçük ve sağlık imkanalrı çok düşük bu yüzden ben de büyük şehire gidiyorum tedavi için
Insallah canim hepimiz kavusuruz hasretini cektigimiz yavrularimiza.. evet canim ben hollandada tedavim suruyor ama buda negatif sonuclanirsa bende turkiyeye gelip orda tup bebek yaptiricam (insallah sonuc guzel olrda gerek kalmaz)[/QUOTE
inşallahh gerek kalmaz canım. ama yurtdışında olanaklar daha gelişmişken hemen teşhis koyamamaları çok ilginç geldi bana. benim hemen bildi dr.lar. kiii yaşadığım yer küçük ve sağlık imkanalrı çok düşük bu yüzden ben de büyük şehire gidiyorum tedavi için
Insallah canim sagol burusi bilenenin aksine eger oluyosan senle ilgilenirler canim normalde hic ilgilenmiyolar hasta oldugumuzda randevu icin ev doktorunu ariyoz bize diyoki parastemol ic gecer dusun artik..
bana ilk once pcos olabilir dediler ve hic bir tedavi uygulamayi birak bana diyolarki git 2 yil normal yolla dene olmasa oyle gel ben agladim yalvardim birazda abarttim benim cok agrilarim var nolur yardim edin dedimde ev doktoru zor bela jinekologa sevk etti beni oyle basladi anca..
cok tesekurler canim ben Hollandada yasiyorum memleketim Ankara canim benimde ilk basta anlamadilar pcos var dediler bana ama internetten pcosun ne oldugunu arastirdim ve bende onun belirtilerinin olmadiginin soyledim ve enson doktorum laparokopie yapalim dedi laparoskopiede anlasildiki 4. seviye endometriozistabi benim durumumu doktorum bulana kadar agrilarim iyce artti
once istersen rahim filmi felan cektir cunku bazen tupler tikanip icinde su birikebiliyormus ve bu su rahime akiyormus eger tup bebek yapincada o su embiryoyu olduruyormus once onu bir arastir canim
bende hic guvenmiyorum doktorlara artik ben ilk gittigimde anlasalardi bu kadar ilerlemekdi nerdeyse 5 yildir oldu doktora gitmeye beslayali ve son 2,5 yildir endo oldugunu ogrendim oysa her gecen gun bizim aleyhimize geciyor..
evet senelerimiz boşa geçiyo, ben geçen sene çekildim hsg tüplerin açık dediler aşılama oldum olmadı. burdaki doktor açık ameliyat yapmak istedi ama ben yaptırmak istemedim..acaba bende çikolata kisti yokmu diyorum bazen çünkü ilşkide de ağrım olmuyo
Insallah canim sagol burusi bilenenin aksine eger oluyosan senle ilgilenirler canim normalde hic ilgilenmiyolar hasta oldugumuzda randevu icin ev doktorunu ariyoz bize diyoki parastemol ic gecer dusun artik..
bana ilk once pcos olabilir dediler ve hic bir tedavi uygulamayi birak bana diyolarki git 2 yil normal yolla dene olmasa oyle gel ben agladim yalvardim birazda abarttim benim cok agrilarim var nolur yardim edin dedimde ev doktoru zor bela jinekologa sevk etti beni oyle basladi anca..
anladım canım Allah yardımcınız olsun o zaman zordur mutlaka vatanından uzak yaşamak. ben ailemden 10saat uzaklıkda yaşıyorum ki o bile çok zor geliyor bana. iyiki böyle formlar varki yoldaş oluyoruz birbirimize
hisstmiyorum hiç bişey benim normalde hiç şikayetim yok bebek özlemi dışındabilemiyorumki belkide evresi düşüktür..yumurta toplama ve transfer zor bir işlemmi canım tüp bebek yaptırmayada korkuyorum çünkü hsg ve aşılamada çok zorlandım
anladım canım Allah yardımcınız olsun o zaman zordur mutlaka vatanından uzak yaşamak. ben ailemden 10saat uzaklıkda yaşıyorum ki o bile çok zor geliyor bana. iyiki böyle formlar varki yoldaş oluyoruz birbirimize
Amin canim sagol evet gercekten cok zor burda yasamak zaten izine gelip dondugumuzde ben ilk 1 ay kendime gelemiyorum depresyona giriyorum zatencok zorlaniyorm yeniden burya adapte olmaya ama insallah gunun birinde bizde kesin donus yapacagiz
Amin canim sagol evet gercekten cok zor burda yasamak zaten izine gelip dondugumuzde ben ilk 1 ay kendime gelemiyorum depresyona giriyorum zatencok zorlaniyorm yeniden burya adapte olmaya ama insallah gunun birinde bizde kesin donus yapacagiz
BENİM DE TEK ÜMİDİM AİLEMİN YANINA YERLEŞMEK Bİ GÜN.İNŞALLAH TÜM DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLUR BİRGÜN...
canim zorlanma ben mesala zorlandigim zaman sonuc Allahin izniyle guzel olacagini disinuyorum ignelerde zaten insulin ignesi gibi ince yumurta toplama islemine gelince zaten sana norkoz veriyolar hissediyorsun yinede agri ama 10- 15 dk. suruyo toplam sonra zaten agri kesiler felan yano cok asiri bi agri olmuyor..
canim aciya felan takilip erteleme hergun bizim aleyhimize geciyor..
ertelemek istemiyorum zaten inşallah herşey çok güzel olucak allahın izniylecanım sen oradamı doğdun eş sebebiylemi oradasın gurbet çok zordur memleketin gibi varmı
BENİM DE TEK ÜMİDİM AİLEMİN YANINA YERLEŞMEK Bİ GÜN.İNŞALLAH TÜM DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLUR BİRGÜN...
Insallah canim insanin kendi ailesi ve kendi ulkesi gibi yok
es sebebiyle burdayim ailem Turkiyede cooookk ozluyorum ailemi ve ulkemi simdiki aklim olsa hic gelmezdim ask iste insanin gozunu kor ediyo
bekarken, ey aşk sen nelere kadirsin..evliyken ey bebek sen nelere kadirsin bize neler neler yaptırıyosun[/QUOT
gercekten oyle canim..
merhaba kızlar bende de endometriozis var. sol da 7cm'e kadar ulaştı. ilk öğrendiğimde 2,5 cm'di. daha sonra giderek büyüdü. geçen yıl ağustosda öğrendim o günden beri bebek için uğraşıyoruz bir türlü hamiş kalamyınca eşim de çıktı dr.a onda da azosperm varmış. ergenlikten sonra kabakulak geçirmiş meğer. bu yüzdenn tüp bebek'e yönlendirdi dr. ama bildiğim kadarıyla endometriozis tam anlamıyla engel değil gebeliğe. ben de şimdi büyük olduğu için d.k. hapı kullnıyorum küçülmeye çalışıyoruz eğer küçülürse tüp bebeğe başlıyacaz, küçülmezse ameliyat olucam(
Merhaba kader arkadaşlarım :) ne ilginç Endometriozis olana kadar böyle bir hastaligin varligindan dahi haberim yoktu şimdi ise her detayını adım gibi biliyorum. Ben 6 ay önce ameliyat oldum. Temizlendi kist yapisiklik vs. Buarada sol tüpüm gitti Napalim Allahtan. Tüp bebek tedavisine yonlendirdiler kısa bir süreden sonra şimdi transferim oldu 4. Gundeyim. Ameliyattan sonra Endometriozis adına bir sıkıntım kalmadı. Yumurtalık rezervine zarar verebildiği söyleniyor ama benim ameliyatli kısım dan daha çok yumurta çıktı. Zararlarını bilemem ama rahatsızlıkları geçti şimdilik..
kistlerini kontrole gittin mi canım küçülme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?