endometrium 4 mm :(

DilvinY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
45
30
30
Kızlar merhaba .

1 senelik evliyim hiç korunmadık sürekli denedik ama bebişimiz olmuyor. Bende eşim de doktora gittik . Eşimde bir sorun yok . Benim yumurtalaraım büyümüyor malesef .Klomen kullandım 2 doz ama o da fayda etmedi . Üzüntüden egzama oldu her yerimde acayip kafaya takıyorum . Bi süre ara verdik tedaviye ben çok yıprandığım için bugün yine gittim doktora ultrasonla baktı endometrium 4 mm dedi. Araştırdu
ım biraz çok az değil mi ? Yine klomen verdi . Ama ben biliyorum yine bir fayda etmeyecek. Ya aşılama yada tüp bebek olucak galiba malesef :KK43: İnşallah o raddeye gelmez . Yani dmek istediğim endometrium 4 mm normal mi ?

Kızlar merhaba .

1 senelik evliyim hiç korunmadık sürekli denedik ama bebişimiz olmuyor. Bende eşim de doktora gittik . Eşimde bir sorun yok . Benim yumurtalaraım büyümüyor malesef .Klomen kullandım 2 doz ama o da fayda etmedi . Üzüntüden egzama oldu her yerimde acayip kafaya takıyorum . Bi süre ara verdik tedaviye ben çok yıprandığım için bugün yine gittim doktora ultrasonla baktı endometrium 4 mm dedi. Araştırdu
ım biraz çok az değil mi ? Yine klomen verdi . Ama ben biliyorum yine bir fayda etmeyecek. Ya aşılama yada tüp bebek olucak galiba malesef :KK43: İnşallah o raddeye gelmez . Yani dmek istediğim endometrium 4 mm normal mi ?
Canım 4mm adet döneminse normal tabi veya adet sonrasıysa ama adetin 17-20.günü falan 8 mm 10 mm olmalı ki tutunsun..

Kızlar merhaba .

Canım o kadar sıkıntı yapma ya sıkıntı da etkili. Bu ay ince diye gelecek ay da ince olacak diye bir kural yok. Ayrıca ben de klomen kullanmıştım yanında estrofem diye bir ilaç vermişti. Klomenle ilk denemede hamile kalmıştım ardından progestan diye bir ilaç vermişti o da rahimi kalınlaştırmaya devam ediyor gerçi benim gebelik 8. Haftada sonlanmıştı ama kafaya takma yani. Rahat ol mutlaka kalınlaşır. Doktoruna söyle kalınlaşması için ilaç kullanamaz mıyım diye

X