Endoskopik yüz germe - Facelift

canım, sende mi tam yüz germe olacaksın.... sana verdiği fiyatı çok merak ettim...
bana 22.500 demişti ve bu rakam bana çok yüksek gibi geliyor.

Daha Ercan beyden fiat gelmedi, Erhan bey 25000 fiat vermisti, muhtemelen ercan beyde ona benzer verecek. kac yasindasin ben 66.

jelesecim, yol gösterenim.... arkadaşın ne kadar ücret ödedi...
ercan beyin bana verdiği fiyatı hala hazmedemedim de...
başkaları ne ödemiş, ödüyor merak içindeyim..

canım, sende mi tam yüz germe olacaksın.... sana verdiği fiyatı çok merak ettim...
bana 22.500 demişti ve bu rakam bana çok yüksek gibi geliyor.
valla banada yuksek geliyor, Amerikada yasiyorum, biraz ustune koysam buradada rahat yaptirabilirim, Turkiyede ucuz degil yani

Daha Ercan beyden fiat gelmedi, Erhan bey 25000 fiat vermisti, muhtemelen ercan beyde ona benzer verecek. kac yasindasin ben 66.

hmmmm... bence fiyatlara fahiş zam yaptılar....
ben sevginin verdiği fiyatı dün gibi hatırlıyorum... sanırım bir yıla yaklaştı... 8.500 lira vermişti...

valla banada yuksek geliyor, Amerikada yasiyorum, biraz ustune koysam buradada rahat yaptirabilirim, Turkiyede ucuz degil yani

aman canım... sen yine burda ol....
amerikan ekolü mezunu doktorlar çok garip tekniklerle ameliyat yapıyorlar...
internetten çok izledim...
sakın orlarda kendini heba ettirme...
burada referans alan doktorlardan şaşma..

Dun gorustugum bir doktor sakin endoskopik yuz germe yaptirma mahfolursun dedi.Kafam iyice karisti neden boyle bir cumle kurdu anlayamadim.Bu ameliyati olup hayati darmadagin olan yillarca kendine gelemeyen hastalar var dedi.Sanirim ben cok hassas oldugum icin ikinci bir degisikligi kaldiramayacagim icin bunu soyledi ama ben bu cumleden sonra simdi kasimda dusundugum ameliyati erteledim.Gorusecegim bir iki doktor daha var ondan sonra net fikrim gelisecek sanirim.svg

ben de iki arkadaşıma gösterdim biri bayılacaktı nerdeyse izleyemedi kemikten sıyırmak cok zaman alıyor gordugum kadarıyla.asma işlemi cok kısa sürüyor.
hala benim için en büyük soru işareti fazla çekilme ihtimali olan kaşlar..

bu arada tatlım parayı denkleştirene kadar dermaroller denemeni öneririm. moral olur cildin parlar rengi açılır:)hafif bir dolgunluk da oluyor.

krizantem senin sayende vazgeçip ertelediğim ameliyat fikrine geri döndüm..o kadar güzel olmuş ki ameliyatın:))

Çok teşekkür ederim cnm. Mawi arkadaşımız da benim ameliyatın aynısı oldu 2 ay önce sanırım. Ondan da bilgi alabilirsiniz. Şimdi size son halimi yolluyorum. Kaşlarıma dikkat edin, çok az asıldı.

mawinin son hali için resim istedim özelden ama cevap gelmedi..
kaşların gayet doğal duruyor. benimki seninki gibi uzun ve kavisli değil ama.. direk mr spak gibi oluyorum.düz bi şekilde kalkıyo o da sert bir ifade veriyor.
yağ enjekte etti değil mi erhan bey yanaklara?

hmmmm... bence fiyatlara fahiş zam yaptılar....
ben sevginin verdiği fiyatı dün gibi hatırlıyorum... sanırım bir yıla yaklaştı... 8.500 lira vermişti...

Merhaba, sanırım Ercan Bey size endoskopik+klasik yüz germe işlemi yani 2 farklı teknik kullanacağı için fiyat yüksek…Normalde sadece endoskopik yapsa siz de maximum 10.000 tl gibi bir rakalmla kurtulurdunuz. Sevgi bu sene ameliyat olmuş olsaydı eğer yine aynı rakamlarda olurdu, onunki de sadece endoskopik ortayüz germe işlemi hatırladığım kadarıyla. Yani 8500 den 22,500’e fırlamadı bence rakamlar…Ben sizin yeriniz de olsam İstanbul’a gelir Ercan Bey ve Erhan Bey’le yüz yüze görüşürsüm…Ercan Bey resme bakarak değerlendirdi muayne etmiş olsa cilt yapısını ve kalitesini görerek size daha sağlıklı bilgi verebilir…Belki o kadar fiyatta söylemeyecek, bize yapılan işlemler belki size de kafi gelecek bu durumda rakam da düşer zaten. ..

jelesecim, yol gösterenim.... arkadaşın ne kadar ücret ödedi...
ercan beyin bana verdiği fiyatı hala hazmedemedim de...
başkaları ne ödemiş, ödüyor merak içindeyim..

Kuzum sana Peganum arkadaşımız açıklamış bende o açıklamaya katılıyorum sana yapılacak işlem ne neler bunun içinde teknik ne inan ben hiç çakmam bana meme,karın ,kol,bacak de hepsinin a dan z ye dökeyim arkadaşım 12..tl ödedi o bi kaç dr ,den fiyat almıştı ben doktor konusunda kararına hiç karışmadım(iyi olur doktordan kötü olur jelelsecten olmasın diye) fiyat aşağı yukarı aynıymış sen bi ara telde konuş tam detay öğren ne yapılacak sana aman gel ben yapım diyorum sana 5.bin yeter bana

ben karın germe olmadan önce izlediğimde dedim bu ne yahu kesin ölürüm ben üst derimi boğaza kadar kaldırıyorlar falan o tırsmaya rağmen oldum ameliyatı kafaya koyduysak kaçarı yok

Kesinlikle katılıyorum Peganum sana teknik,yapılacak işleme göre değişiyor fiyat en güzeli karşılıklı görüşmek

Sevgili krizantem sana ozeldende yazmaya calistim ama maalesef ya telefonumdan yada siteden kaynakli bir turlu olmadi.Suan doktorlarla gorusmelerim devam ediyor Ercan bey ve tugrul turan kaldi onlarla gorustukten sonra karar vermek istiyorum.En son gittihim doktor beni cok korkuttu ve cok umutsuzluga kapildim.Yuzume hic bir mudahale yapamiyacagini soyledi.Bekle dedi bekle ama neyi ne kadar bekliyecegimi bilmiyorumErhan beye ikinci gittigimde detay konusup ameliyat tarihi alicam.O nedenle suan kafamda olan herkesle gorusmeye calisiyorum.svg

Thhalia hn. Merhaba. Ben midface lifting oldum 5 ay önce. Şakaklarımın hizasında saçlı deride sadece 1 kesik var. Ve 1 cm. Şimdi hiç belli olmuyor bile saç çıktı. Siz hangi operasyonları izlediniz acaba?
valla, izlemediğim bir nane kalmadı...
hepsi yabancı sitelerden tabiii... araya kasap osmanın videolarıda karışmış olabilir..
bir tanesinde şakaklardan 5cm kadar kesi açtı... içeri daldırdı bıçağı.... bıçak dibe kadar gitti... nereye gitti bilmiyorum...

canım tespitin doğru... iki işlemi birden yapacak... hatta, abarttı.... sürprizlerde yapabilirim dedi ama bende tık yok...
parayı hazırlayayım, bu sözünü hatırlatacağım inşallah ercan beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…