Canim bende tam yuz germe yaptiricam, ercan beyden fiat aldim, sen kime karar verdin, bana biraz bilgi verebilirmisin.
canım, sende mi tam yüz germe olacaksın.... sana verdiği fiyatı çok merak ettim...
bana 22.500 demişti ve bu rakam bana çok yüksek gibi geliyor.
çok memnun canım umarım hep memnun da kalır dedim:) valla estetik olduğu belli olmaması en güzeli iz morluk vs yok maşallah;doktor dahada iyi görünecek oturunca demiş yüz,ben yine derim üye olursa yazar kendi süreci onun adından yazmak doğru olmaz bentoprak ve sevgiden cesaret aldık herşey yolunda gider umarım herkes için
valla banada yuksek geliyor, Amerikada yasiyorum, biraz ustune koysam buradada rahat yaptirabilirim, Turkiyede ucuz degil yanicanım, sende mi tam yüz germe olacaksın.... sana verdiği fiyatı çok merak ettim...
bana 22.500 demişti ve bu rakam bana çok yüksek gibi geliyor.
Daha Ercan beyden fiat gelmedi, Erhan bey 25000 fiat vermisti, muhtemelen ercan beyde ona benzer verecek. kac yasindasin ben 66.
valla banada yuksek geliyor, Amerikada yasiyorum, biraz ustune koysam buradada rahat yaptirabilirim, Turkiyede ucuz degil yani
Daha Ercan beyden fiat gelmedi, Erhan bey 25000 fiat vermisti, muhtemelen ercan beyde ona benzer verecek. kac yasindasin ben 66.
canım, internetten epey video izledim.... saçlı deriden birkaç yerden 4-5 cm kesikler açılıyor... oradan girip epey bir uğraşıyorlar.... etkileniyorsan sakın videoları izleme:))) benim iş arkadaşım bu ameliyatı düşünüyordu.... benim sayemde videoyu izledi ve vazgeçti
Marco hn bu kadar kaygılanmayın. Ben yaptırdım midface. Çokta memnunum. Bu midface ameliyatını hakkıyla yapan doktor bir elin parmaklarını geçmez. Siz ehli bir doktora gitmediniz belki de. Yoksa en ideal yöntem hem izsiz hem de kalıcı. İsteyen merak eden resimlerime bakabilir hatta buluşalım beni canlı canlı görün:)
Çok teşekkür ederim cnm. Mawi arkadaşımız da benim ameliyatın aynısı oldu 2 ay önce sanırım. Ondan da bilgi alabilirsiniz. Şimdi size son halimi yolluyorum. Kaşlarıma dikkat edin, çok az asıldı.
hmmmm... bence fiyatlara fahiş zam yaptılar....
ben sevginin verdiği fiyatı dün gibi hatırlıyorum... sanırım bir yıla yaklaştı... 8.500 lira vermişti...
jelesecim, yol gösterenim.... arkadaşın ne kadar ücret ödedi...
ercan beyin bana verdiği fiyatı hala hazmedemedim de...
başkaları ne ödemiş, ödüyor merak içindeyim..
ben de iki arkadaşıma gösterdim biri bayılacaktı nerdeyse izleyemedikemikten sıyırmak cok zaman alıyor gordugum kadarıyla.asma işlemi cok kısa sürüyor.
hala benim için en büyük soru işareti fazla çekilme ihtimali olan kaşlar..
bu arada tatlım parayı denkleştirene kadar dermaroller denemeni öneririm. moral olur cildin parlar rengi açılır:)hafif bir dolgunluk da oluyor.
Merhaba, sanırım Ercan Bey size endoskopik+klasik yüz germe işlemi yani 2 farklı teknik kullanacağı için fiyat yüksek…Normalde sadece endoskopik yapsa siz de maximum 10.000 tl gibi bir rakalmla kurtulurdunuz. Sevgi bu sene ameliyat olmuş olsaydı eğer yine aynı rakamlarda olurdu, onunki de sadece endoskopik ortayüz germe işlemi hatırladığım kadarıyla. Yani 8500 den 22,500’e fırlamadı bence rakamlar…Ben sizin yeriniz de olsam İstanbul’a gelir Ercan Bey ve Erhan Bey’le yüz yüze görüşürsüm…Ercan Bey resme bakarak değerlendirdi muayne etmiş olsa cilt yapısını ve kalitesini görerek size daha sağlıklı bilgi verebilir…Belki o kadar fiyatta söylemeyecek, bize yapılan işlemler belki size de kafi gelecek bu durumda rakam da düşer zaten. ..
Kuzum sana Peganum arkadaşımız açıklamış bende o açıklamaya katılıyorum sana yapılacak işlem ne neler bunun içinde teknik ne inan ben hiç çakmambana meme,karın ,kol,bacak de hepsinin a dan z ye dökeyim arkadaşım 12..tl ödedi o bi kaç dr ,den fiyat almıştı ben doktor konusunda kararına hiç karışmadım(iyi olur doktordan kötü olur jelelsecten olmasın diye) fiyat aşağı yukarı aynıymış sen bi ara telde konuş tam detay öğren ne yapılacak sana aman gel ben yapım diyorum sana 5.bin yeter bana
valla, izlemediğim bir nane kalmadı...Thhalia hn. Merhaba. Ben midface lifting oldum 5 ay önce. Şakaklarımın hizasında saçlı deride sadece 1 kesik var. Ve 1 cm. Şimdi hiç belli olmuyor bile saç çıktı. Siz hangi operasyonları izlediniz acaba?
süper olmuş... öncesi resmi ????Çok teşekkür ederim cnm. Mawi arkadaşımız da benim ameliyatın aynısı oldu 2 ay önce sanırım. Ondan da bilgi alabilirsiniz. Şimdi size son halimi yolluyorum. Kaşlarıma dikkat edin, çok az asıldı.
Merhaba, sanırım Ercan Bey size endoskopik+klasik yüz germe işlemi yani 2 farklı teknik kullanacağı için fiyat yüksek…Normalde sadece endoskopik yapsa siz de maximum 10.000 tl gibi bir rakalmla kurtulurdunuz. Sevgi bu sene ameliyat olmuş olsaydı eğer yine aynı rakamlarda olurdu, onunki de sadece endoskopik ortayüz germe işlemi hatırladığım kadarıyla. Yani 8500 den 22,500’e fırlamadı bence rakamlar…Ben sizin yeriniz de olsam İstanbul’a gelir Ercan Bey ve Erhan Bey’le yüz yüze görüşürsüm…Ercan Bey resme bakarak değerlendirdi muayne etmiş olsa cilt yapısını ve kalitesini görerek size daha sağlıklı bilgi verebilir…Belki o kadar fiyatta söylemeyecek, bize yapılan işlemler belki size de kafi gelecek bu durumda rakam da düşer zaten. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?