valla, izlemediğim bir nane kalmadı...
hepsi yabancı sitelerden tabiii... araya kasap osmanın videolarıda karışmış olabilir..
bir tanesinde şakaklardan 5cm kadar kesi açtı... içeri daldırdı bıçağı.... bıçak dibe kadar gitti...nereye gitti bilmiyorum...
Çok alemsiniz, hiç güleceğim yoktu. Öyle 4-5 cmlik kesiler yok bayanlar. Böyle şeyler yazıp estetik olmak isteyenleri korkutmayın yahu.
Artı hangi doktor hastasının morarmasını göze alıp haldur huldur girer ki?
canim gozaltindaki kesi gorunmuyor ki hic..yani kimse goremiyor mu gozaltindaki kesiyi? bir de hala hafiften gozaltin sis gibi sanki.Hanımlar size sabah kalkar kalkmaz makyajsız çirkin halimi yolluyorum:)Umarım net bir şekilde görebiliyorsunuzdur. Photpshop yok fondoten yok. Göz altımda kesi var. Ama anlamanız mümkün değil. Öyle düşündüğünüz gibi yanaklara kadar kesilmîyor:)
Gözaltı kesisinden korkmana gerek yok, kirpik dibinden göz hattı boyunca kesiliyor ve kesinlikle dikiş izi falan kalmıyor. Yanağa doğru inilmiyor yani.Guzel bir aciklama oldu krizantem.Bu arada bisey eklemek istiyorum bu ameliyati olup kasim cok kaldirilmis diye sikayet edeni duymadim.Hatta bir sure sonra birazcik daha kalksaymis diyen oluyor.Sayfanin en baslarinda Melodi vardi Erhan beye ameliyat olmustu ve memnun degildi yanakladi yeterince kalkmadigi icin o bile kasi yada gozuyle ilgili sikayeti olmadigi halde yapilan islemden memnun olmustu hatta aylar sonra eski cekikligi kalmadi diye uzulmustu bile.Yani kas asma yaptirip sikayetci olan duymadim onu soylemeye calisiyorum.Ben en buyuk korkum gozaltinda yapilacak kesi sanirim.Kirpik dibi deniyor ama yanaga kadar kesilip dikiliyor sanirim en azindan bir doktorun gosterdigi resimdd oyleydi korktum acikcasi.Sevgili krizantem sende de gozalt kesisi gozun disina tasmismiydi izler ne durumda bize bilgi verir misin?svg
Hanımlar size sabah kalkar kalkmaz makyajsız çirkin halimi yolluyorum:)Umarım net bir şekilde görebiliyorsunuzdur. Photpshop yok fondoten yok. Göz altımda kesi var. Ama anlamanız mümkün değil. Öyle düşündüğünüz gibi yanaklara kadar kesilmîyor:)
Beni yakından da görenler anlamıyor kesi olduğunu çünkü saç telinden daha ince iple dikiliyor. Şiş gibi gözükmesine gelince; sabah kalkıp çektiğim için yüzümde genel bir şişlik var bir de üstüne telimin ön kamerasından çektiğim için öyle gözüküyor. Eğer profil resmime büyütüp bakarsanız anlarsınız şiş olmadığını. Size özelden başka resimlerimi de yollayabilirim:)
***neden özellikle endoskopik yüz germe yapmayı dedi??Dun gorustugum bir doktor sakin endoskopik yuz germe yaptirma mahfolursun dedi.Kafam iyice karisti neden boyle bir cumle kurdu anlayamadim.Bu ameliyati olup hayati darmadagin olan yillarca kendine gelemeyen hastalar var dedi.Sanirim ben cok hassas oldugum icin ikinci bir degisikligi kaldiramayacagim icin bunu soyledi ama ben bu cumleden sonra simdi kasimda dusundugum ameliyati erteledim.Gorusecegim bir iki doktor daha var ondan sonra net fikrim gelisecek sanirim.svg
Marco hn bu kadar kaygılanmayın. Ben yaptırdım midface. Çokta memnunum. Bu midface ameliyatını hakkıyla yapan doktor bir elin parmaklarını geçmez. Siz ehli bir doktora gitmediniz belki de. Yoksa en ideal yöntem hem izsiz hem de kalıcı. İsteyen merak eden resimlerime bakabilir hatta buluşalım beni canlı canlı görün:)
yabancı sitelere bende bakıyorum.... iyi bir doktora düşersek ülkemiz yurtdışından daha iyi estetik konusunda....
hematom vb. kötü şeylere bende çok rastladım ve dikiş izleri çok kötü.... nasıl becermişler anlamadım... hele karın germede facia sonuçlar var
ankarada hiçbir doktora güvenemiyorum... ozan bitik adı geçiyor ama içim tamam demiyor nedense... erhan eryılmaz la ilgili garip yorumlar okudum... şurası kalsın, şurayı ameliyat edeyim gibi garip bir davranışı var... yüz için gidene meme estetiği öneriyor muş... garip geldi...
birtek ufuk hastanesinde başar kaya var görüşmeyi düşündüğüm...
birde ercan beye çok endeksledim galiba kendimi... hep onun sonuçlarını gördüm ve hastaları erken ayaklanıyor...
kısmet bakalım...
gelişme olursa haberdar et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?