Endoskopik yüz germe - Facelift

benim gördüklerimde de 4-5 cmdi kesikler.kurban derisini soyar gibi sıyırıyorlar..

Çok alemsiniz, hiç güleceğim yoktu. Öyle 4-5 cmlik kesiler yok bayanlar. Böyle şeyler yazıp estetik olmak isteyenleri korkutmayın yahu.

korku filmi gibi olmuş hakikaten kafasına ameliyatı koyan kadını hiçbir şey döndüremez morarma doktorun becerisine bağlıymış.dün prp yi yaptırduığım an hemşire anlatıyordu..dokuyu yavaş yavaş kaldıran doktorların ameliyatında daha az oluyormuş morarma..hatta bir isim de verdi hakan öçseldi galiba ama adını hiç duymadığımı söyledim.doku dostu doktordur dedi.bazı doktorlar hasta nasıl olsa uyudu diye haldır huldur girişiyormuş.

Artı hangi doktor hastasının morarmasını göze alıp haldur huldur girer ki?

acelesi olan nasıl olsa moraracak az ya da çok fark etmez diyen..ince ince uğraşmak istemeyen..eli ağır olan..vb ..diş yaptırırken de örneğin bazı hekimler naziktir bazıları garç gurç girişir..

Guzel bir aciklama oldu krizantem.Bu arada bisey eklemek istiyorum bu ameliyati olup kasim cok kaldirilmis diye sikayet edeni duymadim.Hatta bir sure sonra birazcik daha kalksaymis diyen oluyor.Sayfanin en baslarinda Melodi vardi Erhan beye ameliyat olmustu ve memnun degildi yanakladi yeterince kalkmadigi icin o bile kasi yada gozuyle ilgili sikayeti olmadigi halde yapilan islemden memnun olmustu hatta aylar sonra eski cekikligi kalmadi diye uzulmustu bile.Yani kas asma yaptirip sikayetci olan duymadim onu soylemeye calisiyorum.Ben en buyuk korkum gozaltinda yapilacak kesi sanirim.Kirpik dibi deniyor ama yanaga kadar kesilip dikiliyor sanirim en azindan bir doktorun gosterdigi resimdd oyleydi korktum acikcasi.Sevgili krizantem sende de gozalt kesisi gozun disina tasmismiydi izler ne durumda bize bilgi verir misin?svg

canim gozaltindaki kesi gorunmuyor ki hic..yani kimse goremiyor mu gozaltindaki kesiyi? bir de hala hafiften gozaltin sis gibi sanki.

Gözaltı kesisinden korkmana gerek yok, kirpik dibinden göz hattı boyunca kesiliyor ve kesinlikle dikiş izi falan kalmıyor. Yanağa doğru inilmiyor yani.

Endoskopik yuz kaldirma goz cevresini cok olumlu anlamda etkiliyor ama yanak kaldirma bana pek yeterli gelmiyor yani sanki o eti o kemikten siyirmak degiyomu karar veremiyorum.zaten yanak ustund yag dolgusu yapiliyor o biraz yanagi dolgun gosteriyor zaten.Amac gozalti kas vd ustu orta yuz germe denince agiz etrafina yigilan dokununda bid nebze kalkmasini tercih ederdim.Svg.

Arkadasalar benim sorunum nnazobial bolge ile, bu bolgeyi nasil gerdirebilirim,drlar tutturmus yag koyalim diye, yag konunca ari sokmus gibi olur ve yanak daha da sarkiyor.offf

gayet güzel duruyor...zaten kaşlar yerçekimi ile bir süre sonra eski çekikliğinde kalmayacaktır...

****selamlar bende orta yüz germe ameliyatı düşünüyorum resimlerinize bakabilirmiyim?ameliyat sonrası ve ücret bilgileri hakkında detay öğrenebilrisem çok memnun olurum :) **

***neden özellikle endoskopik yüz germe yapmayı dedi??

[QUOTE="almeda1985, post: 37455950, membeB*neden özellikle endoskopik yüz germe yapmayı dedi??[/QUOTE]

Ben ozellikle onu sordugum icin sanirim.Bu ameluyati yapabilen doktorlar bu izsiz ameluyati tavsiye ederken bu ameluyati yapmayan doktorlar ki Serdar eren dahil bu ameliyati pek tavsiye etmiyor.Ben katilmiyorum genc yastakiler icin endoskopik daha uygun bence.Onemli olan dogru doktoru bulup yaptirmak krizantem cok iyi bir referans mawide oyle ikisinide cok begendim.

Kizlar merhaba cocugumu dogurdum sahalara geri dondim yeni arkadaslar gelmis operasyon gecirenlere gecmis olsun anladigim kadariyla gayet memnunlar hallerinden bende artik emzirmeyi kestikten sora dusunuyorum operasyonu yeni olan arkadaslar ameliyat oncesi sonrasi fottolarini atabilirseniz cok sevinecegim sevgiler

Krizantem , eski mesajlara gide gide doktorunu bulmaya calısıyorum, ana hala bulamadım ameliyatın inanılmaz guzel... Doktorun kim acaba ve kaca yaptırdın?

Merhaba hanimlar
Uzun süredir arastirma icindeyim.ama fiyat hakkinda pek bilgim yok.goz kapagi fazlaligindan dolayi gozler asagi indi resmen bu durum ciddi sinirimi bozuyor.sadece sakak kısmına bu islem yapilsa ucret asagi yukari ne okur sizce bilgisi olan var mi?

Uçuk fiyatlardan bahsediliyor gibi geliyor bana , belki onlar hem şakak hem yanak vb icindir bilmiyorum

2 dr la görüştüm islerinde uzman biri göz kapagi için 5 bin degeri (badem göz , iple goz kapagina asma islemi) 3.5 bin istedi.
Bakalim birde erhan beye gozukelim o ne diyecek muayene etmesi sart tabi.en sıkıcı tarafta bu dr kosturmacalari en dogrusunu bulmak icin.sizi gordukten sonra kesin gidicem :) ama fiyat bi anda yukselince simdi yine biriktirme işine girdim.insallah iyi ve guzel olur

facelift istiyorsanız, sadece yüz ameliyatı diye sınırlandırmayın kendinizi arkadaşlar :) diş estetiğiyle de gençleşen insanlar var. dişler aşınınca da sarkmalar olabiliyor. belki de sorun dişlerinizdedir, siz dişlerinizi ihmal etmeyin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…