Endoskopik yüz germe - Facelift

Kendiniz açıklamışsınız Krizantem80'in niye uyarı aldığını, hala blog ismi paylaşıyorsunuz, link olarak veya direkt isimle burada böyle şeyler paylaşamazsınız yasak.

Krizantem , eski mesajlara gide gide doktorunu bulmaya calısıyorum, ana hala bulamadım ameliyatın inanılmaz guzel... Doktorun kim acaba ve kaca yaptırdın?
krizantemi görünce onun doktoruna gittim bende . Hatta 2. görüşmeye krizantemle birlikte gittim. ve birebir sonucu yüzünde görünce kesin karar verdim, 8 kasımda ameliyay oldum :) aynı doktora ismi Erhan Eryılmaz. Şu anda 4. günümdeyim

Gecmis olsun.Umarim hersey yolundadir.Bizimle resim paylasabilirsen cok seviniriz.svg

Çok geçmiş olsun. Güzel olur inşaallah herşey.
Bugün nasılsınız. Ağrı sızı oldumu. şişlikler nasıl. Ara ara hatta sık sık buraya girip bizleri aydınlatırsan çok seviniriz
İyileşince bizleri unutma lütfen, yazmaya devam

Merhaba ,
son zamanlarda yüz askılama yaptıran oldumu acaba?varsa sonuç nasıldı?memnun kalıp öneren varmı?
Teşekkürler

merhaba Ben 10.11.2014 tarihinde yaptırdım bugün bantlarımı açacaklar fiyat sadece göz altlarım için 3.000 TL

ilk 2 gün ağrı oldu biraz o da tabi kaş kısmında asma olduğu için. Ama 3. gün rahatlama oldu. 3. gün bandajlar 5. gün ise gözümdeki dikişler alındı. Yüzüm şiş ve morluklar geçmedi tabi , ödem var o yüzden tam nasıl olduğunu anlayamıyorum şu anda . Ama güzel olcak sanırım:) Gelişmelerden haberdar ederim:)

Geçmiş olsun Linns..Çok güzel olacak inşallah..Şikayetiniz neydi, kaç yaşındasınız? Cesaretini toplayanlara hayranım.4 ay sonra 45 olacağım hala cekiniyorum ..karar veriyorum ertesi gün vazgeçiyorum..Cesaretlendirecek iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Sevgili linns krizantemden haberlerini aldım çok güzelmişsin dahada güzel olacaksın eminim.Bir arkadaşım var bu işlemi düşünen en kisa zamanda krizantemin refakatiyle orda olup onuda canlı görme şansımız olacak.tekrar geçmiş olsun.SVG

Merhaba hapi arkadaş larin ne gibi problem yasadi acaba.ben serdar erene 18 aralik icin ameliyat tarihi aldim endekopi yuz yurme bana acil verirsen cok sevinirim..

MerhabaQUOTE="Hapi, post: 33352888, member: 543901"]Serdar Eren ameliyatlarında bazı arkadaşlarım çok ciddi problem yaşadılar.. Çok dikkat.. Demet Akbağ ve Oya Germen'in son ameliyatları da Serdar'ın.. Gözler garip bir şekilde küçülüyor, ameliyat sonrası.. Bildiğim tek şey ona gitmeyeceğim.. Özcan Çakmak için iyi şeyler söyleniyor, araştıran var mı??[/QUOTE]
Merhaba hapi.arkadaslarin ne gibi problem yasadi acaba.ben 18 araliga serdar eren gun aldim ameliyat icin endoskopik yuzme germeyapilicak bana cevap verirsen cok srvinirim

Serdar erene bu kadar rahat camur atabildigine gore ozcan cakmakida iyi bilmen lazim....Reklam amacli yazdiginizi bu kadar belli etmeyin kimse aptal degil.....Lafim hapi denen kullaniciya ...

Serdar erene bu kadar rahat camur atabildigine gore ozcan cakmakida iyi bilmen lazim....Reklam amacli yazdiginizi bu kadar belli etmeyin kimse aptal degil.....Lafim hapi denen kullaniciya ...
Siz niye bu kadar sinirlediniz?? Serdar erene ameliyat mi oldunuz pek anlayamdim.

Ben ameliyat için araştırma safhasındayim henüz. Ķizdigim şey ise Serdar Eren gibi bir doktorun başarısız ameliyatlarında tanık olmuş kişinin hemen ardından ozcan Çakmak diye yüz konusunda hiç adı geçmeyen birinin reklam olduğunu açıkça bağıran yazısı.aradaslari çok sorun yasamismis ama açıklayıcı bir şey yok nedense.Cok ciddi islemler bunlar kimsenin vebaline girmemek lazim.Herneyse bu benim fikrim tabi bu arada ameliyat olmayı düşündüğüm doktor serdar eren değil zaten..

Çok üzgünüm, nasıl böyle bir izlenim oluşturduğumu anlamasam da Özcan Çakmak'ın Ankara'da bir göz alt üst ve lifting ameliyatını gördüm, çok iyiydi.. Sonra İstanbul'da soruşturdum.. Fazla tavsiye almadım. Deniz Ülke/Lütfü Arıboğanın kızının burun ameliyatıyla bizim ekibin takibine girmiş..Serdar Ereninse çok sayıda ameliyatını gördüm, yaşadım, iyi biliyorum.. Son dönem iyilerinden çok kötüleri denk geldi, bana .. Günde 5-6 ameliyat zor zanaat anlaşılan..
Reklam lafınıza da çok güldüm.. Kaç para veriyorlar bu reklamlara ??

Serdarın lifting ameliyatlarında göz küçülmesi, en büyük problem.. Toplu iğne başı kadar göz kalıyor..Bir de göz altı torbalarını/ yağları elmacık kemiklerinin üstüne yerleştiriyor.. Surat aynılaşıyor ameliyat olanlarda ve eski ifade kalmıyor. Ben bunu istemediğimi belirttim.. Çarpılıp çurpuluyorlar demedim.. Sonuçları internetten de inceleyebilirsiniz.. Ben de araştırma halindeyim.. Bu öfke neden ??

Burda çok var reklam için profil oluşturup isim tanıtmaya çalışan....boş yere günahınizi aldım o zaman kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…