Kendiniz açıklamışsınız Krizantem80'in niye uyarı aldığını, hala blog ismi paylaşıyorsunuz, link olarak veya direkt isimle burada böyle şeyler paylaşamazsınız yasak.. Kızlar krizantemin 1 günlüğüne dondurulmuş hesabı bloğu paylaştığı için. Daha doğrusu direkt linki verdiği için. Benden rica etti yazmam için. Büyük harfle yazıcam adını. Siz harfleri küçültüp yazarsınız. ....
krizantemi görünce onun doktoruna gittim bende . Hatta 2. görüşmeye krizantemle birlikte gittim. ve birebir sonucu yüzünde görünce kesin karar verdim, 8 kasımda ameliyay oldum :) aynı doktora ismi Erhan Eryılmaz. Şu anda 4. günümdeyimKrizantem , eski mesajlara gide gide doktorunu bulmaya calısıyorum, ana hala bulamadımameliyatın inanılmaz guzel... Doktorun kim acaba ve kaca yaptırdın?
krizantemi yan doktoruna gittim bende . Hatta 2. görüşmeye krizantemle birlikte gittim. ve birebir sonucu yüzünde görünce kesin karar verdim, 8 kasımda ameliyay oldum :) aynı doktora ismi Erhan Eryılmaz. Şu anda 4. günümdeyim
Çok geçmiş olsun. Güzel olur inşaallah herşey.krizantemi görünce onun doktoruna gittim bende . Hatta 2. görüşmeye krizantemle birlikte gittim. ve birebir sonucu yüzünde görünce kesin karar verdim, 8 kasımda ameliyay oldum :) aynı doktora ismi Erhan Eryılmaz. Şu anda 4. günümdeyim
merhaba Ben 10.11.2014 tarihinde yaptırdım bugün bantlarımı açacaklar fiyat sadece göz altlarım için 3.000 TLMerhaba hanimlar
Uzun süredir arastirma icindeyim.ama fiyat hakkinda pek bilgim yok.goz kapagi fazlaligindan dolayi gozler asagi indi resmenbu durum ciddi sinirimi bozuyor.sadece sakak kısmına bu islem yapilsa ucret asagi yukari ne okur sizce bilgisi olan var mi?
canim gozaltindaki kesi gorunmuyor ki hic..yani kimse goremiyor mu gozaltindaki kesiyi? bir de hala hafiften gozaltin sis gibi sanki.
ilk 2 gün ağrı oldu biraz o da tabi kaş kısmında asma olduğu için. Ama 3. gün rahatlama oldu. 3. gün bandajlar 5. gün ise gözümdeki dikişler alındı. Yüzüm şiş ve morluklar geçmedi tabi , ödem var o yüzden tam nasıl olduğunu anlayamıyorum şu anda . Ama güzel olcak sanırım:) Gelişmelerden haberdar ederim:)Çok geçmiş olsun. Güzel olur inşaallah herşey.
Bugün nasılsınız. Ağrı sızı oldumu. şişlikler nasıl. Ara ara hatta sık sık buraya girip bizleri aydınlatırsan çok seviniriz
İyileşince bizleri unutma lütfen, yazmaya devam
ilk 2 gün ağrı oldu biraz o da tabi kaş kısmında asma olduğu için. Ama 3. gün rahatlama oldu. 3. gün bandajlar 5. gün ise gözümdeki dikişler alındı. Yüzüm şiş ve morluklar geçmedi tabi , ödem var o yüzden tam nasıl olduğunu anlayamıyorum şu anda . Ama güzel olcak sanırım:) Gelişmelerden haberdar ederim:)
Serdar Eren ameliyatlarında bazı arkadaşlarım çok ciddi problem yaşadılar.. Çok dikkat.. Demet Akbağ ve Oya Germen'in son ameliyatları da Serdar'ın.. Gözler garip bir şekilde küçülüyor, ameliyat sonrası.. Bildiğim tek şey ona gitmeyeceğim.. Özcan Çakmak için iyi şeyler söyleniyor, araştıran var mı??
Serdar Eren ameliyatlarında bazı arkadaşlarım çok ciddi problem yaşadılar.. Çok dikkat.. Demet Akbağ ve Oya Germen'in son ameliyatları da Serdar'ın.. Gözler garip bir şekilde küçülüyor, ameliyat sonrası.. Bildiğim tek şey ona gitmeyeceğim.. Özcan Çakmak için iyi şeyler söyleniyor, araştıran var mı??
Merhaba hapi.arkadaslarin ne gibi problem yasadi acaba.ben 18 araliga serdar eren gun aldim ameliyat icin endoskopik yuzme germeyapilicak bana cevap verirsen cok srvinirimSerdar Eren ameliyatlarında bazı arkadaşlarım çok ciddi problem yaşadılar.. Çok dikkat.. Demet Akbağ ve Oya Germen'in son ameliyatları da Serdar'ın.. Gözler garip bir şekilde küçülüyor, ameliyat sonrası.. Bildiğim tek şey ona gitmeyeceğim.. Özcan Çakmak için iyi şeyler söyleniyor, araştıran var mı??
Siz niye bu kadar sinirlediniz?? Serdar erene ameliyat mi oldunuz pek anlayamdim.Serdar erene bu kadar rahat camur atabildigine gore ozcan cakmakida iyi bilmen lazim....Reklam amacli yazdiginizi bu kadar belli etmeyin kimse aptal degil.....Lafim hapi denen kullaniciya ...
Çok üzgünüm, nasıl böyle bir izlenim oluşturduğumu anlamasam daSerdar erene bu kadar rahat camur atabildigine gore ozcan cakmakida iyi bilmen lazim....Reklam amacli yazdiginizi bu kadar belli etmeyin kimse aptal degil.....Lafim hapi denen kullaniciya ...
Ben ameliyat için araştırma safhasındayim henüz. Ķizdigim şey ise Serdar Eren gibi bir doktorun başarısız ameliyatlarında tanık olmuş kişinin hemen ardından ozcan Çakmak diye yüz konusunda hiç adı geçmeyen birinin reklam olduğunu açıkça bağıran yazısı.aradaslari çok sorun yasamismis ama açıklayıcı bir şey yok nedense.Cok ciddi islemler bunlar kimsenin vebaline girmemek lazim.Herneyse bu benim fikrim tabi bu arada ameliyat olmayı düşündüğüm doktor serdar eren değil zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?