Endoskopik yüz germe - Facelift

bi şey yoktur korkma..annemin de öyle olur hep..

Hayatimda bunu sormadan soyleyen erkek gormefim o yuzden cnm bayan sandim.hem cokuk avurt yanaklar yukarda gayet guzel durur cnm bu benm guzelluk anlayisum.kysura bkma yanlis anlamisim.gereksiz yere yükseldim

yok canım niye kusura bakayım..beni düşündüğün için kızdın..heralde daha yumuşak yüzleri seviyorum, ya da oyle alıştım blmiyorum ..

Cökük avurt efekti icin yüze kontur yapuliyor makyajda daha ne olsun cnm bnm.

İçtenliklemi söyledi. Cnm insanlarin içini gorebilsek keske .hhaahhaahha .boyle bisey cokmus gibi kelimelerle soylenmez cnm.sen ne kadar iyi kalplisinki ictenlikle soyledi diyosun.harikasin yaa .

Cökük avurt efekti icin yüze kontur yapuliyor makyajda daha ne olsun cnm bnm.

bu biraz sağlıksız duruyo lili'cim..iskeletimsi:)))

canım bu arkadaş erkekti..adam içtenlikle söyledi..kabinde her tarafta ayna vardı geçen, baktım cidden avurt çökük yüz kemikli duruyor..yukarısı inince daha normalleşiecek, inanıyorum..
bi şey yoktur korkma..annemin de öyle olur hep..
bogaz tahris oluyo canim kan oyuzden geliyo korkma bu tlfnu kirabilir miyim niye atiyo beni bu site ya baska heryere giriyorum sinir oldum mish canim avurt cokuk tam beyendigim yuz sekli cok guzel oyle daha da guzel olucak alintilar birbirine girdi kizlar siz anlayin artik

Pukapad canim bogaz tahris olinca kan gelir usutunce cogu kiside olur korkma sakin ilaclarin iyiyse bikac gunde duzelirsin insallah dinlen boyle hastaliklarda terliyceksin ama terini sogutma sakin hemen degis bende tezdenkurtuldum kizlar doktorda gezmiycem artik kime gidecegime karar verdim mehmet mutaf mr cektiricem sadece bide iki senenin dolmasini bekliycem hepimiz icin iyi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…