Atesim dustu, soguk soguk terliyorum, bogazim tahris olmus,tek bademcigim sismis, burnumu silmekten yara yaptim, ara ara agzimdan ve burnumdan kan geliyordaha onceki yillarda da boyle kanamali bir grip gecirmistim hatta sesim kisilmisti, kanser vs bakmislardi,temizdim insallah hala temizimdir, hepinizi opuyorum.
Hayatimda bunu sormadan soyleyen erkek gormefim o yuzden cnm bayan sandim.hem cokuk avurt yanaklar yukarda gayet guzel durur cnm bu benm guzelluk anlayisum.kysura bkma yanlis anlamisim.gereksiz yere yükseldim
İçtenliklemi söyledi. Cnm insanlarin içini gorebilsek keske .hhaahhaahha .boyle bisey cokmus gibi kelimelerle soylenmez cnm.sen ne kadar iyi kalplisinki ictenlikle soyledi diyosun.harikasin yaa .
Cökük avurt efekti icin yüze kontur yapuliyor makyajda daha ne olsun cnm bnm.
Ben nezamn olcam ameliyat yaa .cidden bu aralar olup kurtulasim var
canım bu arkadaş erkekti..adam içtenlikle söyledi..kabinde her tarafta ayna vardı geçen, baktım cidden avurt çökük yüz kemikli duruyor..yukarısı inince daha normalleşiecek, inanıyorum..
bogaz tahris oluyo canim kan oyuzden geliyo korkma bu tlfnu kirabilir miyim niye atiyo beni bu site ya baska heryere giriyorumbi şey yoktur korkma..annemin de öyle olur hep..
Bende oyle IstiyoruuuumCökük avurt efekti icin yüze kontur yapuliyor makyajda daha ne olsun cnm bnm.
O da dr una gore degisebilir cnm.@misch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?