En çok da niye üzüldüm biliyormusun. Bu hale kendimi ben getirdim. Herşey gıdı mı yok etmek için başladı. Gıdı erir, yüzünde yukarı kalkar iyice dedi doktor ulthera yaptırdım. Berbat oldum. Sonra şimdi de vshape inde iki yanları ve çenemi daha beter yaptığını anladım. Öncesi sonrası resimlerimi inceleyeye inceleye. Bu yağ eriten aletlerle ben kendi yüzümü mahvettim
Canım dikkat et bunları kullananlar genelde medikal estetik doktoru ya da dermotolog. niye ameliyat yapamıyorlar ya bu yöntemlerle paraya para demiycekler. naci çelik mesela bana bu yöntemleri asla tasvip etmediğini dediydi. Dedi de noldu. gidip her birinden yaptırdım sonuç ortadamaalesef canım.asimetriyi artırıyor bu işlemler yüzün doğal dengesini bozuyor.bir tarafı sıkılaştırıken diğer taraf kalıyor böylece dalgalanma yaratıyor.cildim bozuldu benim bir de üstüne üstlük. asıl bunalıma girme sebebim oydu.bekelyip komple germe yaptırmalıydık en başından.çoğu dr kullanmıyor o laserleri, uzun vadede zararalrı olduğuna inanıyor..bir de kolajeni tahrip ediyor, iyileşmeye çalışırken mutasyona uğrasa tek bir hücre, düşün sonucu
Sa
Sanada cok gecmis olsun canim
ben gittim canım dün tüm tahliller yapıldı şükür d.gribi değilim ama boğaz viral enfeksiyon dinlenme ilaç bugün daha iyiyim ateş düştü,çok tşklerSen nasıl oldun Jelesec. Ateş geçmezse doktora gidin tahlil yaptırın lütfen. Bu ara salgın kötü
eeee ben nolacam ....endo,üstüne ,yag enjeksionu,dolgu en son fokus mudur ulterha mıdır nedir ,ne olacak benim sonum...saol naz süper moral oldunCanım dikkat et bunları kullananlar genelde medikal estetik doktoru ya da dermotolog. niye ameliyat yapamıyorlar ya bu yöntemlerle paraya para demiycekler. naci çelik mesela bana bu yöntemleri asla tasvip etmediğini dediydi. Dedi de noldu. gidip her birinden yaptırdım sonuç ortada
ben gittim canım dün tüm tahliller yapıldı şükür d.gribi değilim ama boğaz viral enfeksiyon dinlenme ilaç bugün daha iyiyim ateş düştü,çok tşkler
Bende sizi ozluyorum guzellerAaa özleriz seni ya. Arada girdiğin gibi bir iki ses ver düşene kadar. Biz yazdıkça da oku. Sonra toptan uzun cevaplar verirsin canım
Aman iyi. Çok geçmiş olsun. Normal grip bende atlattım. Artık günümüzde normal bişi kalmadı ya, gribinde normaline sevinir oldukben gittim canım dün tüm tahliller yapıldı şükür d.gribi değilim ama boğaz viral enfeksiyon dinlenme ilaç bugün daha iyiyim ateş düştü,çok tşkler
E anacım sende ne çok şey yaptırmışın. Ama genede yüzün gayet diri ve formda. O kadar işleme o surat dayanmış, ama eminim dile gelse söyleyeceği çok şey var sanaeeee ben nolacam ....endo,üstüne ,yag enjeksionu,dolgu en son fokus mudur ulterha mıdır nedir ,ne olacak benim sonum...saol naz süper moral oldun
Beni de filipinlilere benzetirler. Hem yüz hem tip olarak.lenf drenajı masaj sıkılaşma vb için öğlen bi yere gittim, lpg yapıldı..iyi geldi valla..koluma da hafiften başka bi alet kullandı bakalım incelme olacak mı..yapan kadın türk'e benzemiyosunuz köken neresi diye sordu.kore'lilere benziyomuşum..nee öyle mi deyince de aman onlar cok guzel diye toparladı..
Ay Adriana lima mı dedin
Beni de filipinlilere benzetirler. Hem yüz hem tip olarak.
Onların çok olduğu bir ülkeye gidiyorum sık sık. Orda markette flipinliler selam veriyo bana
Atesim dustu, soguk soguk terliyorum, bogazim tahris olmus,tek bademcigim sismis, burnumu silmekten yara yaptim, ara ara agzimdan ve burnumdan kan geliyorBugün nasıl oldun pukka? Umarım ateş düşmüştür.
Hahahha benimle japonca konusanlar cikiyorBeni de filipinlilere benzetirler. Hem yüz hem tip olarak.
Onların çok olduğu bir ülkeye gidiyorum sık sık. Orda markette flipinliler selam veriyo bana
çok ihmal ediyosun bizi..
dikkat et kendine..bizde bi değişiklik yok.deli dolu devam işte
sık sık gittiğin için selam veriyolardıray kötü bi espriydi
onlar esmer olmuyolar mı?ha sanki bunun dışında benziyosun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?