Endoskopik yüz germe - Facelift

Kizlar vucuttaki ödem ve su için ozon saunalar var yuz disarda kaliyor vucut icin.onlardan deneyin cok faydasini gorursunuz.
Lildeniz sen bi ara koreli kızların kare yüzlerini törpülettiğini demiştin. Nasıl oluyor o işlem bilgin varmı. Alt yüzü nasıl törpülüyorlar.

Ewet nazcim alt cenenin formunu V yapiyorlar.ordada encok yapilan ameliyat buymus .cene ucun cene yan taraflari komple torpuleniyo hatta kesiliyormus kemik daha yumusak bi goruntu elde ediliyo.

lildeniz cim sen ne istiyorsun, fotolarını görelim de yorum yapalım, inan burda foto sonrası yapılan yorumlar ,dr lerin bile yapamadığı kadar objectif ve moral verici oluyor cnm.iyileştin mi hasta hasta gittin di mi okula.

Senin yuzde ki yagi dagitma enjeksiyonu nasil gidiyor icerigini ogrenebildin mi?

Canm yolliyim sana mailden ozelden mailini yolla .hasta hasta derslere giriyorum aynen canm bugun biraz iyiyim.

Canm ben yanak kaldirma istiyorum goz altim bos yorgun duruyorum.bide azcik goz kaapagi istiyorum.yanaklarim asaya sarkti cok yanagim yok zaten ama yukari tasinsa cok iyi olucak.onceki halimi ariyorum.son 1 senedir iyice dustu.uyumadinmi diyo arkadaslar halbuki uyuyorum.saclarimi toplamak zorunda kaliyorum.arkadaslar eski halimi bildikleri icin kendilerince karsilastiriyorlar heralde.bir an once yaptiriyim cunku sıkıldim.hayatima odaklanamiyorum ciddi anlamda.

Lildeniz sen bi ara koreli kızların kare yüzlerini törpülettiğini demiştin. Nasıl oluyor o işlem bilgin varmı. Alt yüzü nasıl törpülüyorlar.

naz sakın ha...nerden çıktı şimdi bu..senin Angelina'nın bile kocaman kare bir çenesi var..girme öyle işlere aman diyeyim..

N naz70 cnm senin bunlara ihtiyacin yok.sen alt yuzdeki dolgunlugun dokunun asaya inmesinden ve yağ birikmesindendir.

bu arada işyerinden br arkadaş bugün "grip seni çok etkiledi yanakların çöktü "dedi avurtları göstererek..ameliyat olmayı düşündüğümü söylüyodum ara sıra..ameliyat oldum dedim, "keşke yanaklarından olsaydın" dedi, adam üç kez avurtlarını gösterdi anlatmak isterken..düzelecek onlar yukarısı şiş de ondan öyle duruyo aman ne anlarsın sen zaten deyip bi de tersledim..
genç duruyosun demiyolar diye dertlenirken çöktün diyen çıktı..

M misch cnm bizim bazi insanlarimiz cok oduno yüzdendir.ne cokmesi yaaa .cidden sinir etmek icin soyluyorlar yyada bunu eglenceye cevurmisler.hic ne guzel olmussun diyene az cok az rastlanir.sinirim atti gene cnm sen bana bakma.

M misch cnm bizim bazi insanlarimiz cok oduno yüzdendir.ne cokmesi yaaa .cidden sinir etmek icin soyluyorlar yyada bunu eglenceye cevurmisler.hic ne guzel olmussun diyene az cok az rastlanir.sinirim atti gene cnm sen bana bakma.

canım bu arkadaş erkekti..adam içtenlikle söyledi..kabinde her tarafta ayna vardı geçen, baktım cidden avurt çökük yüz kemikli duruyor..yukarısı inince daha normalleşiecek, inanıyorum..

Hayatimda bunu sormadan soyleyen erkek gormefim o yuzden cnm bayan sandim.hem cokuk avurt yanaklar yukarda gayet guzel durur cnm bu benm guzelluk anlayisum.kysura bkma yanlis anlamisim.gereksiz yere yükseldim

İçtenliklemi söyledi. Cnm insanlarin içini gorebilsek keske .hhaahhaahha .boyle bisey cokmus gibi kelimelerle soylenmez cnm.sen ne kadar iyi kalplisinki ictenlikle soyledi diyosun.harikasin yaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…