Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.299 13.970 298 5 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #141 suefsan .!.: Her çocuk farklı.benim kızım 5 yaşında hala uykusu çok yok.sevmiyor uykuyu..bebekliği tam sizin ki gibiydi.ben birde çalışan anneyim...biraz toparlayın kendinizi.. Genişletmek için tıkla... 1 saat uykusuyla uğraşıyorum 5 dk sonra uyanıyor. İnanın bana çalışmak daha kolay :)
suefsan .!.: Her çocuk farklı.benim kızım 5 yaşında hala uykusu çok yok.sevmiyor uykuyu..bebekliği tam sizin ki gibiydi.ben birde çalışan anneyim...biraz toparlayın kendinizi.. Genişletmek için tıkla... 1 saat uykusuyla uğraşıyorum 5 dk sonra uyanıyor. İnanın bana çalışmak daha kolay :)
Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.299 13.970 298 5 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #142 kedi annesi fundy .!.: Ah tatlım annelik böyle zor işte. Bir çocuk doktoruna götür bence Genişletmek için tıkla... Götürücem bakalım. Diş çıkardı ama hala uyumuyor. 1 saat uyutmaya çalışıyorum 5 dk sonra uyanıyo.
kedi annesi fundy .!.: Ah tatlım annelik böyle zor işte. Bir çocuk doktoruna götür bence Genişletmek için tıkla... Götürücem bakalım. Diş çıkardı ama hala uyumuyor. 1 saat uyutmaya çalışıyorum 5 dk sonra uyanıyo.
B BenimZorHayatim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2009 1.573 734 323 5 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #143 Jameya .!.: 1 saat uykusuyla uğraşıyorum 5 dk sonra uyanıyor. İnanın bana çalışmak daha kolay :) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle işe gidince insan dinlenir Bunu en iyi evde uzun sure kalıp cocuk baktıktan sonra işe başlayan anneler anlar
Jameya .!.: 1 saat uykusuyla uğraşıyorum 5 dk sonra uyanıyor. İnanın bana çalışmak daha kolay :) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle işe gidince insan dinlenir Bunu en iyi evde uzun sure kalıp cocuk baktıktan sonra işe başlayan anneler anlar
Jameya Guru Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 14.299 13.970 298 5 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jameya #144 Darkesttt .!.: Kesinlikle işe gidince insan dinlenir Bunu en iyi evde uzun sure kalıp cocuk baktıktan sonra işe başlayan anneler anlar Genişletmek için tıkla... Aynen ben delirmek üzereyim. Sabahtan beri 5 dk uyumadı uyumuyor deli olucam çalışan anneler kendilerine vakit ayırmış oluyor.
Darkesttt .!.: Kesinlikle işe gidince insan dinlenir Bunu en iyi evde uzun sure kalıp cocuk baktıktan sonra işe başlayan anneler anlar Genişletmek için tıkla... Aynen ben delirmek üzereyim. Sabahtan beri 5 dk uyumadı uyumuyor deli olucam çalışan anneler kendilerine vakit ayırmış oluyor.