Enerji moral bişey kalmadı :(

Aynen öyle, tutunca baya tüy yapışıyor eline. Babasına çekmiş eşimin de öyle. İlk zamanlar ağzından çıkardık bir tane, bazen suratında buluyorum (kafasını tırmalasın diye uzatıyor dana:) ) ama çok şükür kakasında bulmadım hiç. Yutmuyor diye düşünüyorum bakalım. Aşılarınında düzenli yaptırıyoruz bakalım. :) teşekkürler.

Artık erken uyuyor zaten çok nadir eğer gün içinde çok uyuduysa 12 e kalıyor yoksa 9 gibi uyuyor :) çok şükür

Tarhanayi siz mi yaptınız yoksa e bebekten bebek tarhanası falanmi

Benimki gece de uyumuyor Mesela şu an. Uyumadan yaşıyoruz biz

Ne dertleri var acaba :) benimki de üst yan kesici dişlerini çıkarmış ondan böyle belki sizinki de diş çıkarıyor yada uyku saatini mı kaçırdı
2,5 aylik, dogdugundan beri gazli, tam bir kaos yasiyoruz. Onun duzelmeye niyeti yok ama ben de daha alisamadim bu kaosa

Yaa çok küçük henüz. Az kaldı merak etmeyin 3 3,5 aylık olunca geçiyor birden bire sakinleşir. O zaman daha kolay uykuya geçer
ay insallah. Basim donuyor artik gece de gunduz de uyumamaktan. Yalnizim ailem de yok burda.

Bende aynı durumdayım kızım 3 gün önce 7 aylık oldu. Neyle besleniyo? Benim kızım 3. Dişini çıkatıyo lu an ama yine de karnı tam doyunca özellikle mamadan sonra güzel uyuyo 5 aya kadar aynı senin gibiydim tam 6 aylık olunca anca çözdüm. Oynamakla yorulmuyolar maşallah enerji tükenmiyo ben yemek bile yapamıyodum eşim gelince ona bırakıp yapıyordum ama şimdi karnını doyuruyprum mayışıyo sallayıp hemen beşiğine yatırıyorum çok şükür ki düzene giriyo yavaş yavaş akşamları dışarı çıkın gezin stresini at

Anne sütü ile besliyorum. Bugün tekrar denedim bi çay kaşığı havuç yedi o da tüküre tüküre :) ya ağzına meyve bile sürdürmüyo. Benim kızım 6,5 aylık oldu 4 diş çıkardı şimdiye kadar. Şimdi yan kesicileri çıkmuş geçen gün fark ettim çok büyük ihtimalle dişlerden istemiyor. Umarım çabuk geçer. Hergün gezdiriyorum akşam 8 den sonra uyuyor o yüzden çıkamıyoruz malesef :)

N

Kendini sınırlama bence kalın giydir çıkın eşin destek mi sana karşı tavrı nasıl
Eşim destek tabi ki ama çalışıyor sonuçta. Eşim 8 i geçiyo geldiğinde zaten o sırada kızımı uyutmuş oluyorum. Sorum gündüz zaten gündüz uyusa dinlenebilirim ama gündüz uyku yok enerji tavan :)

Her çocuk farklı.benim kızım 5 yaşında hala uykusu çok yok.sevmiyor uykuyu..bebekliği tam sizin ki gibiydi.ben birde çalışan anneyim...biraz toparlayın kendinizi..

Ah tatlım annelik böyle zor işte. Bir çocuk doktoruna götür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…