- 13 Mart 2015
- 4.411
- 8.185
- 358
Ahahaha hayır zarar vermez :)) iyi yapıyorsunuz. Şimdi mevsim değiştiği için fazla döküyorlar.
Bir süre sonra kış tüyleri çıktığında azalıcak.
Bebeğiniz anladığım kadarıyla elleri nemli dokunup tüylerini alıyor üzerinden dimi? Hiçbişey olmaz.
Aşısı varsa dert etmeyin tabi yutmamasına dikkat edin.
Calisiyor musun peki ?Amin inşallah tabi ki sağlıklı olsunlar yeter ki.
Zamanla alışırız belki bu yorgunluğa da :))
O dönemlerde normal ama. Bende çok geç uykuya daldığını hatırlıyorum gaz döneminde. Gaz dönemi biter bitmez desteksiz uyku uyumasını öğretmelisiniz ve daha erkene almalısınız saatlerini. Yavaş yavaş 9 da karanlık odada emzirin erken uyur
Tarhanayi siz mi yaptınız yoksa e bebekten bebek tarhanası falanmiAynen çok büyük ihtimal dişten böyle. Yoksa en sevdiği tarhana bile istemiyor :) ev yapımı bebek tarhanası var evde ilk verdiğimde çığlık ata ata yordu :)) düzelir inşallah hepsi. Ek goda da ayrı bir zormuş
Ben yaptım ev yapımı tarhanaTarhanayi siz mi yaptınız yoksa e bebekten bebek tarhanası falanmi
Ne dertleri var acaba :) benimki de üst yan kesici dişlerini çıkarmış ondan böyle belki sizinki de diş çıkarıyor yada uyku saatini mı kaçırdıBenimki gece de uyumuyor Mesela şu an. Uyumadan yaşıyoruz biz
2,5 aylik, dogdugundan beri gazli, tam bir kaos yasiyoruz. Onun duzelmeye niyeti yok ama ben de daha alisamadim bu kaosaNe dertleri var acaba :) benimki de üst yan kesici dişlerini çıkarmış ondan böyle belki sizinki de diş çıkarıyor yada uyku saatini mı kaçırdı
Yaa çok küçük henüz. Az kaldı merak etmeyin 3 3,5 aylık olunca geçiyor birden bire sakinleşir. O zaman daha kolay uykuya geçer2,5 aylik, dogdugundan beri gazli, tam bir kaos yasiyoruz. Onun duzelmeye niyeti yok ama ben de daha alisamadim bu kaosa
ay insallah. Basim donuyor artik gece de gunduz de uyumamaktan. Yalnizim ailem de yok burda.Yaa çok küçük henüz. Az kaldı merak etmeyin 3 3,5 aylık olunca geçiyor birden bire sakinleşir. O zaman daha kolay uykuya geçer
Bende öyleyim kimsem yok burda :)ay insallah. Basim donuyor artik gece de gunduz de uyumamaktan. Yalnizim ailem de yok burda.
cok sag ol, insallahBende öyleyim kimsem yok burda :)
Zor ama geçicek.
Anne sütü ile besliyorum. Bugün tekrar denedim bi çay kaşığı havuç yedi o da tüküre tüküre :) ya ağzına meyve bile sürdürmüyo. Benim kızım 6,5 aylık oldu 4 diş çıkardı şimdiye kadar. Şimdi yan kesicileri çıkmuş geçen gün fark ettim çok büyük ihtimalle dişlerden istemiyor. Umarım çabuk geçer. Hergün gezdiriyorum akşam 8 den sonra uyuyor o yüzden çıkamıyoruz malesef :)Bende aynı durumdayım kızım 3 gün önce 7 aylık oldu. Neyle besleniyo? Benim kızım 3. Dişini çıkatıyo lu an ama yine de karnı tam doyunca özellikle mamadan sonra güzel uyuyo 5 aya kadar aynı senin gibiydim tam 6 aylık olunca anca çözdüm. Oynamakla yorulmuyolar maşallah enerji tükenmiyo ben yemek bile yapamıyodum eşim gelince ona bırakıp yapıyordum ama şimdi karnını doyuruyprum mayışıyo sallayıp hemen beşiğine yatırıyorum çok şükür ki düzene giriyo yavaş yavaş akşamları dışarı çıkın gezin stresini at
Anne sütü ile besliyorum. Bugün tekrar denedim bi çay kaşığı havuç yedi o da tüküre tüküre :) ya ağzına meyve bile sürdürmüyo. Benim kızım 6,5 aylık oldu 4 diş çıkardı şimdiye kadar. Şimdi yan kesicileri çıkmuş geçen gün fark ettim çok büyük ihtimalle dişlerden istemiyor. Umarım çabuk geçer. Hergün gezdiriyorum akşam 8 den sonra uyuyor o yüzden çıkamıyoruz malesef
Anne sütü ile besliyorum. Bugün tekrar denedim bi çay kaşığı havuç yedi o da tüküre tüküre :) ya ağzına meyve bile sürdürmüyo. Benim kızım 6,5 aylık oldu 4 diş çıkardı şimdiye kadar. Şimdi yan kesicileri çıkmuş geçen gün fark ettim çok büyük ihtimalle dişlerden istemiyor. Umarım çabuk geçer. Hergün gezdiriyorum akşam 8 den sonra uyuyor o yüzden çıkamıyoruz malesef :)
Malesef deme bebek arabanız yok mu biz uyuyo da olsa 6. Kattan indirip gezdik çünkü evde hergün sabah öğle akşam gece hep ben de çocuk baba bakıyo ama bana muhtaç o yeterli gelmiyo ben 20 yaşındayım bi ara sürekli ağlıyodum çok bunaldım işleri bırakıp çıktık dışarı iyi geldi baya eziyet etmişim kendime şu an maşallah herşey yavaş yavaş oluyo
Aslında bakarsn beni en çok bunalmama sebep bu oldu akşam 8 den sonra düzeni bozulmasın diye bir yere gitmedim ne zamandır.
Eşim destek tabi ki ama çalışıyor sonuçta. Eşim 8 i geçiyo geldiğinde zaten o sırada kızımı uyutmuş oluyorum. Sorum gündüz zaten gündüz uyusa dinlenebilirim ama gündüz uyku yok enerji tavan :)Kendini sınırlama bence kalın giydir çıkın eşin destek mi sana karşı tavrı nasıl
Ah tatlım annelik böyle zor işte. Bir çocuk doktoruna götür benceya ben çok zorlanıyorum artık enerji bişey kalmadı ne dinlenebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Ne kendime 5 dk ayrabiliyorum
Ağlayasım geliyor artık. Bütün gün uyumuyor kızım 6 aylık oldu gündüz uykularını bir türlü çözemedim neden böyle yaptığını. En uzun uykusu yarım saat 40 dk sürüyor. O sırada yemek veya temizlik vs ne yapılması gerekiyosa yapıyorum ama 5 dk oturmaya vaktim yok. Uyanıkken zaten sürekli bir aktivasyon içindeyim. Ya gezdiriyorum ya oyun oynuyorum. Kendi kendine pek bırakmıyorum çok bi işim olmadığı sürece. Bazen tv karşısında yarım saat bırakıyorum işim var diye,onun dışında hep onu oyalamak için uğraşıyorum. Niye böyle ya niye uyumuyor ben çözemedim. Desteksiz uykusu da var kendi kendine uykuya dalıyor.
Atak dönemi diye düşünüyorum etkiler mı bu derece? O kadar halsizim o kadar enerjim düşük ki. Biraz uzun uyusa işlerimi halledip bi kahve içebilsem kendime yarım saat ayırabilsem kendime gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?