- 6 Mart 2022
- 82
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Anastacia1
-
Bence de sevmiyorBlöf yapmasaydınız. Bence sizi sevmiyor.
Numaradı ekli olmadığı kişilerden baktım onlarda fotoğrafı gözüküyor, ona bir zararım kötülüğüm olmadı, beni hiç uğruna terk etti. O yüzden öyle düşündümBelki engellemedi de sadece numaranı sildi.
Bir de her terk eden pişman olur diye bir şey yok
Bu düşünce seni iyi hissettiriyorsa devam. Ama senden bilerek ayrılan biri sen sarmayasın o Da hayatına eahatça devam edebilsin diye engellemiştir. Hatta başkasını bulduğu için seni aradan çıkarmıştır.Numarasını sildiğim için engelledim sandı ve bu yüzden engelledi
Uzun süren bir ilişkimden karşı tarafın isteği üzerine ayrıldık, ben istemedim. Sosyal medyadan başka kızları takip ettiğini gördüm ve numarasını sildim. Son bi mesaj attım görüldü yaptı. Başta bir yerden silmedi ve engellemedi. Mesajım üzerinden 4 gün geçti sonra beni engelledi. Numarasını sildiğim için engelledim sandı ve bu yüzden engelledi. Ayrılmamız üzerinden 12 gün geçti ve kendimi bu yüzden suçlu hissediyorum. Geri dönme ihtimali var mı ? Numarasını silmekte hata mı yaptım bilmiyorum. Ama pişman olmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz
O kadar uzun ilişkiden sonra 10 günde başkasını bulması mı? Saçma değil miBu düşünce seni iyi hissettiriyorsa devam. Ama senden bilerek ayrılan biri sen sarmayasın o Da hayatına eahatça devam edebilsin diye engellemiştir. Hatta başkasını bulduğu için seni aradan çıkarmıştır.
Bi de beeele düşün
Bence de sevmiyor
Numaradı ekli olmadığı kişilerden baktım onlarda fotoğrafı gözüküyor, ona bir zararım kötülüğüm olmadı, beni hiç uğruna terk etti. O yüzden öyle düşündüm
Engellenecek kötülük yapmadım ona aksine hep iyiliğim dokundu.Hem blöf yapıp hem neden telaşa kapılıyorsunuz? Pişman olacağını nereden çıkardınız? Ben bitirdiğim sildiğim engellediğim hiçbir ilişkimden pişman olmadım mesela. Belki boşta kalırsa döner, siz de size olan aşkından döndü sanmazsınız umarım.
Haklısınız ama üzülüyorum çok hakkıma girdiİlişkiler bitebilir. Karşı tarafa kötülüğünüz olsun olmasın. Aşk biterse saygı duyulmalı. Tek taraflı yürümez. Cepte gözükürseniz ara sıra döner. Bence önünüzü bakın derim. Gözü başkalarında olmasa yapmaz.
Belki hayatında biri var, buluşmaya başlamıştır, olur olmadık zamanlarda yazmayın aramayın diye engellemiştir. Belki de bundan olmaz diye o an farkındalık yaşamış ve sadece bir mesajınızı dahi görmek istemediği için engellemiştir. Pek çok ihtimal var ve siz neden bunlara kafa yoruyorsunuz, ilişki bitti; önünüze bakmalısınız.Engellenecek kötülük yapmadım ona aksine hep iyiliğim dokundu.
5 Yıllık ilişkiden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasını bulması bana yapılan bir ihanet olmuyor mu ?Belki hayatında biri var, buluşmaya başlamıştır, olur olmadık zamanlarda yazmayın aramayın diye engellemiştir. Belki de bundan olmaz diye o an farkındalık yaşamış ve sadece bir mesajınızı dahi görmek istemediği için engellemiştir. Pek çok ihtimal var ve siz neden bunlara kafa yoruyorsunuz, ilişki bitti; önünüze bakmalısınız.
Saf mısınız ayol. Öncesi vardır elbette.ayrıca isterse 10 günde bulsun isterse 10 ayda birmiş ilişki miadı dolmuş gitmiş. Sen de önüne bak.O kadar uzun ilişkiden sonra 10 günde başkasını bulması mı? Saçma değil mi
Saf mısınız ayol. Öncesi vardır elbette.ayrıca isterse 10 günde bulsun isterse 10 ayda birmiş ilişki miadı dolmuş gitmiş. Sen de önüne bak
5 yıllık bir ilişki bu ve ayrılalı 10 gün oldu. Nasıl olur da bu kadar kısa sürede birisini bulur ? Bu bana ihanete girer.Saf mısınız ayol. Öncesi vardır elbette.ayrıca isterse 10 günde bulsun isterse 10 ayda birmiş ilişki miadı dolmuş gitmiş. Sen de önüne bak.
Siz cevaplayın. Bahsettiğiniz ayrıntılar zaten arayışta olduğunun bir kanıtı niteliğinde; fakat siz hâlâ bir şeyleri oldurma derdinde gibisiniz.5 Yıllık ilişkiden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasını bulması bana yapılan bir ihanet olmuyor mu ?
Sen niye kötü hissediyorsun ki? Eski sevgilin ayrılmış senden sonra başkalarına yanlamış, senin ne suçun var? Pişman olma ihtimali düşük.Bana haksızlık yaptı, ona bir şey yapmamama rağmen benden ayrıldı. Ve ayrıldıktan sonra başka tanımadığı bir kızı takip etti. Engelledim sanıp engelledi. Bu yaşattıklarını yaşasın ve pişman olsun istiyorum
çok güzel bir fikrim var, ayrılın o zaman?5 yıllık bir ilişki bu ve ayrılalı 10 gün oldu. Nasıl olur da bu kadar kısa sürede birisini bulur ? Bu bana ihanete girer.
Bütün suçu bana atarak ayrıldı ve aslında hatalı olan oydu. Sadece zoruma gidiyorSen niye kötü hissediyorsun ki? Eski sevgilin ayrılmış senden sonra başkalarına yanlamış, senin ne suçun var? Pişman olma ihtimali düşük.
Benim yüzümden diye kendini kandırma.
Haklısınız ama üzülüyorum çok hakkıma girdi
Neymiş suç hata neymiş dışardan göz atıp seni iyice krize sokma ihtimalim var ama istemezsen anlatma.Bütün suçu bana atarak ayrıldı ve aslında hatalı olan oydu. Sadece zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?