Engellediğimi sandı ve engelledi?

Numarasını sildiğim için engelledim sandı ve bu yüzden engelledi
Bu düşünce seni iyi hissettiriyorsa devam. Ama senden bilerek ayrılan biri sen sarmayasın o Da hayatına eahatça devam edebilsin diye engellemiştir. Hatta başkasını bulduğu için seni aradan çıkarmıştır.
Bi de beeele düşün
 
Hem blöf yapıp hem neden telaşa kapılıyorsunuz? Pişman olacağını nereden çıkardınız? Ben bitirdiğim sildiğim engellediğim hiçbir ilişkimden pişman olmadım mesela. Belki boşta kalırsa döner, siz de size olan aşkından döndü sanmazsınız umarım.
 
 
O kadar uzun ilişkiden sonra 10 günde başkasını bulması mı? Saçma değil mi
 
Bence de sevmiyor

Numaradı ekli olmadığı kişilerden baktım onlarda fotoğrafı gözüküyor, ona bir zararım kötülüğüm olmadı, beni hiç uğruna terk etti. O yüzden öyle düşündüm

İlişkiler bitebilir. Karşı tarafa kötülüğünüz olsun olmasın. Aşk biterse saygı duyulmalı. Tek taraflı yürümez. Cepte gözükürseniz ara sıra döner. Bence önünüzü bakın derim. Gözü başkalarında olmasa yapmaz.
 
Engellenecek kötülük yapmadım ona aksine hep iyiliğim dokundu.
 
Haklısınız ama üzülüyorum çok hakkıma girdi
 
Engellenecek kötülük yapmadım ona aksine hep iyiliğim dokundu.
Belki hayatında biri var, buluşmaya başlamıştır, olur olmadık zamanlarda yazmayın aramayın diye engellemiştir. Belki de bundan olmaz diye o an farkındalık yaşamış ve sadece bir mesajınızı dahi görmek istemediği için engellemiştir. Pek çok ihtimal var ve siz neden bunlara kafa yoruyorsunuz, ilişki bitti; önünüze bakmalısınız.
 
5 Yıllık ilişkiden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasını bulması bana yapılan bir ihanet olmuyor mu ?
 
Hatalı olan sen değilsin.
İhtimaller üzerinden düşünme, sevse yapamazdı böyle bir şey
 
Saf mısınız ayol. Öncesi vardır elbette.ayrıca isterse 10 günde bulsun isterse 10 ayda birmiş ilişki miadı dolmuş gitmiş. Sen de önüne bak

Saf mısınız ayol. Öncesi vardır elbette.ayrıca isterse 10 günde bulsun isterse 10 ayda birmiş ilişki miadı dolmuş gitmiş. Sen de önüne bak.
5 yıllık bir ilişki bu ve ayrılalı 10 gün oldu. Nasıl olur da bu kadar kısa sürede birisini bulur ? Bu bana ihanete girer.
 
5 Yıllık ilişkiden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasını bulması bana yapılan bir ihanet olmuyor mu ?
Siz cevaplayın. Bahsettiğiniz ayrıntılar zaten arayışta olduğunun bir kanıtı niteliğinde; fakat siz hâlâ bir şeyleri oldurma derdinde gibisiniz.
 
Sen niye kötü hissediyorsun ki? Eski sevgilin ayrılmış senden sonra başkalarına yanlamış, senin ne suçun var? Pişman olma ihtimali düşük.
Benim yüzümden diye kendini kandırma.
 
5 yıllık bir ilişki bu ve ayrılalı 10 gün oldu. Nasıl olur da bu kadar kısa sürede birisini bulur ? Bu bana ihanete girer.
çok güzel bir fikrim var, ayrılın o zaman?
Sevgililiğin bir yaptırımı yok. Evli olsan boşanmak için kullanırsın belki tazminat öder ama sen zaten evli de değilsin.
öyleydi böyleydi düşünmenin anlamı yok diyorum, başka rota oluştur. 5 senelik ilişki dediğin ne ki çok mutlu olsanız ayrılınmazdı demek ki uymamış bazı şeyler.
 
Haklısınız ama üzülüyorum çok hakkıma girdi

Geçmiş olsun, Bence insan hissediyor buna rağmen devam ediyor bu durumda kendi de suçlu. Sevip sevmediğini gerçekten insana hissettiriyor. O yüzden çaba sarfetmek emek değil kendine bir saygısızlık. Bu durum da Allah'a havale edip yoluna devam etmek gerek. Zamanla geçiyor. İlk zamanlar hassas olursun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…