Engellediğimi sandı ve engelledi?

Suçu sana attıysa kesin o suçlu. Kanma bu manipülasyonlara. Suçlu olmadığını düşünen biri açıklama yapma gereği bile duymaz.
Evet çok manipülasyoncuydu. Üzülüyorum kendime geçen zamanıma verdiğim emeklere. Onu başkasıyla düşündüğüm zaman daha çok zoruma gidiyor. Bugün engeli görünce tekrar kötü hissettim

Aldatilip, terkedilip, üstüne geri dönme ihtimalini düşünüp ,kendini suclaman pess. Aşk değil bağımlılık bu.

Evet çok manipülasyoncuydu. Üzülüyorum kendime geçen zamanıma verdiğim emeklere. Onu başkasıyla düşündüğüm zaman daha çok zoruma gidiyor. Bugün engeli görünce tekrar kötü hissettim
Amaan ne üzülüyosun gerçek yüzü bu bunun. Evlenip çocuklarıyla insanlar ne yapsın o zaman. Boşver erken gördm yüzünü diye dua et bence.

Olmayanı oldurmaya çalışmayın. Çok gençsiniz, sizi hak edecek biriyle devam edersiniz.

Sevginiz bu kadar kıymetsiz mi haketmeyen birisi için kendinizi suçlayacak seviyeye gelmek. Seviyorum ama o hataliydi ve bitti diyin. Seviyor olmanız onu aklamaz.
Olmayanı oldurmaya çalışmayın. Çok gençsiniz, sizi hak edecek biriyle devam edersiniz.
Haklısınız ama sanki gerçekten seven birisi yok gibi geliyor

Olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…