Popo tavandır.Olan olmuş artikYaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Önemsese mesaj atardı. Sorduğunuz soru, kocam beni dövüyor ama sevdiğini de biliyorum diyenler gibi olmuş. Önemsese neden engellesinYaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Bence hala sırılsıklam aşık ve bu acıya dayanamadığı için engellemiş. Önemseyen adam engeller.Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Ciddi olamazsın.Bence hala sırılsıklam aşık ve bu acıya dayanamadığı için engellemiş. Önemseyen adam engeller.
Ciddi olamazsın.
Peşinde olduğum yok iki sene geçmiş aradan saçma sapan bir meraksize o kadar haksızlık etmiş siz öyle diyorsunuz ama hala peşindesiniz :) bi replik vardı niye kötü davrandın diye insanoğlu hocam iyi davranınca çabuk unutuyor diye ne kadar doğru demekki
Sız önemseme olayını yanlış anlamışsiniz ben olsam engelleyecek kadar umursamazdim ancak o engellemiş.saçma sapan şeyde kendini önemsendiğini sanma durumu... Psikolojide var mı bunum bir adı?
Bakiyim komik mi yok degilÇok ciddiyim, mesela önemsemediklerimizle evleniyoruz çocuk falan yapıyoruz. Ama deli gibi aşık olduğumuz, sevdiğimiz, bayıldığımız herkes engelli.
Hıhı okBence hala sırılsıklam aşık ve bu acıya dayanamadığı için engellemiş. Önemseyen adam engeller.
Öyle bir umudum yok hem uzun zaman oldu hemde hayatımızda farklı ınsanlar varHem kotu ayrilmissiniz hem de aldatmis. Boyle 1 insani neden merak edip bakiyorsunuz ki? Aklinizin ucundan bile gecmemesi gerekirken..
Yeniden baslayip mutlu olacaginizi mi sandiniz?
Benim de.Siz onemsemiyorsunuz ama 2 yil gecmis takip ediyorsunuz.
O onemsiyor ama sizi takip etmemeniz icin engelliyor..
kafam da deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?