Engellemiş 🙄

size o kadar haksızlık etmiş siz öyle diyorsunuz ama hala peşindesiniz :) bi replik vardı niye kötü davrandın diye insanoğlu hocam iyi davranınca çabuk unutuyor diye ne kadar doğru demekki

Popo tavandır.Olan olmuş artik

Önemsese mesaj atardı. Sorduğunuz soru, kocam beni dövüyor ama sevdiğini de biliyorum diyenler gibi olmuş. Önemsese neden engellesin

Adam kısa ve net olarak muhattap dahi olmak istemiyor.
Basmış engeli.
Bunda çok düşünecek bı konu yok ki, ayrıca adam neden gülüp geçsin aman desin istemediği birisini görmüş.

Önemsemekle asla alakası yok. Belki dikkat çekmeye calistiginizi düsündü.. takip edip , geri çektiğiniz için oda direk sizi engelledi. Yani seninle isim olmaz , seninde benimle olmasın demek istedi artık.

O sizi değil de , siz onu baya önemsiyorsunuz gibi... Adam da bakmış ki bu beni gizli gizli takip ediyo çareyi engellemekte bulmuş.

size o kadar haksızlık etmiş siz öyle diyorsunuz ama hala peşindesiniz :) bi replik vardı niye kötü davrandın diye insanoğlu hocam iyi davranınca çabuk unutuyor diye ne kadar doğru demekki
Peşinde olduğum yok iki sene geçmiş aradan saçma sapan bir merak

Hem kotu ayrilmissiniz hem de aldatmis. Boyle 1 insani neden merak edip bakiyorsunuz ki? Aklinizin ucundan bile gecmemesi gerekirken..
Yeniden baslayip mutlu olacaginizi mi sandiniz?
Öyle bir umudum yok hem uzun zaman oldu hemde hayatımızda farklı ınsanlar var

Siz onemsemiyorsunuz ama 2 yil gecmis takip ediyorsunuz.

O onemsiyor ama sizi takip etmemeniz icin engelliyor..

kafam da deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…