Önemsemesi ile alakası yok seninle kesinlikle irtibat kurmak istememis belkide hayatinda biri var ve o yuzden engellemişYaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Evet var sanırımBence sevgilisi var. Musallat olabileceginizi düşünmüstür..
Ben görmezden gelmeyi düşünürken o engellemeyi düşünmesi bilmiyorum belki de sizin dediginiz gibidirGeri almış olduğunda bile engellemiş adam, önemsediği fikri nasıl aklına geldi ki?
Bu şey gibi olmuş, beni görmek istemiyor çünkü bana aşık diyenler gibi
Dogru var ondandır ama birşey yapmayacak karakterde biriyim bilir bunuÖnemsemesi ile alakası yok seninle kesinlikle irtibat kurmak istememis belkide hayatinda biri var ve o yuzden engellemiş
Kin duyuyor olabilir aldattığı için rezil etmiştim :)Tam bir Merkür retrosu olayı.
Ya hayatında biri vardır, ya size kin duyuyordur ya da sadece olgunlaşamamış biridir... Ama sizi önemsediğini sanmam.
Hem kotu ayrilmissiniz hem de aldatmis. Boyle 1 insani neden merak edip bakiyorsunuz ki? Aklinizin ucundan bile gecmemesi gerekirken..Kin duyuyor olabilir aldattığı için rezil etmiştim :)
Engellediğini düşünürsek en son şık, sizi önemsediğidir....takılmayın böyle şeylere sevgilisi vardr görmesini istemeyebilir...Yaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
önemsediğini mı gösterir ??
Önemsediğini mi? Bence sizden kaçtığını gösterir.Yaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
Yaklaşık iki sene önce olaylı bir şekilde ayrıldığım sevgilimin twitter hesabında dolaşırken telefonum dondu ve yanlışlıkla takip ettim ama anında da geri çıkardım bildirim gitmiş olsa gerek beni engelledi. Ne işin vardı derseniz karantina gunleri o an boşluktan girip bakmak istedim ama bildiğiniz rezil oldum. Ancak empati yaptığımda çocukça birşey ben olsam asla engellemezdim 1-2 gün güler geçerdim belki hesabımı gizliliğini kapatırdım ama engellemezdim. Engellediğini düşündükçe de utanıyorum kendimden, yakıştıramiyorum sonucta zamaninda çok haksızlık yapmıştı bana. Velhasıl olan oldu. Neden engellemiş olabilir önemsediğini mı gösterir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?