Hayatinizdaki sahsin arkasindan eski partnerinizin hesabina bir goz atmanizi gerektirecek sebep ne olabilir acaba?
Engelledigine gore zaten o kendi hayatindaki kisiye saygi duyuyor. Ya siz?
tum bu olanlardan sızı nasıl onemsedıgını cıkardınız o kısmı anlayamadım onemsese ayrılmazdınız zaten
ben olsam bende engellerdım benı bırının takıp etmesı uzaktan ızlemesı rahatsız ederdı
Hayır siz de engellerdiniz. Eger sizin hayatınızda biri olsaydi ve eski ilişkinize dair hiçbir duygu beslemeseydiniz buna rağmen sosyal mecrada bir hareketlilik yasansaydi sizde direkt engeli basardınız
Klise bir laf vardir ya, hic bir duygusu olmayan insan engellemez ya da engelleyipte bir tarafini kaldirmayim sunun denir ya. Ondan sordu bence konu sahibi
Allah Allah, eskide kalmış biri için neden hesabını gizlesin ki?
Hoşuna gitmemiş ve engellemiş. Mantıklı bir süreç. Ben olsam ben de öyle yapardım heralde.
Benim Instagram hesabim gizli ama duzenli aralıklarla kontrol edip fake olma ihtimali olan takipcilerimi siliyorum
Sen umursamazken mi
Yıllar geçmiş,seni terkeden adamın Twitter'ıni kurcaliyorsun. Umursamamak bu mu?
Ben eski sevgilimi umursamıyorum mesela , zamanında onun yedi ceddini engelledim,ortak arkadaşlarla -haber getirip götürecek herkesle konuşmayı kestim. Geçen beş yılda adını bile anmadim. Allah yukarıda,bir gün olsun merak edip de bakmadım.
Ama bunca şeye rağmen onun olduğunu dusundugum bir hesaptan istek,numaradan mesaj gelsin,asla cevap bile atmadan engellerim.
Buradan onu 'umursadigim' anlamı da cikamaz.
Bence çocuk hayatından mutlu,ve muhtemelen de biri var. Eğer size karşı azıcık bir ilgisi bile kalsaydı ve boşta olsaydı iş atardi