Engellemiş.

Ben uzayda yaşamıyorum hanımefendi :) Ama bilgi için teşekkürler yine de

bence profil resmini falan silmistir, seni niye engellesin yahu durup dururken, ben de arada siliyorum beni mi sildin diye tribe girip mesaj atıyor bazen millet

O işin bizzat içinde olmadan anlaşılmıyor çünkü. Bunda kibirlik bir şey yok. Bir gerçeklik ve iş ilkesi var

Elbette önemlidir. Ama evrensel bir kural kast ve kibir olarak algılandı.
Bunun şaşkınlığını yaşıyordum ki mesajınızı gördüm.

engellediyse ama bence sen de onu engelle, beni niye engelledi diye durup dusunsun böylece bu vesileyle barısmıs olursunuz

Tip ogrencilerinde oyle bir durum var, evet. Asistanlara ama sadece. Hocalara degil. Cunku ogrencilere de tipta doktor gozuyle bakiliyor, onlar gelecegin doktoru cunku, asistanlar da doktor. Oysa diger branslarda henuz mezun olmamis ogrenimi devam eden ogrencidir. Diger kurumlarda ve tum is yerlerinde iletisime onem verilir. Aksi halde duzen bozulabilir. Kocum benim diye hitap mesela is yerinin isleyisini bozabilir yani herkes birbirine abla, abi, kocum, hey yakisikli diye hitap ederse o is yerinde lakaytlik baslar. Ikili iliskilere gore ilerleyebilir isler. O yuzden kurumun isleyisi acisindan kisilerin nerede nasil konusacagi, davranisi, hitabi onemlidir.
Bu arada is yerinde mudur konumunda olan birinin sirf yasi buyuk diye altindaki konumdaki kisiye abi abla diye hitap ederse bir sure sonra o kisiler mudur konumundaki kisiyi takmayabiliyor...

Son düzenleme:
İyi de arkadaşımda ve ders grubundaki birkaç arkadaşta resim ve son görülme var da benden birden gitti. Ve arkadaşımın hoca ile alakası yokken onda her şeyi görünüyor?
Bir arkadasini engelle istersen yarin denemek icin. Bakalim arkadasinda fotografin gorunuyor mu? Belki de bos yere kuruntu yapiyorsun. Taziye mesaji yuzunden kimse kimseyi engellemez.

Hanımefendi size tek sorum olacak, sizce şu kadar sayfa yazdığım şeyden bunları bilmiyor gibi mi duruyorum? Yani bilinçsiz bir insan izlenimi mi verdim size?
Ben sadece saygıda kıstasın maillerin sonuna yazılan kelimelerle alakalı olmadığından bahsettim. Daha fazla uzatmak istemiyorum. iyi geceler.

acaba herkes mesaj atıyordu da o an siniri sana mı denk geldi bilemedim saçmalamış resmen

Ben iş hayatinda abla, abi hitaplarini dogru bulmuyorum. Bir kurumsal firmaya gidiyorsun mesela sana " abla" diye hitab ediyor. Kendi aralarında da öyle. Ben duyuyorum o anda bana tuhaf geliyor. Günlük hayatta çok sık olmaya başladı.

Saat kaçta yazdınız ? Neden aradan zaman geçince mesaj yazdınız ?

Yani ekstrem bir şey yaşamış olabilir o insan kendi çapında. Ama bu bile, sizi engellemesini haklı çıkarmaz.
Taziye mesajı yazmışsınız altı üstü, en azından size doğru düzgün bir açıklama yapar. Geç mi yazdınız? Yine de sizi engelleyemez.
Sen git koskocaman akademisyen ol, ama insan gibi iletişim kurmayı öğreneme. Yazık gerçekten. Tez hocanızı değiştirebiliyor musunuz?

Belki gizlilik ayarlarını değiştirmiştir ve siz engelledi sanıyorsunuzdur? Biliyorsunuz profil fotoğrafı son görülme durum vs özelleştirilebiliyor.

Bir arkadasini engelle istersen yarin denemek icin. Bakalim arkadasinda fotografin gorunuyor mu? Belki de bos yere kuruntu yapiyorsun. Taziye mesaji yuzunden kimse kimseyi engellemez.
Ama bende görünmeyip arkadaşımla ve diğer arkadaşlarda görünmesi yeterli kanıt gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…