- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ölüp bitmek değil ben erkeklere meraklı birisi değilim, sadece aşık oldum 1 kere. Kendime olan saygım yerle bir oldu evet gururum da olmadı evet zaten bunlar olsaydı aşk sevgi olmazdı. Sizden bi abla olarak tavsiye beklerdim
Yok abla demek istedim ki gerçekten ben seviyorum yani yoksa katlanamazdım ciddenBen mi anlayamadım?Saygı ve gurur olmayınca aşk sevgi nasıl olmazdı? Saygı her daim şart. Gereksiz ve abartılı gurur sıkıntıdır,ama gerektiğinde de olmazsa olmazdır.
Verilebilecek tek tavsiye var onu da sen istemiyorsun.
Canım,tavsiye ile sevgi ve saygı kazanılmaz,oluşmaz,olmaz.Yani zorla güzellik olmaz.İllaki iyice kırılacağım,tutacak yerim kalmayacak ben ancak öyle akıllanırım diyorsan aynen devam et ..Bence öyle..
Açmadığı için kafama taktım bir şey mi oldu diye, saygısızlık yapmadım hiçbir zaman hep güzel konuştum. Bu arada kaybetme korkusunnasıl yaşatırım aradığında ararsa yani nasıl konuşayım ? Ya da gelirse falan ?Arkadaşım Allah'tan belanı mı istiyorsun?
Bugün sinirlenince telefonundan engelleyip sen bir sekilde ulasip özürler dileyene kadar barışmayan adam evlendiğinde sana sinirlendifi zamanlar ne yapar sence?
Küsünce başka odaya mi geçer mesela?
Hiç sanmam, bence eve bile gelmez.
Adamda çok açık ve net olarak kaybetme korkusu yok. Bu korku olmadığı için ve siz defalarca onsuz yaşayamayacağınızi ona hissettirdiğiniz için adam sizi cantada keklik goruyor.
Haklı da, bugün daha 'elin adami' iken küfre hakarete ayrılmayan kadın yarin evliyken ilk tokatinda da ayrılmaz, coluk çocuğa karışınca aldatildiginda da ayrılmaz.
Bence kendine saygın, gelecekte doguracagin çocuklarına sevgin varsa evlenmeden önce emin ol.
Nisanlin kötü bir insandir demiyorum, eminim bahsettiğin gibi iyi zamanlarında çok iyidir. Ama kötü zamanlarında sana ettigi hakaretleri dusun. Demek ki (aci ama gerçek) sana değer vermiyor. Üstelik öfke problemi var.
Bence vazgeç bu sevdadan, geleceğini boşu boşuna yakma.
Şimdi 'keske ilk kufrunde tepkimi koysaydim' demişsin,yarın 'keske gelinliği giymeden gerekeni yapsaydim' diyeceksin.
Perşembenin gelişi caraambadan belki yani. Bunca yıldır evlenince düzelen erkek hiç görmedim ben, ama tersini cok gördüm duydum...
*Bu arada okuduğum konuda sen de hatalisin. Kadın telefonu açmadiysa konuşmak istemiyodur,neden peşpeşe arıyorsun?
Neden annesinin hataları için çocukla kavga ediyorsun?
Gereksiz yere ortamı germişsin. Hayır, zaten kadını sevmediğin belli, telefonu açsa hakaret mi edecektin yoksa yalandan güzel sözler mi söyleyecektin? Amacın neydi ki ararken?
Ama bu kadar sinirlenip küfür edip engellemesi normal mi sizceTmm Ayrılma ama kendini geri çek.. olayları bi kenara bırak küfreden biriyle evlenme ömür boyu aşağılar seni laflarıyla döver...
Ama bu tartışmada o haklı geldi bana.. neden annesini ısrarla aradın açmadğı halde ? Açmıyorsa sende arama bide nişanlına sorup huzuru kaçırmışın..
verilen tüm tavsiyelere okadar kulaklarını tıkıyorsun duymazdan geliyorsun ki vakit ayırıp yazanlar adına üzüldüm. hemen hemen hepimizin basından kötü ilişkiler geçmiştir ama gerçeği görüp bu tür kişilerden uzaklasanlar mutlu evlilikler, ilişkiler kurabildiler. kendini mutsuz eden sensin nişanlın değil cunku bu seviyeye düşmesine sen izin vermişsin.Ama bu kadar sinirlenip küfür edip engellemesi normal mi sizcekendimi geri çekicem sizce na kadar süre beni böyle cezanalandırır aklınca
Sence böyle bir insanla ömür geçermi? Bu hayata bir kere geldin ve saygılı bir eş hak etmiomusun yani?merhabalar nişanlımla aramızda sorunlar vardı kendisi sinirli hemen sinirlenendiler bir yapıya sahip. Bana Sevgililer günü diye hediye ve balonlar yolladı sürpriz yaptı, çok güzel telefonda şarkı bile söyledi bana özel, çok iyi konuştu, ilgilenmediğinden yakınmıştım sık sık aramaya başlamıştı, başkası olsa beni bırakırdı kötü konuşsa bile ben sana bağırdım çağırdım küfür ettim sen beni gerçekten seviyosun bana sadık kaldın seni çok seviyorum dedi, bir daha yapma öyle istemiyorum dedim, çok güzel konuştum.
Annesini aradığımda telefonu açmadı üst üste aradım aramızda sorunlar vardı kendisine söyledim oğluna açtı bana neden açmadı falan dedim geri dön nişanlıma dedin mi dedim demedim dedi ve üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyor ve onu ben geriye arıyorum yalvar yakar konuluyoruz kendini ağırdan satıyor.
Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm bir öyle bir böyle bir iyi bir kötükendisini seviyorum ayrıl demeyin, bir yol çözüm gösterin ablalarım şimdiden Allah razı olsun sizlerden
Tek sorunun cani istediginde mutlu eden istemediginde kufreden bir adam.Çok seviyorum iyi olduğu zaman çok iyi oluyor, merhamet iyi niyet vs olarak çok iyi birisi, tek sorunumuz yukarıdaki yazdıklarım
İyi olduğu zaman herkes iyidir zaten. Dünyanın en kötü insanı bile olsa. Mesele kötü anlrı kavgaları yönetebilmektir. Ve ilişkiyi yürütecek olan da budur. Evlenince ne hayal ediyorsunuz güllük gülistanlık canım cicim mi? Aynı evin içindeyken bu adamla kavgalarınızda neler yaşayacağınızı kestirebiliyor musunuz? Öyleyse ayrılmayın. Her kavgada da yalvar yakar arayarak iyice pohpohlayın adamı. Kendinizi iyice ezin daha evlilik yok birşey yok. Bazı kadınları anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Allah esenlikler versin yüreğinizeÇok seviyorum iyi olduğu zaman çok iyi oluyor, merhamet iyi niyet vs olarak çok iyi birisi, tek sorunumuz yukarıdaki yazdıklarım
Bu kadar sinirli adamların sonu son değilmerhabalar nişanlımla aramızda sorunlar vardı kendisi sinirli hemen sinirlenendiler bir yapıya sahip. Bana Sevgililer günü diye hediye ve balonlar yolladı sürpriz yaptı, çok güzel telefonda şarkı bile söyledi bana özel, çok iyi konuştu, ilgilenmediğinden yakınmıştım sık sık aramaya başlamıştı, başkası olsa beni bırakırdı kötü konuşsa bile ben sana bağırdım çağırdım küfür ettim sen beni gerçekten seviyosun bana sadık kaldın seni çok seviyorum dedi, bir daha yapma öyle istemiyorum dedim, çok güzel konuştum.
Annesini aradığımda telefonu açmadı üst üste aradım aramızda sorunlar vardı kendisine söyledim oğluna açtı bana neden açmadı falan dedim geri dön nişanlıma dedin mi dedim demedim dedi ve üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyor ve onu ben geriye arıyorum yalvar yakar konuluyoruz kendini ağırdan satıyor.
Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm bir öyle bir böyle bir iyi bir kötükendisini seviyorum ayrıl demeyin, bir yol çözüm gösterin ablalarım şimdiden Allah razı olsun sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?