Engellendim

Adam kendi ağzıyla demiş: senden başkası beni çekmez’ diye.

Yalnız bu pozitif bir cümle değil dikkatinizi çekerim.

Aynen öyle. Kaba olacak biraz ama ne yapayım söylemem lazım. "Senin gibi enayiyi bulamam" anlamında söylemiş.

kendisini seviyorsan ayrılma Allahından bul

Şimdi çok seversin, evlendikten sonra şiddet görünce de yine çok seviyorum mu dersin, belki ilk dayaktan sonra da dersin ama hakaretler de artınca yine der misin sevdiğini? Bu adam dengesiz, daha nişanlıyken böyle davranan adam evlendikten sonra daha iyi davranmaz, herşey daha kötü olur. Kafadan atılan tavsiyeler değil bunlar, kimi kadın burada kendi bunları yaşadı, kimisi çevresinde gördü bu tür durumları, en kötü burada kaç kez okudum böyle durumları hatırlamıyorum bile. İnşallah kendiniz için en iyi kararı verebilirsiniz.

Altın mı yumurtluyor bu
yoksa insan kendine 7/24 küfür eden birine niye tahammül eder ? aşk demeyin içim şişiyor

Yaşım 20, 23 bilmiyorum yanlışlıkla mı oldu ama 20 yaşındayım, yanlışlık olmasın

canım benim ayrılmak istemiyorsan eğer anasının gönlünü yapacaksın. anasının suyuna gidip sorunları çözeceksin. eğer anasını kazanamazsan evlenince başına bela almış olursun.

Şimdi whatsapptan baktım engelimi kaldırmış, direk kestirip ayrıl diyenleri değil kendini geri çek diyenleri dinleyeceğim. Böyle de deneyip geldiği zaman olmuyor böyle falan diycem. Soğuk davranıcam, ben bıktım artık cidden falan diycem.

canım benim ayrılmak istemiyorsan eğer anasının gönlünü yapacaksın. anasının suyuna gidip sorunları çözeceksin. eğer anasını kazanamazsan evlenince başına bela almış olursun.
Bende aynen öyle yapıyorum, annesiyle görüştüğümüz zaman gayet iyi davranıyor, telefonda soğuk anlayamadım

Sordum ama kimse yazmamış benimde demek istediğim bu ayrılmak yerine zor vazgeçilmez kadın nasıl olunur bu konuda yardım etseniz ?

Yaşım 20, 23 bilmiyorum yanlışlıkla mı oldu ama 20 yaşındayım, yanlışlık olmasın
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizce-nasil-konusmaliyim-artik.1054918/
Bu konuda 'ben 23-o 30, 2 yıldır nisanliyiz, hala evlilik adimi atmiyor' demişsiniz.
Ben tepki çekmemek için öyle yazdığınızi düşünmüştüm çünkü diğer türlü herkes size 'acele etmissin-erken' falan diyecekti
Sordum ama kimse yazmamış benimde demek istediğim bu ayrılmak yerine zor vazgeçilmez kadın nasıl olunur bu konuda yardım etseniz ?
Valla vazgeçilmez kadın olunur ama sizden o kadın olmaz. Hiç kusura bakmayın.
Taviz tavizi doğurmuş. Adam kendisinin 'vazgecilmez Adam' olduguna ikna olmuş.
Bu saatten sonra ne yapsaniz fayda etmez.

Vazgeçilmez Kadın baştan olunur, burun yüzden düştükten sonra vazgeçilmez olana henüz rastlamadım.

Sizin “ilişkiniz” onun en sonunda: kaldırmıyorum ulan engeli’ demesi ile bitecek ne yazık ki.

Adamda zerre kadar sizi kaybetme korkusu yok, doğal olarak vazgeçilmez kadın olmak isterken vazgeçemeyen kadın olmuşsunuz.

Yazık etmeyin gençliğinize...

Ya arkadaşım cidden anlamıyorsun galiba insanlar da diyor ki geçti o tren geçti geçti artık ne yaparsan yap adamın gözünde dövsem sövsem gitmeyecek kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…