• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engellendim

Nazli198

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
10
-8
1
27
Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım beni engelledi bir kaç gün sonra engeli kaldırıp hesabını herkese açık bi şekilde yaptı üstüne paylaşım yaptı sizce amacı nedir

Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım beni engelledi bir kaç gün sonra engeli kaldırıp hesabını herkese açık bi şekilde yaptı üstüne paylaşım yaptı sizce amacı nedir
Durduk yere aranızda bir sorun olmadan mı engelledi? Bir sorun olsa insan önce bir konuşur. Kaç yaşında bu arkadaş?

Engellediğinden emin misin? Belki hesabını dondurmuştur?

Hesabını dondurmuştur engellediğini nereden biliyorsun?
Bir de sen niye bu kadar didik didik takip ediyorsun ki?

Muhtemelen çoğumuzu engelleyen, listesinden çıkaran sonra engeli kaldıran arkadaşları vardır listesinde ama farkında bile değiliz. Sabahtan akşama kadar insta listesi mi kontrol ediyorsunuz?

Mesela çok paylaşım yapıyorsanız engellemiş olabilir. Çok da önemli bir sebebi olmak zorunda değil canı öyle istemiştir.

Back
X