Çok hoşsunuz,teşekkür ederimGerçekten yardimci olamiyorum Üzgünüm..
MissCherryBlossom senin fikrin yok mu?
Çok teşekkür ederim. Burda face,youtube,whatsapp açık. Tek tek öğrendikleri uygulamaları engelliyorlardı. Artık temelli kapatmışlar sesli ve görüntülü aramalara. Belki bilen birileri çıkar diye düşündüm ama:/Valla kaynanayla alakali degilde teknoloji denen meretten hic anlamiyirum tarih oncesi caglardan firlamis gibiyim
Turkiyede suan watsapp mesenger erisimi vs yok bende yokta netteki haberlere gore wifi kullananlarda yok gsm internetlerindede sinirli ağir erisom varmis sanirim bundan kaynakli olabilir ki tahminen oyle
Skyp falan kullanmadigim icinde onlarda durum nedir bilemiyirum Allah kolayliklar versin
Keşke konunun içine kaynana falan katsaydım
Hakkaten kimsenin bilgisi yok mu? Ip değiştirme, işe yarar bi engel bükücü falan
Youtube için değil ihtiyaç. Türkiye de değilim. El beled is Saudi ArabiaVar :)
Dns ayarlarınla oyna
youtube.com / watch?v=2tz_Nt_gi4w
Youtube ve face acildi ama watsapp ta hala tik yok benimde yakinlarim falan hep uzaktalar her dakikada ariyamiyorum gorusemeyincede endiselenme gibi bi huyum var bakalim ne vakit duzeleceksizin icinde zormus maillesebiliyormusunuz bariÇok teşekkür ederim. Burda face,youtube,whatsapp açık. Tek tek öğrendikleri uygulamaları engelliyorlardı. Artık temelli kapatmışlar sesli ve görüntülü aramalara. Belki bilen birileri çıkar diye düşündüm ama:/
Youtube ve face acildi ama watsapp ta hala tik yok benimde yakinlarim falan hep uzaktalar her dakikada ariyamiyorum gorusemeyincede endiselenme gibi bi huyum var bakalim ne vakit duzeleceksizin icinde zormus maillesebiliyormusunuz bari
Youtube için değil ihtiyaç. Türkiye de değilim. El beled is Saudi Arabiayoutube,face falan açık. Sesli ve görüntülü aramalara kapalı
Özelden yaz pleaseeeBen biliyorum ama buradan yazmayayım
Başarıyla da kullanıyorum bütün appler ve yasaklar için
Ben biliyorum ama buradan yazmayayım
Başarıyla da kullanıyorum bütün appler ve yasaklar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?