Engeller/yasaklar..

34beden

Ya ya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.010
2.197
53
Kızlar iş dolayısıyla bir Asya ülkesindeyim, eşim bir Avrupa ülkesinde, ailem de Türkiye'de. Bulunduğum ülkede güvenlik gerekçesiyle sesli/görüntülü arama gerçekleştirilemiyor. Vpn falan indirdim ama işe yaramadı. Var mı bi fikriniz,nasıl aşılır bu engeller. Lütfen bi el atın

Valla kaynanayla alakali degilde teknoloji denen meretten hic anlamiyirum tarih oncesi caglardan firlamis gibiyim

Turkiyede suan watsapp mesenger erisimi vs yok bende yokta netteki haberlere gore wifi kullananlarda yok gsm internetlerindede sinirli ağir erisom varmis sanirim bundan kaynakli olabilir ki tahminen oyle

Skyp falan kullanmadigim icinde onlarda durum nedir bilemiyirum Allah kolayliklar versin

Çok teşekkür ederim. Burda face,youtube,whatsapp açık. Tek tek öğrendikleri uygulamaları engelliyorlardı. Artık temelli kapatmışlar sesli ve görüntülü aramalara. Belki bilen birileri çıkar diye düşündüm ama:/

Googleda Unblock: ... Yazip ordan bilgisayar uzerinden girmeyi denedinizmi?

Keşke konunun içine kaynana falan katsaydım
Hakkaten kimsenin bilgisi yok mu? Ip değiştirme, işe yarar bi engel bükücü falan

Ben biliyorum ama buradan yazmayayım

Başarıyla da kullanıyorum bütün appler ve yasaklar için

Youtube ve face acildi ama watsapp ta hala tik yok benimde yakinlarim falan hep uzaktalar her dakikada ariyamiyorum gorusemeyincede endiselenme gibi bi huyum var bakalim ne vakit duzeleceksizin icinde zormus maillesebiliyormusunuz bari

Youtube ve face acildi ama watsapp ta hala tik yok benimde yakinlarim falan hep uzaktalar her dakikada ariyamiyorum gorusemeyincede endiselenme gibi bi huyum var bakalim ne vakit duzeleceksizin icinde zormus maillesebiliyormusunuz bari

Yardımcı olabilirim isterseniz

Youtube için değil ihtiyaç. Türkiye de değilim. El beled is Saudi Arabia youtube,face falan açık. Sesli ve görüntülü aramalara kapalı

Panpacım dns le oynarsan diğer problemlerin de çözülebilir sen bir dene

Vpn niye olmadı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…