vpn ler işe yaramıyorOpera tarzı uygulamalarda sıkıntı var mı?
Farklı vpn dene ama bu tarz durumlarda çoğu engelleniyor ve internette çalışan vpn leri konuşuyorlar bir süre sonra onlarda engelleniyor
whatsapp üzerinden sesli mesaj gönderimi açık burda hala ama az uz değil ki mesafe de süre de 10 ay daha ayrı gayrı olucaz böyleyeni uygulamalari bilmiyorum ama agustosa kadar bir yakinimla whatsaap uzerinden ses gonderebiliyorduk. Googlenin yeni bir mesajlasma programi var ondan da konusuluyordu.
ahahahaha öyle bi olay mı vardı yaaaX uyenin kocasinin kendi uydurdugu gizli alfabeyi cozen kkdan sonra bi bu kalmisti.
Abicim gizli adi ustunde ya, gizli seyler ifsa edilirmi, ask olsun.
Hacker kk.
Seviyorum kiz sizi, bu site gercektende cok faydali
teşekkürler catty:) beklerimGoogle chrome un hazır eklentisi var bunun için hatta ülke srçiyorsun abd üzerinden atıyorum ingiltere üzerinden bağlanıyormuşsun gibi göstermek için.
Onun dışında bir de yerel ağ bağlantısı ayarlarından sayılar yazarak dns değiştireilirisin oraya yazacaklarını da dns kodları diye bir yabancı site vardı oradan bulursun ay sabah pcye geçince bunun sitesini vs atayım,şimdi telwfonda yataktayımama ilkini dene bi olmazsa ikinciyi detaylı yazcam:)
geçen haftaya kadar kaçak göçek başka başka programlarla idare ediyorduk ama geçen hafta itibariyle vpn vs temelli kapattılarGoogle chrome için zenmate adında bir eklenti var, onu indirip facebooktan vs. tarayıcı üzerinden konuşma yapabilirsiniz.
Alternatif olarak çoğu kişi yazmış vpn kullanarak internete bağlanırsanız biraz yavaş da olsa görüntülü konuşma yapabilirsiniz.
Mayıs ayında KSA'de
'ler işe yarıyormuş, daha güncel örnek bulamadım ne yazık ki.
edit: bu örnekler ücretli.
Suudi Arabistan cano:) burda zaten hayat zor iyice zorlaştırmanın ne anlamı var ama di miDoğu Asyada mı yoksa Kuzey Kore:) çok zor eğer orasıysa biraz zor gibi vpnlerde biliniyor ve yasaklı diye biliyorum
senin neden kabus ülken?Kabus ülkem orası, ekonomık sıkıntıları büyük, maaşlardan cıddı kesinti yaptılar hatta, ama prensleri altın klozete S.....yor, öyle de acayip bir yer.Kolay gelsin size vallahi, bu arada dns nasıl değiştiriliyor bilmiyorum ama tor diye bir program vardı, Google dan bakın bir isterseniz.
çok teşekkür ederim..tor için de engel varTor gizlilik için kullanılıyor bak bir ona. Sevmem orayı pek, arkadaşlarım var oralı, kadınların çektiği çile öyle böyle değil, Doğudan gelenlere davranışları ve ödedikleri maaş farklı, batıdan gelenlere farklı, resmen insan ayrımı yapıyorlar, baskıcı, anti demokratik vs vs. O yüzden size kolaylıklar diliyorum çok.
çok teşekkür ederim..tor için de engel var
cherry paylaşmış zaten yaVar :)
Dns ayarlarınla oyna
youtube.com / watch?v=2tz_Nt_gi4w
onu da denedim, o da işe yaramıyorParalı vpn işe yarıyor diyorlar ucretsiz olanlarida engellediler diye bir yazi okumustum :)
şükran catty, sanırım hiçbiri yaramıyor işe..karnımdaki yavruceğzimle yetineceğim artıkcherry paylaşmış zaten ya
benim bildiğim bir bunlar valla başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?