Engeller/yasaklar..

Neti de çok yavaşlattılar ondan da olabilir. Dns ti deneyim bi,teşekküler

DNSi de engelledilerse o bir işe yaramaz zaten şu anda Türkiyede yapılan da bu, o yüzden sittin sene DNS değiştirseniz giremiyorsunuz TRde de ama başka şeyler var

Dur yazıyorum özelden :)

Vay mk, dertleri neymiş ki böyle işlere girmişler?
Yaaa güvenlik gerekçesiymiş güya savaş var ya Yemenle burda..ama asıl mesele duygusal yıllarca yiyip içip savurduklarının telafisini nerden yapacaklarını şaşırmışlar. Ülkenin yarı nüfusu yabancı ve bu uygulamalar üzerinden görüşüyor,yerliler de aynı şekilde. Kontörlü arama yapılsın da ordan da gelir sağlansın mantalite. Öyle böyle bir ekonomik darboğazda değiller

DNSi de engelledilerse o bir işe yaramaz zaten şu anda Türkiyede yapılan da bu, o yüzden sittin sene DNS değiştirseniz giremiyorsunuz TRde de ama başka şeyler var

Dur yazıyorum özelden :)
Muhtemelen dns den engelli. Zaten burda özel şirket operatörü falan gibi bişey yok. Bi prensin değilse başka bir prensindir şirket

Bende zannediyordum ki bizim ulke ve orta dogu ulkeleri disinda herkes gulluk gulistanlik yasiyor desene her ulkenin kendi capinda dertleri var

Deme oyle be valla su saat gelip beni kapidan goturseler hic sasirmam o kadar alistim

2 saatlik mesafedeki ailemle internet engeli yüzünden hiçbir şekilde konuşamıyorum. Umarım bir yolunu bulursunuz zor durum ve çok sinir bozucu

watsapp messenger falan erisim kisitli diyorlarda ben sorun yasamadim hic sorunlu zamanlarami denk gelmedim.kiyakmi gectiler yoksa

Opera tarzı uygulamalarda sıkıntı var mı?
Farklı vpn dene ama bu tarz durumlarda çoğu engelleniyor ve internette çalışan vpn leri konuşuyorlar bir süre sonra onlarda engelleniyor

yeni uygulamalari bilmiyorum ama agustosa kadar bir yakinimla whatsaap uzerinden ses gonderebiliyorduk. Googlenin yeni bir mesajlasma programi var ondan da konusuluyordu.

X uyenin kocasinin kendi uydurdugu gizli alfabeyi cozen kkdan sonra bi bu kalmisti.
Abicim gizli adi ustunde ya, gizli seyler ifsa edilirmi, ask olsun.
Hacker kk.
Seviyorum kiz sizi, bu site gercektende cok faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…