- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
Guzel yazmışsiniz, sagolun. Valla keske cevremde olsa da sanala gerel kalmasa ama inanin cevremdekiler sadece yatak derdinde.yaş farkı çok fazla değil mi? erkek küçük olabilir eğer siz çok bakımlı yaşınızı göstermeyen bi kadınsanız 15 yaş fark da olabilir bence ama kafa yapısı farkı da var, eğer kafa yapınızı genç tuttuysanız hani o yaştaki kızlarla rahat arkadaş olabiliyorsanız şans verebilirsiniz ama yeni jenerasyondan çok uzaksanız olmuyor. ben bazen benden 5 yaş küçük kız arkadaşlarla bile biraz zorlanıyordum da yeni yeni uyum sağlamaya başladım şimdi de yaşıtlarımla anlaşamıyorum
bir de cinsellik olmayan ilişki türü olmaz bence artık bu yaşta. hani sanal seks olmasa bile mutlaka biraz o muhabbetlere kayar eğer uzun süre iletişiminiz sürerse. kim olursa olsun bu böyle bence. tabi erkeklerin direkt yatağa atma modu da sinir bozucu ben de sizin gibi düşünüyorum ama sizin yaşınızda olsam belki bu kadar tutucu olmayı bırakmayı düşünürdüm eğer yalnız kalmak istemiyorsam. bazı erkek arkadaşlarımla(gerçekten arkadaşım) arkadaş olarak bu konuları konuştuğumuzda direkt yatağa atma kafasında olmadıklarını ama evlenecekleri kadında cinsel uyum olması gerektiğini ve bunu ilişkide anlayacaklarını biriyle hemen birlikte olmasalar bile tanıdıkça cinsellik de yaşamaları gerektiğini düşündüklerini söylüyorlar ve bu dediğim arkadaşlarım gayet de düzgün erkekler. biraz düşününce bana da mantıklı geliyor belki direkt yatağa atmak istiyor kafasıyla bakmasanız da net yerine çevrenizden düzgün bir ilişki arayan bir erkek baksanız kendi mesleğinize yaşınıza ve çevrenize uygun daha iyi olur diye düşünüyorum.
sanal muhabbetlere güven olmaz. sizin için o erkek tek olacak belki ama belki onun için siz 10. kadınsınız böyle sulandığı. ben olsam güvenmezdim çünkü siz ciddi bakıyorsunuz mevzuya. ciddi bakmayacak olsanız içinizden geliyorsa konuşun ne olacak derdim ama.
ay destan yazmışım :)
Ha cinsel uyum olmadan evlenmek istenmemesini de anliyorum ama bana gore bunu anlamak icin illa yatmaya gerek yok yani ben opuserek bunu anlayabilirim :))