Arkadaslar,
Kisaca bi toparlayayim dedim.
Ilk defa uzunca dün aksam yazistik.
Ama bi kac aydir bana ilgisi oldugunu ve tanimak istedigini soyluyordu ben gecistiriyordum malum gerekcelerle, yas, mesafe, farkli kulturler...
Yani hic tanimadan gunlerdir evlilik ya da cinsellik konusuyor degiliz.
O bana niyetinin evlilik oldugunu, her engeli asabilecegimizi, cinsel olarak da beni mutlu edecegini anlatmaya calisiyor.
Fakat gelmesi bi kac ay sonra olabilirmis.
Bu bana uymadi. Ben de bu sabah konu actim buraya.
Yani daha ortada iliski yok ben duygusal olarak etkilenmis degilim ha o bir yalanciysa da siler gecerim bu asamada sorun yok.
Ben yapi olarak insanlari anlamaya calisan biriyim. Bu kiside dangul, dungul bi tip olmadigi, nasil yaklasacagini bildigi, yogun duygulardan bahsettigi icin yok saymadim bi bakayim ne diyor dedim.
Tum uyarilarinizi ve yorumlarinizi hakli buluyor ve iyiligimi istediginiz icin hepinize tesekkur ediyorum.
Yapilacak bana gore en dogru şey şu;
Bu aksam ya arayarak ya da yazarak (sizce hangisi dogru olur), ona diycem ki eger gelebiliyorsan atla bu haftasonu gel, yuzyuze konusalim ha yakinlarda gelemiyorsan da gelecegin gune kadar gorusmeyelim.
Cunku bizim yaslarimizda sohbet illa ki cinsellige kayiyor ve ben tanimadigim biriyle sanalda seks konusmak istemiyorum.
Bu yani. Isteyen adam gelir karsima cikar.