Engelleyemediğim takıntılarım !

Kızınız zor bir bebekmiş, sizin yerinizde olsam daha çok bunalıma girerdim herhalde, benim kızımdan yana sıkıntım yok aslında sakin bir Bebek zorlandığım bunaldığım oluyor ama benim daha çok kendimle ilgili sıkıntılarım var maalesef

Annemde böyle söylüyor hak veriyorum bende itici buluyorum ergen gibi ama inanın elimde değil.. Şükür sağlıklıyız evladım benim herşeyim zaten bütün gün onunla ilgiliyim oyunlar oynamaya gülüşmeye başladık.. Ama hep kafaya takacak bir şey buluyorum.sağlıksız diyetler yaptım maalesef çocuğu bırakıp spora gidicek zamanım yok:/ maddi sıkıntılar falanda çok yıprandım sinirlerim dayanmıyor artık çaresiz hissediyorum yalnız hissediyorum kendimi

Kilo takıntım vardı 85 tn 50 düştüm 100 gr alsam günlerce deprsyonda olurdum 7 8 ay böyle geçti ne zamam memlekete gidip tartı evde kalınca ve ben annemin yemekleriyle 55 olunca vazgeçtim çünkü öylede mutluydm tbi yinede 2 kilo verdim o kadar da değil dedm nasıl mutluysan öyle yaşa

Yemek yemeyi çok seven bir insanim dediğiniz gibi azıcık kilo aldığımı görsem ağlayasım geliyo kaldırıcam tartıyı en iyisi

Yemek yemeyi çok seven bir insanim dediğiniz gibi azıcık kilo aldığımı görsem ağlayasım geliyo kaldırıcam tartıyı en iyisi
Kalorisi düşük yemekleri seç çevrendekiler hasta gbi grnüyorsun diyorsa dikkate al benm yüzüm çökmştü mesela

Kalorisi düşük yemekleri seç çevrendekiler hasta gbi grnüyorsun diyorsa dikkate al benm yüzüm çökmştü mesela
Sağlıklı besleniyorum zaten, emzirdiğim içinde gidiyo kilolar ama adet olamadığım için çokta hızlı kilo veremiyorum ayda 2 kilo falan..

Tamm yetrli zaten yavaş verilen kilo daha sağlıklı ve kalıcı olur

Tamm yetrli zaten yavaş verilen kilo daha sağlıklı ve kalıcı olur
Valla keşke kalıcı olsa. Bigün fazla yersem bakmışım 2 kilo almışım. Doğumdan sonra çok Psikolejim bozuldu vücudumun ayarı gitti resmen eskiden Yesemde kilom sabitti şimdi ise diyet yapmazsam o 1 ay uğraşarak verdiğim kiloyu bir günde alıyorumm

Ayni boydayiz ayni kiloda evlenmisiz ayni kiloda dogum yapmisiz:) ama ben en fazla 61 e kadar inebildim ramazanda baya kilo aldim su an 64 kikoyum ben ne yapayim o halde evet biraz takiyorum hep diyet karari aliyorum ama devamlilik yok bende vericem insallah ama unutluyum oyle cok da kötü gorunmuyorum yani:) bence hic kafana takacak biseyin yok neden abarttin bu kadar hala anlattigin gibiysen biraz anoreksiya belirtileri gordum sende allah korusun lutfen bebegin icin saglikli olan kilo neyse ona donmeye calis bu kadar sekilci olma eger eşin de sana zayif olman icin baski yapmiyosa ki yapsa da takma sen ideal kilona dönüp onu korumaya calis yeter

Ne oldu bana bilmiyorum kiloyu hiç takmazdım şimdi hastalık boyutuna geldi. Zayıfladıkça zayıflamak istiyorum..
Eşim tam tersi kilo al diyor ben balık etli severim diyor ama işte ben kendim için istiyorum eşime yada başkasına güzel görünmek için değil.. İnşallah doktor yardımıyla kurtulmak istiyorum kilo takıntımdan günlük hayatımı etkiliyor dediğiniz gibi anoreksiyaya doğru gidiyorum

Doktor Nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum acaba diyetisyene mi yönlendirir doğru beslenmem için yoksa hap tedavisi mi.. Okb mi var acaba diyorum kilo dışında sorunlarımda var çevremde herkes bana sen çok rahatsın hiç bir şeyi kafaya takmıyorsun gibi görünüyorsun derler ama bende tam tersi birisi bir laf etse takarım günlerce aklımdan çıkmaz bebeğime odaklanmaya çalışıyorum iyi bir anne olmak istiyorum ama sürekli mutsuz hissediyorum kendimi annelik çok zormuş bir insan dünyaya getirip onu büyütmek.. Hele ikiz üçüz doğuranlara allah sabır versin ben bir tanesiyle çook zorlanıyorum Psikolejik kaldıramadım sanırım

Merhabalar doktora gittim ilaç vermedi emzirdiğim için gerek görmedi ama çok rahatlattı beni sağolsun konuştuk baya. Birdahaki aya randevu yazdı Yeniden inşallah daha iyi olacağım diyeti falan bıraktım kendimle barışık olmaya başladım artık aynaya bakınca beğeniyorum kendimi. Tabii takıntım tamamen geçmiş değil tartıya çıkıyorum ara sıra, bir gün çok yersem ertesi gün dikkat ediyorum falan.

Kendini kilolu görme takıntısı bu.kişi 40 kilo da olsa kendini hep kilolu görür.bir dönem böyleydim 46 kiloya kadar inmiştim.iki bucuk ay once doğum yaptım 80 kiloyla.şu an 68im.boyum 1.56ufak ufak dert yapıyorum bunu kendime ama bebeğime süt olsun diye yiyorum ama içerden içerden rahatsızım.

Canım insan üzülüyor cidden. Doktora gidiyorum iyiyim çok şükür şimdi kilomu hiç takmıyorum yiyip duruyorum giyinip süslenip makyaj yapıp geziyorum :)

Sende hiç takma kafana emzirdiğin sürece zayıflarsın Zaten yememezlik yapma halsiz düşersin sadece et balık sebze ye hamur işi Fast food yerine sağlıklı beslen yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…