Kızınız zor bir bebekmiş, sizin yerinizde olsam daha çok bunalıma girerdim herhalde, benim kızımdan yana sıkıntım yok aslında sakin bir Bebek zorlandığım bunaldığım oluyor ama benim daha çok kendimle ilgili sıkıntılarım var maalesefKucuklukle ugrasmaktan bunlari dusunmeye nasil firsat buluyosun canim ya ben hamile kaldigimda 60 doguma 80 le girdim iki yasinda kizim ne rejim yapabildim ne baska bisi 67 lerdeyim simdilerde vucutta catlak patlakta oldu ama gozum hic bisi gormuyo nedense normal dogum yaptim zordu o zorlugu atlattim ya bide kizim kolikti 7 ayda hic susmadan aglayan bebek ustune istahsiz yemeyen bi bebekle bugunlere geldik daha yeni gozumu aciyorum ikiuc ayda bi kuafore gidebilirsem ne ala hafta bir ev temizligi aksama yemegimde olursa kendimi sansli hissediyorum... insallah atlatirsin canim
Annemde böyle söylüyor hak veriyorum bende itici buluyorum ergen gibi ama inanın elimde değil.. Şükür sağlıklıyız evladım benim herşeyim zaten bütün gün onunla ilgiliyim oyunlar oynamaya gülüşmeye başladık.. Ama hep kafaya takacak bir şey buluyorum.sağlıksız diyetler yaptım maalesef çocuğu bırakıp spora gidicek zamanım yok:/ maddi sıkıntılar falanda çok yıprandım sinirlerim dayanmıyor artık çaresiz hissediyorum yalnız hissediyorum kendimiBebeğin için saçmalama artık . Bu küçük minik zamanlarına dönemezsin tadını çıkar bebekler olumsuzluğu emin ol hissediyor. Artık ergen değilsin herşey kılık kıyafet görsellik değil. Spor yap kıvrımların olsun. Annesin artık bukadar saçma şeylere kafa yormaktansa bebeğinle nasıl iletişim kurarım aşılar hakkında bilgi masajlar Vs araştır. Oda büyüdüğünde annem psikolojik sorunluydu sevgisiz kaldım bu yüzden böyle sorunlarım var demesin. Ben biraz sizi şımarık gördüm anneliğin hakkını ver kendini sev mutlu olki mutlu birey yetistir.Yeni anneler sütüm olmassa diye korkar siz diyetler yapmisiniz.sağlıksız zayiflamayin. Eskiyi de düşünüp durmayın evlisin kocaman kadınsın çocuk gibi şöyle oldu ondan böyleyim diye biseyler in arkasına sığınmayın. Çok bencil gördüm sizi o evlat için yanıp tutusanlar var elinde olanların kıymetini bil. Sağlıklı bir bedenin var bazı insanlarin kolu baçağı yok siz gibi depresif değil. Halinizden memnun olun çok farklı durumda olabilirdiniz.
Yemek yemeyi çok seven bir insanim dediğiniz gibi azıcık kilo aldığımı görsem ağlayasım geliyo kaldırıcam tartıyı en iyisiKilo takıntım vardı 85 tn 50 düştüm 100 gr alsam günlerce deprsyonda olurdum 7 8 ay böyle geçti ne zamam memlekete gidip tartı evde kalınca ve ben annemin yemekleriyle 55 olunca vazgeçtim çünkü öylede mutluydm tbi yinede 2 kilo verdim o kadar da değil dedm nasıl mutluysan öyle yaşa
Kalorisi düşük yemekleri seç çevrendekiler hasta gbi grnüyorsun diyorsa dikkate al benm yüzüm çökmştü meselaYemek yemeyi çok seven bir insanim dediğiniz gibi azıcık kilo aldığımı görsem ağlayasım geliyo kaldırıcam tartıyı en iyisi
Sağlıklı besleniyorum zaten, emzirdiğim içinde gidiyo kilolar ama adet olamadığım için çokta hızlı kilo veremiyorum ayda 2 kilo falan..Kalorisi düşük yemekleri seç çevrendekiler hasta gbi grnüyorsun diyorsa dikkate al benm yüzüm çökmştü mesela
Valla keşke kalıcı olsa. Bigün fazla yersem bakmışım 2 kilo almışım. Doğumdan sonra çok Psikolejim bozuldu vücudumun ayarı gitti resmen eskiden Yesemde kilom sabitti şimdi ise diyet yapmazsam o 1 ay uğraşarak verdiğim kiloyu bir günde alıyorummTamm yetrli zaten yavaş verilen kilo daha sağlıklı ve kalıcı olur
Ne oldu bana bilmiyorum kiloyu hiç takmazdım şimdi hastalık boyutuna geldi. Zayıfladıkça zayıflamak istiyorum..Ayni boydayiz ayni kiloda evlenmisiz ayni kiloda dogum yapmisiz:) ama ben en fazla 61 e kadar inebildim ramazanda baya kilo aldim su an 64 kikoyum ben ne yapayim o halde evet biraz takiyorum hep diyet karari aliyorum ama devamlilik yok bende vericem insallah ama unutluyum oyle cok da kötü gorunmuyorum yani:) bence hic kafana takacak biseyin yok neden abarttin bu kadar hala anlattigin gibiysen biraz anoreksiya belirtileri gordum sende allah korusun lutfen bebegin icin saglikli olan kilo neyse ona donmeye calis bu kadar sekilci olma eger eşin de sana zayif olman icin baski yapmiyosa ki yapsa da takma sen ideal kilona dönüp onu korumaya calis yeter
Kendini kilolu görme takıntısı bu.kişi 40 kilo da olsa kendini hep kilolu görür.bir dönem böyleydim 46 kiloya kadar inmiştim.iki bucuk ay once doğum yaptım 80 kiloyla.şu an 68im.boyum 1.56Bende bilmiyorum dediğim gibi sürekli zayıflamayı diyeti düşünüyorum, yemek yemekten korkuyorum. Kendimi kilolu görüyorum çevremdekiler zayıfsın dese de.. Bu düşüncelerime engel olamıyorum üstelik annemle babam söylemeden önce farkında değildim
Canım insan üzülüyor cidden. Doktora gidiyorum iyiyim çok şükür şimdi kilomu hiç takmıyorum yiyip duruyorum giyinip süslenip makyaj yapıp geziyorum :)Kendini kilolu görme takıntısı bu.kişi 40 kilo da olsa kendini hep kilolu görür.bir dönem böyleydim 46 kiloya kadar inmiştim.iki bucuk ay once doğum yaptım 80 kiloyla.şu an 68im.boyum 1.56ufak ufak dert yapıyorum bunu kendime ama bebeğime süt olsun diye yiyorum ama içerden içerden rahatsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?