Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hastaneye gidemiyorum saglik sigortam olmadi icin icin doktir arkadasa sorduk oda ozurlu olacagini ve sonlandirilacagini soylediEngelli olduğu söyleniyor derken biraz açar mısınız?
Tamam da çocukta ne sıkıntı varmış?Evet hastaneye gidemiyorum saglik sigortam olmadi icin icin doktir arkadasa sorduk oda ozurlu olacagini ve sonlandirilacagini soyledi
Analık hakkı nedirTamam da çocukta ne sıkıntı varmış?
Bu haftada heyet kararıyla sonlandırma olur ancak
Ayrıca analık hakkından dolayı devlet hastanesine gidebilirsiniz
Devlet veriyor doğum yapana kadar devletteb faydalanabiliyorsun yani yeşil kart oluyorAnalık hakkı nedir
[/QUOTE]Allah yardımcın olsun canim.ama benim kuzenimin çocuğu içinde böyle denmişti hatta raporlarda da çıkmıştı down sendromlu diye ama aldrmadi sonuc olarak saglili bir bebek ortaya cikti cok sukur hicbir sorunu yok bence aldirma derim yazik gunah.
Suan hastaneye gidemedim ama ikili tarama testinde oyle cikmis . Mahkemeden dolayi sigortam durdurulmuş gidemiyorumSize nasıl bir engeli var dendi ve tanı nasıl kondu?
Dediğim gibi devlete gidebilirsiniz.Suan hastaneye gidemedim ama ikili tarama testinde oyle cikmis . Mahkemeden dolayi sigortam durdurulmuş gidemiyorum
İkili tarama testi asla %100 sonuç vermez. %70-80 güvenilir bir testtir. Kaç kişi bilirim, bu testi yaptırdığında çocuğun özürlü olacak denip de sapasağlam çocuk doğuran...Suan hastaneye gidemedim ama ikili tarama testinde oyle cikmis . Mahkemeden dolayi sigortam durdurulmuş gidemiyorum