Engelli bir erkek ve engeli olmayan kız

Son isim trafik kazalarıyla ilgiliydi..o kadar çok kaza tespit tutanağı,o kadar çok ifade okudum ki.
Herhangi birimizin sakat kalması,bir uzvunu kaybetmesi sadece bir trafik kazasına bakar ki istatistiklere göre sadece 2021de 187bin ölümlü/yaralanmalı kaza olmus. Ki yılın büyük kısmı kapanmada olduğumuz için oranlar geçen yıllardan çok daha az.
Yani size bugün bu lafları eden insanlar yarın büyük konustuklarina pişman olabilirler. O yüzden kimseye laf ettirmeyin, kendi bildiğinizi yapın.
Ayrıca mesleği ne bu adamın? Pekala engelli kadrosundan güzel işlere girebilir. İşkur sitesinde ben hep görüyorum ilanlarda

Bu hayat sizin başka insanları memnun etmek zorunda değilsiniz ve bir dakika sonrasının garantisi yok.Yakışıklı boş beleş adamlar gördüm gözümde abartığım nice insanı tanıyınca bumuymus dedim.Önce tanıyın karşınızdaki insanı.Siz bir tablo değilsiniz herkesin bakıp not vereceği.Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olurmuş can da inci mercan da.Allah kıymet bilenlere denk getirsin.

Anneniz başına gelmediği için, yakınında görmediği için yadırgıyor.
Ne şanslı.
Bu ihtimaller kimseye uzak değil.

Kusura bakmayında anneniz saçmalamış. Ne demek 'kimse uygun görmez'. Pardon kime ne?
Kimsenin bir saniye sonrasının garantisi yok, o yüzden eğer arada bir etkileşim olduysa şans verin

Fiziksel engelli biri olarak diyorum ki eğer kendiniz bu durumu sorun etmiyorsanız ve içinizde o kişiye dair bir şeyler hissediyorsanız kimseyi dinlemeyin ama eğer reddedeceksiniz dış görünüşü nedeniyle olduğunu söylemeyin başka bir bahane üretin çünkü bazı kişiler kendisiyle barışık olamayabiliyor bu durumda, sizi seviyorsa çok üzülür fikrimce..

Ayağı yan basmak hayata engel teşkil edecek bir durum değil neyin dramı bu? Eminim sizin de kusurlarınız vardır. Belden altı felç olur vs neyse yani de bahane arıyorsunuz galiba

Estağfurullah uzun olması sorun değil ne güzel maşallah size evet annem arkadaşimin Engelli olmasını sorun ediyor onunda evet sevmeyi ve sevilmeyi hakettiğimi düşünüyorum

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun basınız sağolsun ne güzel sevilip sevmenin anlamını vermişler

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için, yazdıklarınız o kadar güzel ve mükemmel ki anlatamam, kesinlikle bunlar önemli olmalı aslında engeli değil

Sizlere ulaşabileceğim bir yer var mı konusmak isterim

Lafa bak kırıcı yorum yapmayınmis...Yazmayı öğren adabiyla o zaman

Evet doğru haklısınz yalan yok bir şeyler hissediyorum tanımak istiyorum onu

9z
9
Özele yazdım burdan bakar mısınız

Eşim gece koruydü tanıstığımızda gözleride ileri derecede bozuk birde üstüne üstlük, gece körlüğünün tedaviside yok ve sonu körlük kendisiyle 16 senedir birlikteyim bile bile siz bu insandan uzak durun zaten uygun değilsiniz yan bassa ne olacak ki anlamadim.

Sizi bilmem ama ben etmezdim etmedimde esiminde bacaklarından engeli var ama ben onu normal bır birey nasılsa öyle görüyorum hiç öyle bı engeli olduğuna takilmiyorum bile hepimiz engelli adayiyiz

Karakteri ahlâkı engelli olmasın.. Dayakcı psikopat hapçı it uğursuz dan 1000 kat daha iyidir... Seviyorsan sahip çık sevmiyorsan oyalama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…