- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi Safinaz olcak
-
ayni ornegi vericektim. onun kizi da serebnal palsili. anladigim kadariyla sizin evladiniz da oyle. instagramdan ulasabilirsiniz. eminimki cevap verecektir.Ceyda duvenci nin kızı da aynı öyle dünyaya gelmiş ve aynı rahatsızlığı var. Bilginiz var mı? Belki ondan bilgi edinebilirsiniz?
Yapmak istiyorsan yap. Gençsin, başarırsın evelallah
Simdi 4 yasında 6 yasında okula başlıyorlar. Okulun ilk yılını özellikle atlatmam lazım dimi daha çok ilgi ister o zamanAllah yavruna şifa versin inşallah. Bence ikinci bir çocuk sizede iyi gelebilir. İkisiyle birden ilgilenirsin. Ama sağlıklı çocuklarla ilgilenmek bile epey zor kendinizde bu gücü karı koca olarak görüyorsanız yapabilirsiniz. Ama bence biraz daha büyüsün çocuğunuz.
Aynen bebeğimde selebral palsili. Ama sadece bacaklar etkilenmiş. Cok Yeni bi fikir bu ikinci çocuk hevesim. İlla bi sorim dedim. Hevesim olmadan önce soranlara asla istemiyorum. Bebeğimle eksik ilgilenirim yoksa diyordum.ayni ornegi vericektim. onun kizi da serebnal palsili. anladigim kadariyla sizin evladiniz da oyle. instagramdan ulasabilirsiniz. eminimki cevap verecektir.
benim arkadasimin da ilk kizi ayni rahatsizliga sahip 3 aylik ikkinci kizi var.
evime bana yardima gelen avlanin da oglu ayni sekilde buyuk olsa da bir abisi var.
okadar heveslisiniz ki Rabbim en guzelini nasip etsin. dogru kararlar aldirsin
Kesinlikle 1 sınıf çok zor. Benim büyük kızım 1 e başladığında küçük 1 yaşındaydı. Nasıl zorlandım anlatamam.Simdi 4 yasında 6 yasında okula başlıyorlar. Okulun ilk yılını özellikle atlatmam lazım dimi daha çok ilgi ister o zaman
kendi hayatinizin artisini eksisini bilen sizsiniz. yardimci ablaminda oglunun sadece bacaklaribetkilenmis sukur ki hatta ahdi var saclarini oglu yuruyunceye kadar kesmeyecekmis. 4 yildir kestirmiyor. yeni botoks tedavisi gordu kendi kendine yataktan inebiliyor simdi. arkadasimin kizi fizik tedabmvi ile ziplamaya annesinin babasinin elinden tutarak yurumeye basladi. ceyda duvenciye bakarsaniz instada ayakta durabiliyor kizi. fizik tedavi ile basarilmayacak sey degil.Aynen bebeğimde selebral palsili. Ama sadece bacaklar etkilenmiş. Cok Yeni bi fikir bu ikinci çocuk hevesim. İlla bi sorim dedim. Hevesim olmadan önce soranlara asla istemiyorum. Bebeğimle eksik ilgilenirim yoksa diyordum.
Su yazınızı okuyunca oyle bi heyecan dolduki içim bebeğimden ümidi kesmiştim. Ama hep en azından elinden tutup yürüsek derdim. Oda bi zaman sonra tükendi. Mesela bazi insanlar dertlerinden dolayı Allah'a yaklasir. Ben ise uzaklaştım. İyiki açmışım konuyu çok motive oldum. Sanırım sadece bebeğimi düşünmem lazım artık.kendi hayatinizin artisini eksisini bilen sizsiniz. yardimci ablaminda oglunun sadece bacaklaribetkilenmis sukur ki hatta ahdi var saclarini oglu yuruyunceye kadar kesmeyecekmis. 4 yildir kestirmiyor. yeni botoks tedavisi gordu kendi kendine yataktan inebiliyor simdi. arkadasimin kizi fizik tedabmvi ile ziplamaya annesinin babasinin elinden tutarak yurumeye basladi. ceyda duvenciye bakarsaniz instada ayakta durabiliyor kizi. fizik tedavi ile basarilmayacak sey degil.
ben kardesi olsun ya da olmasi diyemem sadece evladinizin rahatsizligi inatci olsa da cozulme ihtimali var. zaman icinde belki de hickimseye sormadan o kendiliginden gelecektir.
sukur ki sadece bacaklarda eminim bukadar dusunceli bir anneyle onu da atlatacaktir.
Bana nasıl tedavi olduklari hakkında bilgi verir misinizkendi hayatinizin artisini eksisini bilen sizsiniz. yardimci ablaminda oglunun sadece bacaklaribetkilenmis sukur ki hatta ahdi var saclarini oglu yuruyunceye kadar kesmeyecekmis. 4 yildir kestirmiyor. yeni botoks tedavisi gordu kendi kendine yataktan inebiliyor simdi. arkadasimin kizi fizik tedabmvi ile ziplamaya annesinin babasinin elinden tutarak yurumeye basladi. ceyda duvenciye bakarsaniz instada ayakta durabiliyor kizi. fizik tedavi ile basarilmayacak sey degil.
ben kardesi olsun ya da olmasi diyemem sadece evladinizin rahatsizligi inatci olsa da cozulme ihtimali var. zaman icinde belki de hickimseye sormadan o kendiliginden gelecektir.
sukur ki sadece bacaklarda eminim bukadar dusunceli bir anneyle onu da atlatacaktir.
yardimci ablanin oglu haftada 2 kez fizik tedavi aliyor. bunun yaninda iki hafta once botoks tedavisi oldu. drlar sanirim sizi yonlendirecektir sorarsaniz. arkadasimin kizi sadece fizk tedavi ile bu duruma geldi onun ki cok hafifti. ceyda duvenciyi bilmiyorum ama instagramdan ulasabilirsiniz bence.Bana nasıl tedavi olduklari hakkında bilgi verir misiniz
lutfen o sekilde dusunmeyin. sifa RABBIMIN bir ol demsine bakar. duanizi eksik etmeyin. kardes konusunda da lutfen.keatirip atmayin. zamanla bazi seyler yerini bulacaktir. bos umit vermek degil niyetim cevremde hep ilerleme kaydeden ornekler var sizinle paylasmak istedim.Su yazınızı okuyunca oyle bi heyecan dolduki içim bebeğimden ümidi kesmiştim. Ama hep en azından elinden tutup yürüsek derdim. Oda bi zaman sonra tükendi. Mesela bazi insanlar dertlerinden dolayı Allah'a yaklasir. Ben ise uzaklaştım. İyiki açmışım konuyu çok motive oldum. Sanırım sadece bebeğimi düşünmem lazım artık.
Benim bebeğimde haftada 4 fizik tedavi aliyor. Botoks demediler ama botoks olsa değişirmiş bide boy uzadıkça botoks istermiş vücut. Arkadasinizin kizi kac yasında acebayardimci ablanin oglu haftada 2 kez fizik tedavi aliyor. bunun yaninda iki hafta once botoks tedavisi oldu. drlar sanirim sizi yonlendirecektir sorarsaniz. arkadasimin kizi sadece fizk tedavi ile bu duruma geldi onun ki cok hafifti. ceyda duvenciyi bilmiyorum ama instagramdan ulasabilirsiniz bence.
3 yasina yeni girdi sanirim ya da girmesi yakin. ablamin oglu da 4 yasindaBenim bebeğimde haftada 4 fizik tedavi aliyor. Botoks demediler ama botoks olsa değişirmiş bide boy uzadıkça botoks istermiş vücut. Arkadasinizin kizi kac yasında aceba
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız icin Ceyda Düvenci ayni mahalledeki sadece parkta gördüğüm bi engelli bebeğe yardım etmiş sosyal alemden uzak kalmışım.https:// m. facebook.com /story.php?story_fbid= 1705569722988506&id= 1664595240419288 bir de lutfen su videoyu izleyin. engel olmasin diye araya bosluk attim.bosluklari kapatarak ulasabilirsiniz videoya... ALLAH yolunuzu isiklandirsin.
:) dimi ya huzur Allah'tabu arada benim bildigim kadarini aktardim size. daha farkli neler yapildi cok bir fikrim.yok. lutfen iyi bir dr la devam edin. Yaradan da umidinizi kesmeyin. hatta simdi gidin bir abdest alin evladiniz icin dua edin. belki bu bir anahtar olacktir size. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?