eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin
saol canım benim Allah sanada sabır versin. Hiç unutulmuyor hiççç.. ağlamadığım gün yok. Kaç kez balkonlardan aşağı baktım, gözüm ilaç şişelerine daldı. Ama yapamıyorum. İnsan oğlu işte.. Evladına kıyabiliyorda kendi canı tatlı geliyor
eğer ki doğsa ve sonra kendi eceliyle ölseydi size ahiret gününde şefaatçi olacaktı o sabi..canı siz mi verdiniz de siz alıyorsunuz ..elinizde kendi bebeğinizin kanı var ..allah ıslah etsin
hiçkimse bir canı almaya karar veremez bir şeyi körüklediğim yok tepki verebilirsiniz bu sizin görüşünüz ben o ufacık meleğe acıyorum günahsız biri acı çekerek ölmez bunu da bilelim biz de yaşadık 5 günlük yeğenimizi kaybettik ama o yengem ve dayımın en büyük şefasatcisi olacak..kimsenin bir canı almaya hakkı yok esas itici olan bu..
Bu nasil bir yorum allah sizi islah etmeli. Hic mi mantiginiz vicdaniniz yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sana katılıyorum arkadaşım bi canı sadece ALLAH alır çok büyük bi vebale girmiş konu saahibi RABBİM o çocuğu veriyosa bi bildiği vardır zaten eğer yaşayacağı yoksa inan o çocuk tutunmaz kendiliğinden düşerdi ALLAH affetsin
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."
Hz. Muhammed (S.A.V.)
Kurban olduğumun bu hadis-i şerifi sana yeterde artar bile..
Destek verenlere teşekkür ederim, Allah razı olsun
Hz. Muhammed (S.A.V.)
Hz. Muhammed (S.A.V.)
kimsenin sizi kınadığı yok böyle birşey kınanamaz
ya hayır onca engelli annesi boşuna mı doğurdu o çocukları ..bir de ben vicdansız oldum bebek katili olan benim ya sanki.. ayrıca herkesin itihan dünyası şimdi sağlıklı çocuğun olsa kaza bela gelse felç olsa öldürecekmiyiz o çocuğu hani vicdan? ne farkı kaldı?
katil diyorsun daha nasıl kınayacaksın? Burda insanlar hata yapmış bile olsalar dertlerine derman arıyorlar. Ben kendimi düşünmüyorum senin gereksiz yorumlarını kafaya takacak değilim ama sen herkese böyle cevaplar veriyorsan Allah asıl seni ıslah etsin., can yaktığın için.. Ama hata bile olsa bu böyle söylenmez. "Arkadaşım yanlış yapmışsın Allah sonunu hayır etsin" dersin olur biter !!!
çok haklısın benim teyzemin oğlu küçükken merdivenlerden düşmüş beyninde hasar oluşmuş peki canını mı alsaydı hayır RABBİM bize onu bi hediye olarak verdi diyo
benim vicdanım bir bebeğin canını almaya müsade etmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?